Hej !!!!!!!Wraz z Fanką MJ wpadliśmy na pomysł zorganizowania wspólnego Sylwestra Z Fanami.Np w górach :) Zakopane (Opcjonalnie Alpy,Himalaje,Ural,Apeniny ) Chyba że ktoś ma inny pomysł jestesmy otwarci na propozycje .Wyobrażcie sobie taki sylwester :) domek w górach, kominek , górale , biały miś, Krupówki , Oscypek i Muzyka MJ całą noc aż do białego rana :) w gronie ludzi pozytywnie zakręconych czyli Was drogie MJówki :) Co Wy na to :)???
Sugar pisze:Niestety tylko dla osób mieszkających w tamtych okolicach : (
A od czego są pociągi My tez nie mieszkamy w górach ja z Opola Iwona aktualnie Katowice Chodziło nam o wypad kilku dniowy jak to w sylwestra w górach wynajmujemy cały domek i minizlot kilkudniowy i Vojla ;]
tancerz pisze:A od czego są pociągi My tez nie mieszkamy w górach ja z Opola Iwona aktualnie Katowice Chodziło nam o wypad kilku dniowy jak to w sylwestra w górach wynajmujemy cały domek i minizlot kilkudniowy i Vojla ;]
Trochę większy problem dla osoby która mieszka na drugim końcu Polski... Dosłownie : ) Podróż pociągiem jest bardzo długa i męcząca, a ja jeszcze niepełnoletnia ; D Miłej zabawy, jak zorganizujecie za rok to przyjadę
Sugar pisze:
Trochę większy problem dla osoby która mieszka na drugim końcu Polski... Dosłownie : ) Podróż pociągiem jest bardzo długa i męcząca, a ja jeszcze niepełnoletnia ; D Miłej zabawy, jak zorganizujecie za rok to przyjadę
Zakrapiana podróż w zgranym towarzystwie im dłuższa tym lepsza, jechałem w tym roku 7h nad morze i nie siedziałem ani minuty, a podróż zleciała błyskawicznie i przyjemnie.
Niepełnoletnimi chętnie się zaopiekuję a pewnie nie tylko ja. Od dwóch miesięcy opiekuję się niemowlakiem, więc mam wprawę.
Trzeba zająć się tym teraz bo inaczej każdy sobie coś zaplanuje.
Pomysł fajny bardzo.
I teraz jest TEN moment, od listopada szanse na cokolwiek wolnego drastycznie spadają.
Nie musi być koniecznie Zakopane, okolice Zakopanego mają te same góry, ale są tańsze.
Zresztą im wzceśniej tym większy wybór, można poporównywać ceny i coś znaleźć. W owym szukaniu mogę pomóc.
chyba, że ktoś sam z siebie mam fajne namiary i tylko trzeba zdążyć zaklepać na odpowiednią ilość osób.
Ja nie mam jeszcze żadnych planów, ale znajomi już zaczynają szemrać na ten temat. Więc się zobaczy. Nie deklaruję się na 100% ale wyrażam zainteresowanie :]