Alex_29
Alex_29
Witam was wszystkich gorąco(pomimo ziąbu jaki mam tutaj za oknem).Długo to trwało zanim się zmobilizowałam żeby dołączyć do forum nie mniej mam nadzieje,że zadomowię się tutaj na długi czas.Co prawda znam tu niewiele osób,ale to sądzę tylko kwestia czasu!!
Alex_29
Przede wszystkim dzieki za mile przywitanie!
Moze lepiej trzeba bylo mnie nie zachecac do pisania o sobie...kto to teraz bedzie chcial czytac
.Ale w kazdym razie to... my story i to w skrócie
Jesli jeszcze macie jakies pytania-choc raczej w to watpie
pytajcie smialo!
okussa pisze:widze twoj nick i sie zastanawiam jak masz na imie...czyzby tak samo jak ja;
Zgadza sie mam na imie tak jak ty Ola,mam lat...no cóz w profilu jest napisane wobec czego nie podkreslajmy tego wiecej.Pochodze z pólnocy Polski(z samego centrum Warmii),a obecnie od ponad roku mieszkam w Anglii(Birmingham-równiez info w profilu).A co do mojej HIStorii...hmm...nasze drogi(MJa i moja)skrzyzowaly sie po raz pierwszy jak mialam mniej wiecej piec lat i z wypiekami na twarzy przez palce ogladalam video Thriller,a krótko potem Billie Jean które wywolaly na mnie piorunujace wrecz wrazenie,byly tak inne niz wszystko co widzialam wczesniej i nie da sie ukryc niesamowicie przyciagaly uwage malego dziecka.Potem MJ gdzies rozmyl sie na przestrzeni nastepnych kilku lat,a jego miejsce za sprawa mojego wujka zajela inna muzyka i osoby (takie jak...Janis Joplin,Jimi Hendrix,The Beatles...i wielu innych)Az tu pod koniec lat osiemdziesiatych kiedy intensywnie odkrywalam muzyke Motown na horyzoncie pojawil sie ponownie Michael i uderzylo mnie ze zdwojona sila(jak sporo osób juz tu zauwazylo ON zawsze wraca).Odkrywalam Go od nowa kazdego jednego dnia,zachlystujac sie jego muzyka i osoba no i oczywiscie skrzetnie kolekcjonujac wszystko co jest z nim zwiazane! Pokochalam to wszystko bez reszty(i tak juz zostalo po dzis dzien).I tak nadeszla era Dangerous,a ja dostalam w swoje lapki pierwszy Jego album na który wyczekiwalam.A potem trasa koncertowa,która mnie kosztowala mnóstwo lez i blagalnych prósb o to by móc pojechac choc na jeden koncert-niestety bezskutecznie,moja rodzina w tym wzgledzie byla nieprzeblagana!Az w koncu wraz z History nadszedl czas kiedy moglam pojechac na upragnione koncerty,zaznac magii jaka towarzyszy takim wyjazdom i poznac w ich trakcie mnóstwo wspanialych ludzi-z których kilkoro jest na tym forum...Iza,MJpower,Marta,Dzina,Kaem(ale to juz troche pózniej). Ups....ale mi z tego wyszedl elaboratMaro pisze:mozesz wiecej opisac o Sobie:)Jak dlugo sluchasz MJa i takie tam