Zróbmy sobie t-shirt
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
No a jaki widzisz problem w tym żeby każdy sobie wybrał nadruk jaki mu się podoba ? ; )Commoner pisze:u mnie dodany ma być tylko nick więc w czym problem? chciałbym być rozpoznawany to po 1, a po drugie nie chodzę do zbyt bogatej szkoły i nie ma tam aniołków podpisana koszulka jeśli zostanie skradziona szybko się znajdzie.
Wszystkich pomysłów złączyć się nie da, łatwiej byłoby gdyby powstał gotowy wzór, bez żadnego dogadywania się i komu by się spodobało zamówiłby. A jak się nie podoba to bez łaski ; D
Można od chętnych zebrać wzory i jedna osoba się zajmie zamówieniem koszulek dla wszystkich, z różnymi wzorami.
- keep_the_faith
Przypominam, że jest nas tu troche wiecej niż wielu (;P) i nie dogadamy sie tak łatwo. Ile osób tyle pomysłów wiec nie ma co zamawiać wszystkich koszulek w jednej firmie. Poza tym, Commoner, po to jest drukarnia, żeby tam takie rzeczy zamawiać wiec nie ma tu mowy o "sprawianiu im kłopotów" Jest jeszcze jedna sprawa. Osoba, która ewentualnie podjęłaby sie kupowania wszystkim tych bluzek musiałaby je porozsyłać po całej Polsce a za to też sie płaci. I podejrzewam, że nie zabraknie reklamacji. Mnóstwo zamówień, każde w innym rozmiarze no i jeszcze jakieś dodatkowe rzyczenia (taki Commoner na przykład;P). Każdemu by sie pomieszało. Nie wspomne już o tym, że chętny raczej sie nie znajdzie
!!!!!!! http://www.fan.pl/muzyka/9S8RJ19G !!!!!!
Dlatego uważam, że prościej będzie jak każdy zamówi sobie koszulkę na właśną rękę... Można to zrobić w w/w drukarni albo chociażby na stronie foto.wp. Polecam stronę, bo jedną koszulkę już zamówiłam stamtąd, zdjęcie było bardzo dobrej jakości, a przesyłka przyszła dwa dni po złożeniu zamówienia. Chociaż ja wycięłam nadruk i naszyłam na inną koszulkę ;)keep_the_faith pisze:Przypominam, że jest nas tu troche wiecej niż wielu (;P) i nie dogadamy sie tak łatwo. Ile osób tyle pomysłów wiec nie ma co zamawiać wszystkich koszulek w jednej firmie. Poza tym, Commoner, po to jest drukarnia, żeby tam takie rzeczy zamawiać wiec nie ma tu mowy o "sprawianiu im kłopotów" Jest jeszcze jedna sprawa. Osoba, która ewentualnie podjęłaby sie kupowania wszystkim tych bluzek musiałaby je porozsyłać po całej Polsce a za to też sie płaci. I podejrzewam, że nie zabraknie reklamacji. Mnóstwo zamówień, każde w innym rozmiarze no i jeszcze jakieś dodatkowe rzyczenia (taki Commoner na przykład;P). Każdemu by sie pomieszało. Nie wspomne już o tym, że chętny raczej sie nie znajdzie
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
No to jak z tym T-shirtem ??
Jak sie nie mozemy dogadac to moze niech kazdy zrobi sobie ta koszulkę sam?
Tylko np. wybierzemy jakiś wzorek albo cuś żebyśmy mieli coś wspólnego?? Hmmm..?:-)
Każdy sam może wybrać sobie zdjęcie , krój koszulki a razem możemy mieć np. to MJ z tyłu ? Co o tym myślicie??
Jak sie nie mozemy dogadac to moze niech kazdy zrobi sobie ta koszulkę sam?
Tylko np. wybierzemy jakiś wzorek albo cuś żebyśmy mieli coś wspólnego?? Hmmm..?:-)
Każdy sam może wybrać sobie zdjęcie , krój koszulki a razem możemy mieć np. to MJ z tyłu ? Co o tym myślicie??
[*]
MJ <33
MJ <33