Sesja zdjęciowa dla "L'Uomo Vogue" [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Karolina

Post by Karolina »

Obejrzałam dwa pierwsze zdjęcia: boskie! Resztę obejrzę już w gazetce ;-) Ma być dziś lub jutro. Prawdopodobnie.
Natka

Post by Natka »

Willy!Ochhh !Super zdjęcia :love:
Najwspanialsze oczy i uśmiech na świecie! :dance:
Pank wrote:wystąp w reklamie bokserek...
:hahaha:
[*]
MJ <33
kaem

Post by kaem »

Bardzo udane, ładne, estetyczne zdjęcia. Wreszcie.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Małgosia

Post by Małgosia »

Moim skromnym zdaniem foty są super i ciesze się, że poszli w elegancję i nie nawydziwiali za wiele. Michael wygląda naprawdę extra. Ja dla mnie sesja udana w 100% :)
wystąp w reklamie bokserek...
rozwaliłeś mnie tym :smiech:
Watch and see how fun I'm gonna be
hubertous

Post by hubertous »

Zdjęcia są super! ;-) Mike w naszych czasach wygląda co najmniej tak samo świetnie jak w czasach trasy "dangerous".
Image
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Laura1

Post by Laura1 »

Super zdjęcia, fajne pozy:-)) Michael tutaj podoba mi się szczególnie w czapeczce :-)
Michael Jackson is the King of Pop
editt

Post by editt »

Z tych zdjęc co Nancy wrzuciła, to 3 od dołu jest świetne. Jeśli dobrze widzę, to Michael nie ma podkreślonych oczu i wygląda super. Nie wiem wogóle po co mu ten makijaż, skoro wygląda super.(i nie mówię tego złośliwie). Bardzo elegancko wyszedł na wszystkich i tak jakoś tajemniczo.To tak jakby ta tajemniczośc coś pod soba miała. Myślę, tak jak i większośc z Was, że wielkimi krokami nadchodzi COŚ WIELKIEGO. Widac to w Jego oczach...
Mike

Post by Mike »

Super sesja, i tego było mi trzeba. I Love Michael forever. To jest po prostu genialne!
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Image
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Agaa

Post by Agaa »

Jeśli dobrze widzę, to Michael nie ma podkreślonych oczu
ma podkreslone oczy,mysle,ze on po prostu ma makijaż permanentny.od czasów bad ma te podkreslone oczy,ale mi to zupelnie nie przeszkadza.
Mam nadzieję, że nie. Powinien raczej wrzucić parę kilo, nie stracić.
MJ zawsze byl chudziutki i to jest fajne.Dobrze wyglada,ale rzeczywiscie,moze to przez czarne ubrania,ale wyglada na lekko zabiedzonego :(.5 kg by mu się przydalo.

Ogolnie obejrzawszy zdjecia stwierdzam,ze wcale kurde nie jest tak zle.Nawet przyzwyczailam się do fryzury.Tylko ta spodnica na spodnie mnie mierzi.Ale ogolnie estetyczna,ciekawa sesja.Ladne zdjecia.Jestem na tak.
♥ MJ
Image
editt

Post by editt »

To nie jest spódnica, tylko takie spodnie, chyba wzorowane na styl orientu (tak mi sie wydaje przynajmniej).
Erna Shorter
Location: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post by Erna Shorter »

Jestem pod wrażeniem,sesja najwyższej jakości,a Michael wyszedł naprawdę świetnie na tych zdjęciach. Widać,że jest w formie.

Cieszę sie,że się na to zdecydował. ;-)
Image
meg2007

Post by meg2007 »

Ja na te zdjęcia napatrzeć się nie mogę... :love: Przecież on tu bosko wygląda... Tylko te coś... ten tz. "wąż". To mi nie pasuje. A fryzurka Michaela bardzo mu pasuje.
Kurcze, nawet mi się mamuśka zdziwiła... "TO JEST MAJKEL??" Lecę do Empiku. Muszę to mieć, muszę! :beksa: :nerwy:
A co do wątpienia w teraźniejsze zdolności taneczne Michaela... On potrafi! Nie ma inaczej.
A w ogóle to przepraszam, chyba zwariowałam, tak mną te zdjęcia trząchnęły. glupija
Speed Demon

Post by Speed Demon »

Widząc wszystkie posty, można powiedzieć tyle: 49 letni Michael zrobił na większości z nas naprawdę piorunujące wrażenie. Nie tylko sesja jest świetna, ale przeszła moje najśmielsze oczekiwania. MJ wygląda po prostu świetnie, być może powrót do studia wyszedł mu na dobre:) tak czy inaczej - po raz pierwszy w tym roku Król Popu mnie pozytywnie zaskoczył i zachwycił, tak jak robił to za dawnych lat!
Malwina24

Post by Malwina24 »

:mj: no a ja mam takie pytanie ??? Czy ktoś już ma ten magazyn ??? Bo ja dzień w dzień jestem w Empiku i NIC ciągle mi mówia że jeszcze nie było :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: prosze o pomoc !!! A o i pytałam się o reedycje THRILLERA ale niestety w zapowiedziach NIC tez nie mają a to dziwne jak dla mnie :nerwy:
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Image
Kaskon

Post by Kaskon »

Wie ktos moze gdzie w Wa-wie mozna to dostac?!!
No bo ja bylam w Empikach w GM i w Arkadii no i nie ma!! (w GM jest tylko damski :-/ )
Moze ktos juz kupil i moze mi doradzic gdzie???
Image
Post Reply