oj gosia, te Twoje tapety sa super! mam nadzieje ze nauczysz mnie poslugiwac sie tym programem bo chyba zwariuje jak zaraz nie zrobie jakiejs porzadnej tapety:)
okussa pisze:oj Gosia, te Twoje tapety sa super! mam nadzieje ze nauczysz mnie poslugiwac sie tym programem bo chyba zwariuje jak zaraz nie zrobie jakiejs porzadnej tapety:)
Ja to jeszcze sie uczę, ale mistrzem to Buszmen jest. To od niego się lepiej ucz, bo ja to niewiele mam jak na razie do powiedzenia
A mi sie podoba, nawet bardzo:) Problem w tym, że po lewej stronie na pulpicie są te wszystkie pliki, foldery i te inne co nie wiem do czego służą. No i zasłaniają twarz Michaela... A szkoda bo bym sobie chetnie taką ustawiła:)
keep_the_faith pisze:Problem w tym, że po lewej stronie na pulpicie są te wszystkie pliki, foldery i te inne co nie wiem do czego służą. No i zasłaniają twarz Michaela... A szkoda bo bym sobie chetnie taką ustawiła:)
No, prawda. Ale tapetka super.
I twoja tez, vivo...
Sugar pisze:Cocking
Bardzo podobaja mi się Twoje tapety. Masz może jakieś ze Smooth Criminal? ; D
dzięki, nie, nie mam ze Smooth Criminal, ale jak będzie mi się nudzić, to zrobię, specjalnie dla Ciebie :P
Speed Demon pisze:Cocking, Twoja tapeta pełna MJów z trasy Bad to coś, czego szukałem przez całe życie, by umieścić na pulpicie (rymuje się to nawet!). Dzięki!
hehe, miło mi, dziękuję.
okussa pisze:Cocking ja nie moge jaki talent!! az mi oczy wyszly na zewnatrz