Witam wszystkich fanów :)
Hmm nie przemuj sie...
P.S. ]Archi mógł bys tak sie nie dowalac do kazdego ....lepiej nie komentuj czyis wypowiedzi,,,,!!!!! bo to jest hamowate!!!
P.S. ]Archi mógł bys tak sie nie dowalac do kazdego ....lepiej nie komentuj czyis wypowiedzi,,,,!!!!! bo to jest hamowate!!!

http://www.youtube.com/watch?v=mLYK3V7dyjA&feature=plcp
Parodia Harrego Pottera
Parodia Harrego Pottera
basiu,trochę pogwałcilas zwyczaje panujące na forum,bo primo-najpierw się przedstawiasz i witasz w dziale przedstaw się,secudno-ten temat już był i został potraktowany jako nieważna plotka,trzeba tez czytac forum,skoro się już na nim jest
, tertio-po co ten bezsensowny temat w dziale MJ-wokół artysty?Proponuję raz dwa kosz. A Ty, Basiu,przełknij gorzkie przywitanie i postaraj się jeszcze raz dobrze zaprezentować.
witam na forum

witam na forum

Basiu zostań, napisz coś więcej o sobie,i nie przejmuj sie, pamiętaj, że jest nas tutaj bardzo dużo i dość często dochodzi do takich sytuacji jaka spotkała ciebie, niezapoznanie sie z forum doprowadza najczęściej do takich sytuacji
bo pisząc o czymś, co juz tutaj jest ,to nie tylko niepotrzebne zaśmiecanie forum, ale również dodatkowa praca dla moderatorów.Dlatego najlepiej korzystac z wyszukiwarki
bo pisząc o czymś, co juz tutaj jest ,to nie tylko niepotrzebne zaśmiecanie forum, ale również dodatkowa praca dla moderatorów.Dlatego najlepiej korzystac z wyszukiwarki

Baska zostan z nami. najpierw udaj sie do dzialu Przedstaw się, powiedz nam cos o sobie, bysmy mogli Cię lepiej poznać. nie wiem dlaczego zalozylas ten temat akurat tutaj, moze chcialas aby wiecej osob przeczytalo jak Cię potraktowano.

viva ma racje, nie trzeba sie od razu wszystkim tak doslownie przejmowac. zalozylas temat o ktorym juz pisalismy, moderatorzy postanowili go usunąć i to wydaje mi sie logiczne, no bo taka ich praca. nie przejmuj sie tym i podazaj dalej w storne...swiatlaviva201 pisze:pamiętaj, że jest nas tutaj bardzo dużo i dość często dochodzi do takich sytuacji jaka spotkała ciebie, niezapoznanie sie z forum doprowadza najczęściej do takich sytuacji

Witam wszystkich fanów :)
Może opowiem najpierw o mioch początkach z muzyką Michaela. Więc było to tak: znalazłam w komputerze Jego teledysk do piosenki "Give in to me" i tak mi wpadła do ucha, że słuchałam po kilkanascie razy dziennie
No ale trzeba było dowiedziec się czegoś więcej o Michaelu :) I buszowałam po necie, szukając wszystkiego, co z Nim związane :) Aż w końcu trafiłam na tą stronke, którą odwiedzałam coraz częściej i w końcu postanowiłam się zarejestrowac :) Mam nadzieję, że będę się dobrze czuła na tym forum i liczę na miłe pogaduchy z fanami :) Pozdrawiam wszystkich :)

- majkelzawszespoko
- keep_the_faith
No pewnie, że jestesmy cudowni. A Ty co myslałas?; D
Witam serdecznie.
Witam serdecznie.

!!!!!!! http://www.fan.pl/muzyka/9S8RJ19G !!!!!!