Sesja zdjęciowa dla "L'Uomo Vogue" [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Do mnie zadna wiadomosc ani sam magazyn tez nie dotarly:/
Mam nadzieje, ze w przyszłym tygodniu będzie wreszcie:D
Mam nadzieje, ze w przyszłym tygodniu będzie wreszcie:D
last.fm
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
This Is It - Multikino Gdynia
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
This Is It - Multikino Gdynia
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
Ja poszłam na otwarcie Empiku ( bo jest niedaleko a ja do pracy szłam ) i sobie pogadałam z obsługą i takie tam ...no i młody pan podał mi VOGA i to tego właściwego o mało nie padłam - obiecałam ze będe ich odwiedzać :D bo ostatnio codziennie byłam :) Ale miałam szczęście bo juz mnie pamietali i jak bym nie przyszła to by dzwonili !!!
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...
Malwina no jak w mordę jeża,zazdroszczę Ci W Polsce można to kupić a tu w Szkocji nie mogłem tego spotkać,f**k.Ostatnia szansa w sobote.
Dlaczego kawałek artykułu jest po Włosku a kolejna część po Angielsku?
Dlaczego kawałek artykułu jest po Włosku a kolejna część po Angielsku?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
maro dzięki wielkie i napweno gdzieś znajdziesz ten magazyn - zycze powodzenia !! Co do artykułu to nie wiem bo nie znam Włoskiego więc nei wiem , moze to jest tłumaczenie angielskie tego co jest po Włosku ??? Naprawde nei mam pojęcia . Jeszcze na końcu magazynu jest po angielsku artykuł .
HE'S BACK !!!!!
HE'S BACK !!!!!
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...
Wywiadu nie ma ale artykuł, który zamieścili jest w obydwu wersjach - włoskiej i angielskiej.Buszmen pisze:A do mnie dotarło, że jeżeli np. będzie wywiad z MJem w środku, to on będzie niestety ........ PO WŁOSKU
Ps. Mam do zbycia jeden egzemlarz - jeśli ktoś z forum byłby zainteresowany to proszę o kontakt mailowy (możliwość wymiany na coś innego związanego z MJ).