12 przysieglych - opis

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Marzena

Post by Marzena »

moim ulubionym programem jest Cartoon Network

:smiech: Witaj w klubie :happy: już nie czuję sia taka osamotniona w swoim "cofaniu się" .
Mike

Post by Mike »

Hej, po co te nasze nerwy słuchajcie ja robię w domu takie coś: Idą wczorajsze Fakty, mam pyta po co nagrywam, a ja na to aby potem jak go uniewinnią zwijać się ze śmiechu, potem fakty zaczna się o Michalu dziennikarze gadają a ja tylko teksty: Ta, pppfff, aaaahahaha, kiepskie macie źdudła Państo TVN, ale jaja a gdzie tu żetelność i kompetencja o której mówiliśmy wam co? I tak jest przy każdych wiad. rodzina śmieje się ze mnie jak się wygłupiam przed Faktami i innymi gazetami, potem się uspokajam i mówię: Chcesz zanć prawdę wejdź na MJJSource.com albo CNN. Ale nie TVN i nie inne polskie stacje które go już skazały i wsadziła za niewinnśc do więzienia, kałmią jak najęci a potem ludzie gadają to co słyszeli! Oh co za Media.... A ja jestem przyszłem Aktorem, narazie nieprofessionalnym ale tylko jeden casting i będe Proffesionalnym na to mama: Ty sie przygotuj, że o tobie tez takie bzdury mogą gadać, na co ja odpowiadam: Huuuuu Ciężkie życie, Oj ciężkie życie, ale to Media będą mi płacić za zniesławienie mojej osby a nie ja. Więc widzicie, ja jakbym miał być jako speaker to nie mogę bo jak zanm prawdę to ja mówię dla tego z TVNu by mnie Exportowali jak Lisa Tomasza!

P.S. Lejmy na te wszystkie gazety, a jak moża dajmy im komentarz na str. www!
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Image
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
MJPOWER

Post by MJPOWER »

Zdjęcie Anety z Interii:

Image
Mazi

Post by Mazi »

Bardzo ładna Anetka ;) Gratuluje wspaniała sprawa
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
MiDaa

Post by MiDaa »

na tym zdjęciu po lewej stronie to też jest chyba zrekająca Aneta, tylko juz w trochę nieco innym ujęciu ;-) ale to ona :-) , szkoda,że Marty nigdzie nie widać,pewnie gdzieś ją na tyły zepchnęli,albo pobiegła w inne miejsce strzelać fotki :knuje:

ImageImage
MJPOWER

Post by MJPOWER »

Nie sądzę
MiDaa

Post by MiDaa »

... a mnie się wydaje,że to Anetka, no ale trzeba byłoby ją już o to zapytać :szepcze:
Locked