3.6.05 - sąd

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Pank

3.6.05 - sąd

Post autor: Pank »

Na CNN już obejrzałem wideo, wielu fanów i sporo Jacksonów, część z nich na biało :> Dziś najprawdopodobniej wyrok... uniewinniający, rzecz jasna :>

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Janet! I La Toya też była, ale jej jeszcze zdjęć nie zamieścili...

Obrazek
Obrazek

Fani :)

Obrazek

I Getty: http://editorial.gettyimages.com/source ... &p=7&tag=1
Awatar użytkownika
PAulina (big fanka)

Post autor: PAulina (big fanka) »

no ja juz siedze jak na szpilkach!!!!
Błagam!! jak powiedzą co i jak... jak powiedzą wyrok to mówcie od razu!! :nerwy: :nerwy: :nerwy:
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

PAulina (big fanka) pisze:jak powiedzą wyrok to mówcie od razu!! :nerwy: :nerwy: :nerwy:
Myślicie, że dziś już będzie ogłoszony wyrok? Obrazek
Tzn. chciałabym żeby był, bo nie ma na co czekać (... ale chyba nie będzie. A może będzie? Obrazek ).
ObrazekObrazek
Speechless

Post autor: Speechless »

po pokazaniu filmu przez prokurature Mez wyswiadczyl przysluge przysiegłym... mysle ze to bylo planowane nie powolywanie wecej swiadkow - oszczedzil przysieglym nudnych przesluchan dlatego mysle ze teraz przysiegli odwdziecza sie za to i bardzo szybko podejma decyzje - WYROK BEDZIE JESZCZE DZIS I TO UNIEWINNIAJACY :happy:
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

dziś?? :podejrzliwy: a miał być dopiero w przyszłym tygodniu... ale - im szybciej tym lepiej ;-)
Awatar użytkownika
Jacksonka

Post autor: Jacksonka »

Już dziś wyrok??????o rany!!!!!W tv jeszcze nic nie wspominaja o naszym Michasiu,ale ide ogladac jakieś wiadomosci to moze coś będzie!!!!!!!!!
Speechless

Post autor: Speechless »

właśnie na CNN wypowiadal sie gosc analityk prawa ktory byl na sali sadowej - powiedzial ze w swietle tego co przedstawiono MJ jest ekscentrykiem fakt ale rodzina ktora go oskarza sklada sie z osob klamliwych i sa bardzo zlymi swiadkami - jest przekonany ze MJ bedzie uniewinniony japrosic - przeprosil ale musial isc spowrotem na sale sadową
Awatar użytkownika
Jacksonka

Janet to jak by chyba troszeczke no.... przytyła.... ,albo tylko tak na tych fotkach wyszła
Awatar użytkownika
Jacksonka

Speechless pisze:właśnie na CNN wypowiadal sie gosc analityk prawa ktory byl na sali sadowej - powiedzial ze w swietle tego co przedstawiono MJ jest ekscentrykiem fakt ale rodzina ktora go oskarza sklada sie z osob klamliwych i sa bardzo zlymi swiadkami - jest przekonany ze MJ bedzie uniewinniony japrosic - przeprosil ale musial isc spowrotem na sale sadową

Nie mam niestety CNN,ale ja tez jestem pewna że MJ będzie uniewinniony,inaczej być nie moze!!!!!!!!Może coś w naszych polskich wiadomośćiach też będa mówić o Michaelu.....
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Jacksonka pisze:Janet to jak by chyba troszeczke no.... przytyła.... ,albo tylko tak na tych fotkach wyszła
Nic w naturze nie ginie: Michael schudł, ona przytyła... i tak wygląda OK ;)
Awatar użytkownika
MiDaa

Post autor: MiDaa »

...LaToya tez jest i juz sa nawet jej zdjecia, jak ktos ma niech wkleja japrosic , ja lece ogladac dalej
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

A tu jest...dużo różnych rzeczy.

Jak ktoś się pogubił w sprawie, ma luki, albo pierwsze słyszy, to tu sobie może pouzupełniać wiedzę...

http://www.msnbc.msn.com/id/3693064/
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

no ja już bym się chciał się tego Jesus Juice napić... czekam... :piwo:
Awatar użytkownika
PAulina (big fanka)

Post autor: PAulina (big fanka) »

Jacksonka pisze:Janet to jak by chyba troszeczke no.... przytyła.... ,albo tylko tak na tych fotkach wyszła
Janet jest z natury "puszysta" :-)
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Awatar użytkownika
Jacksonka

PAulina (big fanka) pisze:
Janet jest z natury "puszysta" :-)
No wiem o tym,zreszto widziałam jej fotki jak była mała dziewczynka:)Ale jeszcze na początku sprawy była noo moim zdaniem duzo szczuplejsza i jakos lepiej mi sie podobała niż teraz jak troszke przybrała ciałka,ale jest ok:)
Zablokowany