Hejka!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
adampelc

Hejka!

Post autor: adampelc »

Witam wszystkich fanow MJ-a!
Ciesze sie ze moge dolaczyc do grona tak wielkiego artysty. Prosze o pomoc w dziale 'Michael Jackson HydePark'.

Pozdrawiam
Adam
Adam
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

no cześć. : )
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Lady_Malkavian

Post autor: Lady_Malkavian »

witamy i zapraszamy do udziału w dyskusjach ;-)
KOBIETA JEST CUDEM BOSKIM, SZCZEGÓLNIE JEŚLI MA DIABŁA ZA SKÓRĄ
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Siemka! :mj:
Powiedz coś wiecej o sobie :-)
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

witam ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

hej. widze ze jestes z katowic wiec coraz wiecej ślązakow na forum :mj: opisz rozpoczecie swojej przygody z Michaelem. pozdrawiam
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Witaj Adam! ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witam Cię bardzo serdecznie ;-) Pozdrowienia ;-)
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Bender

Post autor: Bender »

WIIIIIIIIIITAM :mj:
Niech mocz będzie z Tobą nenene
adampelc

Co o mnie?

Post autor: adampelc »

Sam nie wiem co pisac... Nawet niewiem kiedy po raz pierwszy uslyszalem :mj: Pewnie jak jeszcze ssalem mleko. Prosze nie oceniajcie krytycznie mojej wypowiedzi na forum, ale chce ja napisac bardzo po swojemu, po prostu tak jakie sa moje mysli wobec MJa.
Na pewno nie jest wykonawca na ktorym sie wychowalem, bo moja fascynacje przelalem na Grzesia Turnaua, ktore piosenki spiewalem nawet przez sen. Niemniej nie powiem zeby MJ nie wywarl jakiegos wplywu na moje zycie. Jak pewnie przeczytaliscie moj post dotyczacy filmu Moonwalker, obejrzalem go tylko raz, a pamietam go az po dzis dzien - ze szczegolami. Fascynowal mnie jego sposob poruszania sie, jego sposob bycia i spiewania. Przez cale moje 25-letnie zycie przyszlo mi wiele razy slyszec jego nazwisko w mediach. Wiele rzeczy i dobrych i zlych o nim slyszalem i nie wazne jak nawet sie konczyly.. po prostu wiem swoje. Powinnismy mu dziekowac za to co wniosl do muzyki. Jest to cos czego nie da sie opisac i czego nie da sie przelozyc na pieniadze, po prostu nieocenionego.
Szanuje go za to co zrobil dla nas wszystkich (w sensie chyba nie tylko muzyki), wszystkie 'afery' uwazam za troche naciagane - choc na pewno daloby sie uniknac, a negatywnie na pewno oceniam to ze nie potrafil wycofac sie w momencie w ktorym bylo to jeszcze mozliwe bez utraty wizerunku.
Na pewno wiele mozna byloby napisac o tak wielkim artyscie i powiem szczerze ze gdyby dane mi bylo jeszcze raz pisac prace mgr (studiowalem na wydziale na ktorym spokojnie jego osobe mozna by bylo opisac - zachowanie, jego osobe, a szczegolnie swiat medialny wokol niego) to bralbym go powaznie pod uwage!
To tyle ode mnie, o mnie i o MJu u mnie!

Pozdrawiam
Adam

P.S. Dziekuje wszystkim ktorzy zaangazowali sie w pomoc na temat filmu Moonwalker.
Adam
Awatar użytkownika
Kaskon

Post autor: Kaskon »

Hej!
Witam cie cieplutko ;-)
Obrazek
ODPOWIEDZ