"You can dance"- akcenty Michael'owe

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

MJJ pisze:A w You Can Dance był moonwalk na szpilkach w wykonaniu Diany.
Przyznam, że zaczęłam oglądać ten program właśnie ze względu na występującą w nim Dianę :-)
Dziewczyna ma nie tylko talent i umiejętności, ale odnoszę wrażenie, że jest też niesamowitą osobowością.
Jakby trzeba było ją "ratować" poprzez sms'a- nie zawaham się w każdym razie (choć nigdy w takie gry się nie bawię :wariat: ) ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Klazel

Post autor: Klazel »

diana na eliminacjach tanczyla przy michaelu-i juz wtedy zyskala moja sympatie japrosic
uwielbiam ta dziewczyne :happy:
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

M.Dż.* pisze: Przyznam, że zaczęłam oglądać ten program właśnie ze względu na występującą w nim Dianę :-)
A ja byłem prawie pewien, że w tego typie programie musi pojawić się ktoś kto uwielbia Michael'a no i dzięki Dianie moje przewidywania się sprawdziły. Chociaż dopiero jeden odcinek oglądałem w całości to za każdym razem udawało mi się trafić na jakiś akcent Michaelowy.
M.Dż.* pisze: Dziewczyna ma nie tylko talent i umiejętności, ale odnoszę wrażenie, że jest też niesamowitą osobowością.
Trzeba ją jakoś zwerbować na konkurs taneczny na zlocie.
Obrazek
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

MJJ pisze:
A ja byłem prawie pewien, że w tego typie programie musi pojawić się ktoś kto uwielbia Michael'a no i dzięki Dianie moje przewidywania się sprawdziły. Chociaż dopiero jeden odcinek oglądałem w całości to za każdym razem udawało mi się trafić na jakiś akcent Michaelowy.

Też tak podejrzewałam, normlanie jak ją zobaczyłam tańcząca do TWYMMF to od razu banan ba twarzy XD :mj:
MJJ pisze:Trzeba ją jakoś zwerbować na konkurs taneczny na zlocie.

O to dobry pomysł :D ;-)
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

MJJ pisze:
M.Dż.* pisze: Dziewczyna ma nie tylko talent i umiejętności, ale odnoszę wrażenie, że jest też niesamowitą osobowością.
Trzeba ją jakoś zwerbować na konkurs taneczny na zlocie.
No, to dawajcie :-)
Ktoś Dianę zna?
Wiadomo, że jest z Koszalina.....
Ktoś z tamtych regionów? :party:
MJPOWER pisze:w programie tv z dzisiejszej Wyborczej znalazłem informacje: HBO, ŚRODA, 18.30 premiera: Moonwalker - film muzyczny USA 1988.
MJJ pisze:A na stronie internetowej dali za to bardzo ciekawy tytuł tego filmu:
:smiech:
Przepraszam - nie mogłam się oprzeć...
Moja reakcja rówie inteligentna, jak dziennikarze, którzy zamieścili komentarz do "Moonwalker'a" :wariat:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

MJJ pisze:
M.Dż.* pisze: Trzeba ją jakoś zwerbować na konkurs taneczny na zlocie.
No, to dawajcie :-)
Ktoś Dianę zna?
Przyznam, że miałam okazję poznać Dianę podczas mistrzostw Polski w hip hopie we Wrocławiu. To chyba było w zeszłym roku lub wcześniej. Wszystko dzięki moim koleżanką, Anetce i Agnieszce (duet Energy AG), które znają Dianę z różnych zawodów w hip hopie. Szczerze wątpię aby Diana mnie w ogóle pamiętała, bo to było krótkie spotkanie a ona była ciągle zajęta próbami i występami ze swoją formacją Toptoys.
Dziewczyna zrobiła na mnie niesamowite wrażenia, szalona, emanująca energią fanka Michaela Jacksona. :-)
Trzeba będzie się z nią skontaktować, fajnie jakby przyjechała na zlot. :)

Co do YCD, trzymam kciuki za "młodszą siostrę Michaela Jacksona". :party:

Tutaj stronka formacji Toptoys, sporo filmików tanecznych do pooglądania. http://toptoys.com.pl/
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

Sasza ma na swojej stronie link do naszej strony :party:
Aga_88

Kurcze wspaniale by było gdyby pojawiła się i dała jakiś taneczny popis :mj: :mj: :happy:
Violinistka

You Can Dance i nasza polska Jacksonówa ;)

Post autor: Violinistka »

No właśnie... może ktoś ogląda You Can Dance i widzi jedną z uczestniczek (nie da się jej nie zauważyć) - Dianę Staniszewską, czyli polską Jacksonówę? Ja jestem całym sercem za nią, bo odkąd tylko w pierwszym odcinku przyszła na casting i usłyszałam perkusyjkę z Billie Jean, to ją pokochałam nenene No i moonwalk ma wyborny... Jak ktoś nie widział w programie, to polecam zobaczyć!
Szukałam jakiś filmików na Youtube'ie gdzie Diana pokazuje dokładnie Jacksona, ale ciężko ;)

A wy co o niej sądzicie?
"I was wandering in the rain, mask of life, feelin' insane."

'Stranger in Moscow' | 'Billie Jean' | 'Ghosts' | 'Earth Song' | 'Butterflies' | 'Smooth Criminal' | 'You are not alone'
Maverick

Post autor: Maverick »

Kolektywnie się nią zachwycamy... ale w innym miejscu:

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... &start=630
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Ale Diana dała wczoraj popis....juror wypowiedział się:najpierw tańczyłaś do piosenki Michaela, potem do Janet, dziś znowu do Michaela to za tydzień będzie Janet? Qrcze ale im pokazała :dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
Commoner

Post autor: Commoner »

mówił, że dzisiaj do michaela, a piosenka, do której tańczyła solówkę to piosenka Janet Jackson :)
Majkel ze Stalowej

Post autor: Majkel ze Stalowej »

hehe... jest niezła. Ale ruda. Nie znoszę rudzielców ;) Ja tam czekam na IIgą edycję. Hehe... mam nadzieję że wówczas będę już po osobistym sukcesie związanym z moim wielkim dziełem naukowym.

Tak przy okazji... miałem przedwczoraj okazję zatańczyć przed francuzami do JAM. Hehe... próbowałem zaśpiewać, ale złapałem zadychę. Zresztą to, czego się obawiałem najbardziej, to monotonia ruchów. Oczywiście zauważył to tylko mój dobry kumpel (właśnie dlatego jest dobry), który był świadkiem chyba wszystkich moich występów. Reszta była zachwycona. As well, dało się zauważyć owo nienawistne, pełne pogardy spojrzenie mojej polonistki... eh... kiedy ja się w końcu wydostanę z tej szklanej pułapki???

Pozdrawiam! "Szczerze Kocham Michaela Jacksona!" :love:

aa... i tak wogóle cały czas przygotowuję się do MICHAEL JACKSON PROJECT 2008! Juhu!

M.Dż.*--> Majkel ze Stalowej, używaj edytora postów, proszę.
Majkel ze Stalowej życzy wszystkiego najlepszego!
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Megi1975 pisze:PS.A Diana faktycznie super!!!!Nie podobał mi sie tylko komentarz Weroniki ,że niby Diana jest najlepsza z Jacksonów. :-/
Aga_88 pisze: (a ten komenatrz o Jacksonach też mi sie nie spodobał :P )
Dajcie spokój- powiedziała, że jest najlepszy Jacksonem jakiego zna i myślę, że nie miała tu nic złego na myśli :-)
Miło jest sobie włączyć telewizor i obejrzeć tancerza zamiatającego Michael'a na najwyższym poziomie. Szkoda tylko, ze czasem trzeba wydać 2,44 PLN, na sms'a, ale nikt nie mówi, że zycie jest tanie ;-)
Za Dianę trzymam w każdym razie kciuki, bo jest tego warta :dance:

Majkel ze Stalowej, nie rozumiem, jak ktoś piszący takie słowa:
"Na początku było Słowo, a Słowo było u Boga
I Bogiem było Słowo"
może z taką łatwością napisać:
"jest niezła. Ale ruda. Nie znoszę rudzielców"
...o kimś, kogo nawet nie zna.....
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Aga_88

M.Dż.* pisze: Miło jest sobie włączyć telewizor i obejrzeć tancerza zamiatającego Michael'a na najwyższym poziomie. Szkoda tylko, ze czasem trzeba wydać 2,44 PLN, na sms'a, ale nikt nie mówi, że zycie jest tanie ;-)
Za Dianę trzymam w każdym razie kciuki, bo jest tego warta :dance:
Oj tak, ale czego to się nie robi ;-) (ja wysłałam 3 smsy :P) wiedziałam, że przejdzie :-)
I życzę jej by doszła do końca :mj: :mj:
ODPOWIEDZ