Testuję sobie profil...

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

MJowitek pisze:I dlaczego to okienko jest takie wąskie? Ciągle muszę strzałkami jeżdzić...
jest waskie bo to ma byc tylko stopka...
a jak jest za wąskie to napisz sobie w innym programie, np. w Notatniku, a pozniej tylko wklej w to małe okienko...

:hahaha: ale Wy kurde macie problemy :cool:
jak masz za wąskie to sobie poszerz... nenene :wariat:
...
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Majkel pisze:
MJowitek pisze:I dlaczego to okienko jest takie wąskie? Ciągle muszę strzałkami jeżdzić...
jest waskie bo to ma byc tylko stopka...
a jak jest za wąskie to napisz sobie w innym programie, np. w Notatniku, a pozniej tylko wklej w to małe okienko...

:hahaha: ale Wy kurde macie problemy :cool:
jak masz za wąskie to sobie poszerz... nenene :wariat:
Jak stopka? Jaka stopka? Ja nie chcę badziewnej stopki tylko przestrzeń do pisania postów. I jak mam ją sobie niby poszerzyć? Wiesz co? Ja zaczynam podejrzewać, że Ty na pytania nie chcesz konstruktywnie odpowiadać, bo sam jeszcze odpowiedzi nie znasz!

Notatnik mi nic nie da, bo okienko am za wąskie do wklejania obrazków. Zaznaczam je od tyłu.

I to nie jest "problem" tylko dążę do większej wygody.

A bycie administratorem chyba polega własnie na odpowiadaniu na różne pytania, nie? Sam zrobiłeś to okienko. Sam założyłeś, że ludzie będą mieli pytania. A odpowiedziec w stylu " oświecajcie się sami" to mogę sama napisać.

PS Napisaam Ci kiedyś prywatną wiadomość, już nieaktualna, ale tylko sprawdzam czy działa.

Idę sobie :war:

I jak mnie natchnie, że chcę dodać gdzieś w środku odpowiedzi emota, to się nie daje. Wywala go na koniec. Dlaczego?
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

To ja sobie potestuję tutaj...

Post autor: siadeh_ »

...bo mimo usilnych starań, pomocy "Pomocy" :wariat: :wariat: oraz admina, a także całej masy krasnoludków: sygnaturki siadehowej brak...

no to sobie prubuję...próbuje... czy jakoś tak :wariat:
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Re: To ja sobie potestuję tutaj...

siadeh_ pisze:...bo mimo usilnych starań, pomocy "Pomocy" :wariat: :wariat: oraz admina, a także całej masy krasnoludków: sygnaturki siadehowej brak...

no to sobie prubuję...próbuje... czy jakoś tak :wariat:
Yeah! No... teraz jest ok ;)

* * *
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

przyjmij, ze mam dzis zły dzien, kurewsko zły dzien... dostalem takie dzis info, ze idzie tylko isc i sie zajebac. To tak w miare cenzuralnie.

Co do okienka... wedlug mnie jest calkiem duze,
a poza tym nie ja je robilem, z UWAGAMI prosze do tworcow - www.phpbb.com
Pomysl, ze niektorzy maja rozdzielczosc 800na600 a nie wszyscy 1024 na 768 i wtedy wieksze okienko by im sie nie zmiescilo, o czym zapewne tworcy najlepszego forum na swiecie pomysleli.

Wiec ja se sam nic nie zrobilem, a poza tym nie musisz mi pogrywac na ambicjach, ze sam pewnie nie znam odpowiedzi... znam to forum od podszewki.
Na konkretne pytania postaram sie odpowiedziec. Na pytanie o wielkosc okienka nie wiem jakiej oczekujesz odpowiedzi...

Dobrej nocy, ide sie zajebac.
...
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Przykro, ze masz zły dzień,ale to nie nasza wina w końcu :surrender:
Nie nasza też wina, ze stare forum sie rypło, a nowe jest zupelnie inne :surrender: :surrender:
Bij, zabij tego, kto Ci krzywde zrobil,ale na nas nie szczekaj (zwlaszcza tak niecenzuralnie..Ekhm...) :nerwy:

...pzdr
siadeh_

* * *
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Przepraszam,
a wlasnie mimo wszystko, ze tak jest to powiedzialem Ci na Gadu wczoraj, ze dzis bedzie forum to jest, i nie tylko jest, ale jest porzadnie, bo i jest kilka styli (6), wgralem nasze stare emotki... i wogole.
Koniec tematu, postaram sie odpowiadac na problemy, a co do szerokosci okienka do pisania postow... :wariat:
I trzymaj kciuki, zeby mimo wszystko sie udało, bo jak nie to bedzie mnie ta porazka kosztowac liczac w tysiacach zlotych, mase straconego czasu i mase nerwow.
...
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

...i ja jestem bardzo wdzieczna, ze forum jest, ze działa i , ze znalazles na to czas, checi etc.
:hug: Tylko sie juz tak nie unoś...
..a ja trzymam kciuki, zebys NIC nie stracił, a wiele zyskał :hug:

...pzdr
siadeh_

* * *
ODPOWIEDZ