Skrywanka niespodzianka

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
kaem

Skrywanka niespodzianka

Post autor: kaem »

Awatar użytkownika
Pank

Re: Skrywanka niespodzianka

Post autor: Pank »

Chórki mi się niespecjalnie podobają, reszta całkiem ciekawa - fajniej chyba jednak brzmi "Break of dawn".

Pytanie: kto to śpiewa? :)
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Marta Woźniak. Może nie mistrzostwo świata ale całkiem wporzo.
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Jak covery to ja jeszcze zarzuce:
Glenn Lewis - Rock with you(live)
http://s34.yousendit.com/d.aspx?id=2515 ... ZZG6NR8JJE
i ten sam pan śpiewający urywek I can't help it
http://s34.yousendit.com/d.aspx?id=23L9 ... D1DT140QR7
jacek1985

Post autor: jacek1985 »

spoko dzieki :happy: fajne jest you are not alone :)
Awatar użytkownika
MiDaa

Post autor: MiDaa »

kaem, a Marta prosila zebys to tutaj umiescil? :-/
Awatar użytkownika
kaem

MiDaa pisze:kaem, a Marta prosila zebys to tutaj umiescil? :-/
Tak.
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Heh! No mnie się podoba bardzo :-)
Mocny, ale opanowany głos i bardzo ciekawa interpretacja.

".... come in .... BOY! I've got to let you go" :-)

I udeżyła mnie jedna rzecz....
Barwa głosu- qrka- bardzo podobna do mojej, choć technika śpiewu ZUPEŁNIE inna :wariat:
A mój kolega z pokoju nie wierzy, że to nie moje nagranie....
Normalnie.... Walnę go zaraz czymś, bo się kłóci.... :mlotek:

Ale naprawdę.... Ładniutkie te nagrania są japrosic
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Chyba Glennowi udało się tylko dobrze zaspiewać fall again bo jak dla mnie to te dwie piosenki to całkowicie nic specjalnego.....nie porównuje w zadnym badz razie do michaela ale nie bardzo mi sie podoba jak on to zaspiewał.

Jesli chodzi o Marte to wrażenia na mnie nie zrobiło ale uważam że wielkim plusem jest to iż wysłuchałem te dwie piosenki do końca i nie wywale tego od razu do kosza.Interpretacja faktycznie inna od Michaela.....Podobna a zarazem inna.Spodziewałem się czegos znacznie gorszego.
Stanowczo to lepsze niż piosenki które Kasia umiesciła na swojej(być może bardziej dopracowane) stronie a już nieskończonosc razy lepsze od wersji Kuby Stępniaka który zaspiewał give in to me........żenada,I TO STRASZNA.I faktycznie przyznaje racje że głos podobny do Kasi z tym że chyba nagrywane na lepszym sprzecie(no własnie gdzie i jak).
Sorry że zawsze dosć krytycznie patrze na takie rzeczy ale taki już jestem.Wole napisać swoja opinie(szczera) na temat takiegoż to dzieła niz szydzić sobie z tego przed kompem.

Dobry akcent,zdecydowanie lepszy a bynajmniej ładniejszy niski głos niż wysoki,ogólnie rzecz biorac nie jest żle ale wokal pozostawia wiele do życzenia.A w moich odczuciach za mało ekspresji.

ps - W skali od 1 do 10 dałbym 4.Dziękuje za uwage.
Awatar użytkownika
kaem

Xscape pisze:Jesli chodzi o Marte to wrażenia na mnie nie zrobiło ale uważam że wielkim plusem jest to iż wysłuchałem te dwie piosenki do końca i nie wywale tego od razu do kosza.Interpretacja faktycznie inna od Michaela.....Podobna a zarazem inna.Spodziewałem się czegos znacznie gorszego.
Stanowczo to lepsze niż piosenki które Kasia umiesciła na swojej(być może bardziej dopracowane) stronie a już nieskończonosc razy lepsze od wersji Kuby Stępniaka który zaspiewał give in to me........żenada,I TO STRASZNA.I faktycznie przyznaje racje że głos podobny do Kasi z tym że chyba nagrywane na lepszym sprzecie(no własnie gdzie i jak).
Sorry że zawsze dosć krytycznie patrze na takie rzeczy ale taki już jestem.Wole napisać swoja opinie(szczera) na temat takiegoż to dzieła niz szydzić sobie z tego przed kompem.

Dobry akcent,zdecydowanie lepszy a bynajmniej ładniejszy niski głos niż wysoki,ogólnie rzecz biorac nie jest żle ale wokal pozostawia wiele do życzenia.A w moich odczuciach za mało ekspresji.

Bardzo uczciwa recenzja. A skoro przy temacie, dostałem list i jutro obiecane danie główne. Dobrze sie składa, bo jutro Dzień Dziecka, a przecież We Are The Children. Pod warunkiem, że spisaliśmy się w wiadomej sprawie. Majkel?
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Xscape pisze:Stanowczo to lepsze niż piosenki które Kasia umiesciła na swojej(być może bardziej dopracowane) stronie a już nieskończonosc razy lepsze od wersji Kuby Stępniaka który zaspiewał give in to me........żenada,I TO STRASZNA.I faktycznie przyznaje racje że głos podobny do Kasi z tym że chyba nagrywane na lepszym sprzecie(no własnie gdzie i jak).
Nie, no OK. :-/
Przecież histerii dostawałam, żeby tylko te piosenki z mojej strony usunąć. :beksa:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

Xscape pisze:Chyba Glennowi udało się tylko dobrze zaspiewać fall again bo jak dla mnie to te dwie piosenki to całkowicie nic specjalnego.....nie porównuje w zadnym badz razie do michaela ale nie bardzo mi sie podoba jak on to zaspiewał.

Jesli chodzi o Marte to wrażenia na mnie nie zrobiło ale uważam że wielkim plusem jest to iż wysłuchałem te dwie piosenki do końca i nie wywale tego od razu do kosza.Interpretacja faktycznie inna od Michaela.....Podobna a zarazem inna.Spodziewałem się czegos znacznie gorszego.

A ja zawsze każdemu mówię ze mi się podoba jak śpiewa, nawet sobie to przed lustrem codziennie rano mówię.
Awatar użytkownika
Marzena

Post autor: Marzena »

Nie, no OK.
Przecież histerii dostawałam, żeby tylko te piosenki z mojej strony usunąć.

No a ja przeorałam Twoja stronkę z nadzieją, że znajde je tam i popodziwiam sobie wokal (nie nabijam się, sama odziedziczyłam zdolności wokalne po mamusi- czytaj, mam dębowe uszy i szczerze zazdroszczę każdemu, kto potrafi wydobyć z siebie jakiekolwiek dźwięki bez fłaszywej nutki).........yyyyyyy mam jeszcze szanse gdzieś Cię usłyszeć......wirtualnie ?
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Marzena pisze:
Nie, no OK.
Przecież histerii dostawałam, żeby tylko te piosenki z mojej strony usunąć.

No a ja przeorałam Twoja stronkę z nadzieją, że znajde je tam i popodziwiam sobie wokal (nie nabijam się, sama odziedziczyłam zdolności wokalne po mamusi- czytaj, mam dębowe uszy i szczerze zazdroszczę każdemu, kto potrafi wydobyć z siebie jakiekolwiek dźwięki bez fłaszywej nutki).........yyyyyyy mam jeszcze szanse gdzieś Cię usłyszeć......wirtualnie ?
Wirtualnie nie wiem :-/
Na żywo- zapraszam....
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
ODPOWIEDZ