w sumie zważywszy, że na koncertach, na które chodzę bluzy są po 60 zł a koszulki max po 40 to nie jest to znowu aż tak mało, choć oczywiście mogło być gorzej i kosztować np.100-150
KOBIETA JEST CUDEM BOSKIM, SZCZEGÓLNIE JEŚLI MA DIABŁA ZA SKÓRĄ
jeśli bym chciała zrobić sobie koszulke z tym elementem co ma usher
to mam go w niej pokazać i oni mi takie zrobią czy jak ?
MAcie jakiś obrazek z tmy motywem
KWASNA pisze:jeśli bym chciała zrobić sobie koszulke z tym elementem co ma usher
to mam go w niej pokazać i oni mi takie zrobią czy jak ?
MAcie jakiś obrazek z tmy motywem
Tam masz do wyboru koszulke jaka chcesz, musisz zalogowac sie i wgrac zdjęcie (o ile dobrze to zrozumiałam:P)
Ja miałam taki motyw tylko musze poszukac w tych 2000 zdjęc MJ'a XD
Banan pisze:taki rysunek na białym tle koszulki... ewentualnie można by coś do niego dodać.
Banan pisze:rękawiczka wielkości połowy miejsca jaką zajmuje rysunek na przodzie
Banan pisze:nadrukowana czarna opaska z białym napisem
To rzeczywiście troche za dużo. ja bym proponowała wybrać dwa zdjęcia, najlepiej z przezroczystym tłem, z jednej sesji i jedno z nich wrzucić duże na przód, drugie, trochę inne ale motywowo podobne, na tył w którymś rogu mniejsze.
Basilla.
Pierwsza MJówka, która wrzuciła kulę do kręgli na sąsiedni tor:D
Aga_88 pisze:może wybierzmy sobie zdjęcia jakie chcemy i dołączmy do tego jakis mały dodatek wspólny
No to tak mowilysmy juz wczesniej I chyba nikt nie chce?
Natka pisze:wybierzemy jakiś wzorek albo cuś żebyśmy mieli coś wspólnego?? Hmmm..?
Każdy sam może wybrać sobie zdjęcie , krój koszulki a razem możemy mieć np. to MJ z tyłu ? Co o tym myślicie??