Wątek tylko dla dorosłych :)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Michael_fan
Ostatnio zmieniony ndz, 14 paź 2007, 18:43 przez cicha, łącznie zmieniany 2 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
-
Należy mieć na uwadze specyfikę kraju, w którym rozgrywał się ten bałagan.
Oskarżonym jest zostać bardzo łatwo, a za molestowanie szczególnie.
Ile razy już słyszeliśmy o ojcu oskarżonym o molestowanie córki. Często wystarczy kompanie dziecka bez odpowiedniego sprzętu(różnorakie myjki...)
Oczywiście dla nas to jest śmieszne, ale tam tak najwyraźniej jest.
Podobnie sytuacja wygląda z rasizmem, homofobią... Najpierw traktują najgorzej, żeby za chwilę najbardziej opłacało się być czarnym gejem.
Oskarżonym jest zostać bardzo łatwo, a za molestowanie szczególnie.
Ile razy już słyszeliśmy o ojcu oskarżonym o molestowanie córki. Często wystarczy kompanie dziecka bez odpowiedniego sprzętu(różnorakie myjki...)
Oczywiście dla nas to jest śmieszne, ale tam tak najwyraźniej jest.
Podobnie sytuacja wygląda z rasizmem, homofobią... Najpierw traktują najgorzej, żeby za chwilę najbardziej opłacało się być czarnym gejem.
Wicie co te zdjecia są straszne...ja bym nie mogła czymać czegos takiego w domu!!!
P.S.a w ogóle co to za dowód:D. U ważajcie co trzymacie w domu bo nie jedna rzecz może być nie jedno znaczna:D
"przecież tam prócz Wandy i Dzwoneczka też same chłopaki " ja bym powidziała że to gejowska książka:D
P.S.a w ogóle co to za dowód:D. U ważajcie co trzymacie w domu bo nie jedna rzecz może być nie jedno znaczna:D
"przecież tam prócz Wandy i Dzwoneczka też same chłopaki " ja bym powidziała że to gejowska książka:D
http://www.youtube.com/watch?v=mLYK3V7dyjA&feature=plcp
Parodia Harrego Pottera
Parodia Harrego Pottera