SUNrise pisze:Marzena pisze:No ja się normalnie własnie wk****łam. Na swoje włane nieszczęście obejrzałam fuckty na TVN. Niech ich wszystkich szlag trafi!!!!...
A co powiedzieli? Tzn. domyślam się, że nic mądrego, ale skoro już zaczęłaś, a ja coś ciekawska dziś jestem.

TVN'ie i ty przeciwko nam

Brzmialo to jakos tak...
Rymanowski: ...a czy wraz z procesem dobiegnie konca rowniez Jego kariera?
Glos kobiety: To ostatnie starcie przed sadem w SM. Mowy koncowe oskarzenia i obrony moga potrwac nawet okolo 8 godzin.
Sytuacja Michaela jest bardzo zla.
W zeszlym tygodniu, pokazano w sadzie tasme, na ktorej nastolatek - glowny swiadek oskarzenia opowiadal, jak to Michael spoil go alkoholem i wykorzystywal seksualnie. Po tych rewelacjach obroncy gwiazdora poddali sie i juz tylko czekaja na wyrok.
R. Bain: Michael jest bardzo zdenerwowany, to straszne kiedy w tej sali uslyszec jak Go jeszcze oskarzaja o cos....
Oskarzyciele powolali w sumie ponad 80 swiadkow, ktorzy opowiadali o tym, co Jackson robil (z chlopcami) w swojej posiadlosci Neverland.
Obroncy twierdza, ze matka rzekomo molestowanego chlopca zmusza syna do klamstw, by wyludzic od gwiazdora pieniadze.
Jacksonowi grozi do 20 lat wiezienia.