Zróbmy sobie t-shirt

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Gość

Zróbmy sobie t-shirt

Post autor: Gość »

Pewnie temat sie już przewijał na forum. Ale nic ostatnio nie słyszałem. Może stwórzmy projekt koszulki dla fana MJ, taki znak rozpoznawczy. Wiem że niektórzy sami robią sobie takie koszulki bo niby do tego wystarczy tylko fota i czysta koszulka za dyche z bazaru. Ale mi chodzi o to zebyśmy pokombinowali nad projektem i wybrali najlepszy, ewentualnie dwa, nie byle co, ale żebyśmy te koszulkę nosili z dumą na twarzy.

Osobiście preferowałbym coś takiego. Na klate wrzucilibyśmy ten rysunek:

http://www.mjcafe.net/creative/Michael% ... %2021b.jpg

myślę, że zajmowałby on niemal cały front koszulki, ale żeby te czarne grube kreski na brzegach koszulki podkreślały jego wielkość, taki rysunek na białym tle koszulki... ewentualnie można by coś do niego dodać.

na ramieniu już nadrukowana czarna opaska z białym napisem "King of The Pop" " (czcionka napisu nadaje się do dyskusji, czy to mają być zwykłe litery, napisane grubą czcionką czy jakieś wywijaki.)

gdyby koszulka była czarna, na centralną część pleców dałbym słynną Michaelową rękawiczkę, zajebiście by sie prezentowała na czarnym tle, taka idelanie wycięta. Zrobię taki projekt żeby lepiej wam to zobrazować

Nie spodziewajcie sie fajerwerek, zrobiłem na szybko w paintcie, A więc tak: napis byłby na całą opaskę, czyli "King of" z przodu i "the POP" z tyłu.
Co do tych pleców to tam znajdować się będzie rękawiczka wielkości połowy miejsca jaką zajmuje rysunek na przodzie t-shirtu.
Obrazek
Awatar użytkownika
Sugar

Post autor: Sugar »

Rozumiem że to model męski ; D A damski?

Btw. trochę za dużo tego na jednej koszulce - z przodu, z tyłu i opaska na ramieniu?
Gość

Moim zdaniem w sam raz. Głównie uwagę przykuje rysunek z przodu, rękawiczka nie będzie duża. A opaska dobrze się w to wkompnowuje, jest napis, więc ci którzy nie chcieli dotąd nosić opasek z różnych względów, choćby nie zrozumienia tej intencji przez otoczenie (jak miałem opaske na marynarce, jakiś dziadek w tramwaju sie mnie spytał czy sie bawie w żyda, myślałem, że go strzele), a tak napis King of the Pop mówi sam za siebie. No ale każda sugestia się liczy więc jeśli jest tego za dużo to coś się usunie. A model koszulki jest multipłciowy ;P
Awatar użytkownika
Sugar

multipłciowy ; D

Wyglądałabym w takiej koszulce trochę jak fanatyk, ale może być. Gdyby to ode mnie zależało zrobiłabym to inaczej ; )
Gość

No to dawaj, właśnie o to chodzi, żeby każdy dał coś od siebie. Ewentualnie probował coś zmienić w istniejących projektach :D
Awatar użytkownika
Sugar

Jeśli masz album HIStory w domu, w dołączonej książeczce na ostatniej stronie jest murzynek w takiej koszulce odwrócony plecami ; P Koszulka jest biała a twarz Michaela zajmuje caaaałe plecy.

To by wystarczyło chyba, co za dużo to niezdrowo ; D
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Mi też się wydaje, że za duzo tego, chodziaż wszystko mi się podoba :D
Ale ja bym zostawiła opaske i rysunek MJ'a na przodzie ;-)
Gość

czyli uważasz że ta mała rękawiczka na plecach przekombinowana już? No trudno... A co do HIStory, to sam nie wiem w sumie to mogłoby fajnie wyglądać... kurde no nie wiem.
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

A może zrobilibyśmy koszulki rozpoznawcze ludzi korzystających z MJPT
coś związanego z Michaelem, do tego jakiś napis MJówki i gdzieś tam adres strony MJPT taka reklama naszego forum???
Obrazek
Awatar użytkownika
Commoner

Post autor: Commoner »

Może tak. Po 1 to nie King of the Pop, a The King Of Pop.

Po 2 to myślę, iż z przodu wystarczy jakiś wzór majkela, ale nie twarz samą, tylko cały.. najlepiej wyglądałby z okresu Bad ;]
Po 3 - Z tyłu napis biały/czarny zależy od koloru koszulki z adresem forum, poniżej większymi literkami MJPT i już ;]

Po 4, to bierzmy sie do roboty :D poproszę rozmiar M :P i ile trzeba wybecelować :>
Gość

Może taka fota by sie nadała, od razu czarną koszulke by sie dało:

http://www.mjdavid007.com/images/badtokio2.jpg

albo nie wiem, może coś takiego:
Obrazek
Ostatnio zmieniony pt, 12 paź 2007, 14:03 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Commoner

Post autor: Commoner »

tak, ta jest dobra, szczególnie strój, uwielbiam ten z APoM ;]
Awatar użytkownika
Sugar

Sama twarz sie najbardziej rzuca w oczy, ale jak sobie chcecie ; )
Gość

Ja ja jestem za tym żeby opracować dwie wersje koszulki, byłby przynajmniej wybór. Dwa modele, co wy na to? Żeby dogodzić wybrednym, a no i może opracować taką no typowo damską wersje takiego t-shirtu. Wiadomo, że facio zadowoli sie niemal wszystkim, a za kobietami to ciężko w tym fachu trafić ;P. Sugar już dała jedną propozycje więc, trzeba by rozważyć, czy takiego zdjątka z HIStory nie dać. Bo trzeba jej przyznać racje, że największą uwagę się zwraca na twarz, a w przypadku "Another Part of Me" to mamy buźke MJ'a jednak taką, że tak się wyrażę mocno koncertową (choć mi się to podoba). No nie wiem sam już. Dziewczyny, kobiety no walcie sugestiami w każdym razie.
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Oo to zdjęcie co zapodałeś (gdzie MJ patrzy w górę) jest fajne by dać na przód :D
ODPOWIEDZ