No dobra! To na czym w końcu stanęło? *coś dawno mnie tutaj nie było*
Nie jestem pewna, czy chce mi się czytać te wszystkie strony. Jaki obrazek na koszulkę?
A ja bym proponowal aby kazdy mial jednakowa i nie bedzie wtedy problemow :)... ale to tylko taka moja drobna sugestia ;) Z tylu to co bodajze Viva narysowala i z przodu jakiekolwiek fajne zdjecie Mike'a, no a czy bedzie The King of Pop czy nie to juz decyzja tworcow ;P
[quote="Bartuu] A ja bym proponowal aby kazdy mial jednakowa i nie bedzie wtedy problemow :)... [/quote]
Nom ale własnie w tym jest problem Kazdy chce miec inne zdjecie..
Wiec niech przynajmniej jakis znaczek bedzie wspolny
co do mnie, to jeszcze powiem Wam, że zdjęcie całego MJa(na co widocznie sie uparłyście) nie prezentuje się dobrze, na eleganckiej bluzce damskiej. bardziej chodzi tu o jakiś symbol króla, a nie o jak największą fotografię Michaela, w jak najseksowniejszej pozycji, bo niezależnie od tego jaka to będzie pozycja, efekt będzie balansował na granicy kiczu.
chodzi o symbol, więc proponuję się jeszcze zastanowić.
majkelzawszespoko pisze:co do mnie, to jeszcze powiem Wam, że zdjęcie całego MJa(na co widocznie sie uparłyście) nie prezentuje się dobrze, na eleganckiej bluzce damskiej. bardziej chodzi tu o jakiś symbol króla, a nie o jak największą fotografię Michaela, w jak najseksowniejszej pozycji, bo niezależnie od tego jaka to będzie pozycja, efekt będzie balansował na granicy kiczu.
chodzi o symbol, więc proponuję się jeszcze zastanowić.
no ja mam dokladnie to samo zdanie, przeciez nie trzeba miec zaraz calego Michaela na koszulce, jakos mi sie to z boysbandami kojarzy,a nie z poszanowaniem:/ kazdy ma swoje zdanie, ale jesli na koszulce ma byc caly mj, to ja sie na to nie pisze
Ja już mam Michaelową koszulkę (byłam w niej na MJowisku). Co prawda nie jest to T-SHIRT, a bluzka bez rękawów, ale mniejsza o to. Z przodu, po lewej stronie, na wysokości biustu jest taka mała sylwetka Michaela stojącego na palcach, a z tyłu spory znaczek MJ, taki jaki przedstawiała Natka. Fajnie się to prezentuje, szczególnie, że Mike na niej nie jest zbyt ostentacyjny, a ten znaczek z tyłu po części zasłaniają włosy. Mogę więc ją nosić praktycznie codziennie bez nadmiernego manifestowania swojego fanatyzmu ;P