Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Erna Shorter pisze: Ja uważam, że to nie ma znaczenia. Jesteśmy jedną wielkę rodziną, tylko nie jesteśmy w stanie spotkać się wszyscy razem, w jednym miejscu. ;-)
Masz rację. Jestem przeciwna podziałom. Zwłaszcza w tak szacownym fanowskim gronie :party:

Słowa skierowane do Laury należy traktować z "przymrużeniem oka" To humoreska była ;P Oj tak tak... Liki to stworzenia o mocno specyficznym poczuciu humoru... Nie ukrywam, że nawet sama siebie czasami przerażam... :wariat:
Erna Shorter pisze: Lika, jeśli masz czas i chotę zapraszamy do Katowic.

Pzdr ;-)
Dzięki! Bardzo chętnie spotkałabym się z Wami, no bo czemu niby nie :] ? Tylko jest pewien problem --> oooooodleeeeeeegłoooooooość od mojego miejsca zamieszkania (jestem z Pomorza)... Jakoś mi do tych Katowic nie po drodze ;). Jednak kto wie, może kiedyś...? Nie wykluczam w każdym razie :-).
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
prison break

Post autor: prison break »

To moze na łyżwy pojdziemy? Kregle? ;-) ... jakies propozycje? ;-)
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

haha łyżwy, dobry pomysł :happy: :mj:
;-)
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

No na łyżwy można by było iść :-)
łyżwy są w soboty i niedziele od godz. 15 do 17.
Bilet wstępu kosztuje 7,50 zł - dorośli i 4,50 zł - ulgowy.
Na tych ślizgawkach można skorzystać z szatni - 2 zł.
Jest możliwość wypożyczenia łyżew w cenie 6 zł za godzinę,

Więc dzieci 16.50 zl :-)
A dorośli 19.50zl :-)

P.s. tak pisze na stronie więc to nie jest na 100% pewne nenene Ale jeszcze popytamy :-)
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Hehe Erna podoba mi się ten tekst.....hehe
Hihi
Dzięki Laura! :diabel:
Masz rację. Jestem przeciwna podziałom. Zwłaszcza w tak szacownym fanowskim gronie

Słowa skierowane do Laury należy traktować z "przymrużeniem oka" To humoreska była ;P Oj tak tak... Liki to stworzenia o mocno specyficznym poczuciu humoru... Nie ukrywam, że nawet sama siebie czasami przerażam...
Ja wiem,że to było z przymrużeniem oka hehe. ;-)
Niestety, czasem mieszkamy w tak dużych odległościach od siebie,że nie jesteśmy w stanie zgromadzić sie w jednym miejscu. Jak na razie udało się to naszej Mamie MJówce i chwała jej za to!!!!!! :happy:
Lika pisze:Dzięki! Bardzo chętnie spotkałabym się z Wami, no bo czemu niby nie :] ? Tylko jest pewien problem --> oooooodleeeeeeegłoooooooość od mojego miejsca zamieszkania (jestem z Pomorza)... Jakoś mi do tych Katowic nie po drodze ;). Jednak kto wie, może kiedyś...? Nie wykluczam w każdym razie .
Hmm... a co jeśli zaoferuję Ci nocleg u mnie? :-)

Następny miniZLOT 17 listopada, szczegóły tutaj :

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=3811

Zapraszam! ;-)

Pzdr :hug:

Aoow! :mj:
Obrazek
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Natka pisze:No na łyżwy można by było iść :-)
łyżwy są w soboty i niedziele od godz. 15 do 17.
Bilet wstępu kosztuje 7,50 zł - dorośli i 4,50 zł - ulgowy.
Na tych ślizgawkach można skorzystać z szatni - 2 zł.
Jest możliwość wypożyczenia łyżew w cenie 6 zł za godzinę,

Więc dzieci 16.50 zl :-)
A dorośli 19.50zl :-)

P.s. tak pisze na stronie więc to nie jest na 100% pewne nenene Ale jeszcze popytamy :-)
Jak idziecie na łyżwy, to ja robię pass!
Awatar użytkownika
Natka

No troche duzo by to kosztowało... :-/
A na bank po łyżwach (bo godzinie 17 juz sie konczą..)jeszcze gdzies bysmy poszli:-) Czyli znowu jakies 5zl na picie czy cuś...
Hmmm
[*]
MJ <33
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Mi pasuje wszystko ;-)
(na łyżwach mogłoby być zabawanie, zwłaszcza, ze ja nigdy nie jeździłam XD glupija ) ale jeśli nie to moze być gdzie indziej :D
ja tak nie znam Katowic, wiec przystosuje się :P
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Spokojnie spokojnie kochani!

Jeśli chodzi o łyżwy,to pomysł nawet ok,ale nie wszyscy są chętni. To jednak nie jest tania "impreza", można sie nieźle poobijać,a do tego chyba z godzinę w kolejce się stoi, także łyżwy sobie darujmy.Zresztą być może będzie dużo osób, a wiecie,że mimo wszystko aż tak często sie nie widujemy,więc fajnie by było znowu pogadać ze wszystkimi.

Odezwę sie wkrótce, jak tylko coś zalatwię. ;-)
Have no fear!

Pzdr :hug:
Obrazek
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

tego dnia w Katowicach będzie Mazi, ale nie wiem czy damy radę dołączyć - wieczorem jest mecz Polska-Belgia :]
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Schmittko pisze:tego dnia w Katowicach będzie Mazi, ale nie wiem czy damy radę dołączyć - wieczorem jest mecz Polska-Belgia :]
Ja skomentuję to w ten sposób.

Wolicie oglądać 22-óch, spoconych mężczyzn, biegających przez 90 minut po sztucznej trawie, kopiących czarno-biały, kulisty obiekt zwany piłką i usilnie próbujących ją wrzucić do metalowej, białej obręczy zwane bramką, niż spotkać się z fanami Króla? :surrender:

Wyniki meczu poznacie następnego dnia. Poza tym co chwilę puszczają jakieś mecze w TV i różnią się one od siebie jedynie tym, że grają różni faceci, w różnych koszulkach. Piłka zawsze jest taka sama, boisko zielone ,a kibice zawsze wrzeszczą. Po co oglądać wciąż jedno i to samo, jak można zrobić coś nowego? ;-)

:-)

To 10 spotkanie fanów na Śląsku, być może uzbiera się największa dotychczas grupa ludzi i z tych dwóch powodów to będzie jeden z najważniejszych miniZLOTÓW. ;-)

Mazi nie często ma okazję być w Katowicach, a sobota to jedyny, dogodny dla wszystkich termin, kiedy można zorganizować zlot. Nie wiem, kiedy Mazi znów nas odwiedzi i kiedy taka okazja znów się nadarzy więc wiecie jak jest. Wasz wybór! :knuje:

Pozdrawiam serdecznie! :diabel:

Erna :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Natka

Erna Shorter pisze:Wolicie oglądać 22-óch, spoconych mężczyzn, biegających przez 90 minut po sztucznej trawie, kopiących czarno-biały, kulisty obiekt zwany piłką i usilnie próbujących ją wrzucić do metalowej, białej obręczy zwane bramką, niż spotkać się z fanami Króla? Poddaję się

Wyniki meczu poznacie następnego dnia. Poza tym co chwilę puszczają jakieś mecze w TV i różnią się one od siebie jedynie tym, że grają różni faceci, w różnych koszulkach.
Dobrze powiedziane :-) Nic dodać nic ująć ;-)
Macie sie pojawic i bez gadania glupija
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

Erna Shorter pisze:Wolicie oglądać 22-óch, spoconych mężczyzn, biegających przez 90 minut po sztucznej trawie, kopiących czarno-biały, kulisty obiekt zwany piłką i usilnie próbujących ją wrzucić do metalowej, białej obręczy zwane bramką, niż spotkać się z fanami Króla?
odpowiedź jest bardzo prosta. zaczyna się na literke "t".
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

powodem przyjazdu Maziego jest ów niezwykle istotny dla Polski mecz odbywający się na Stadionie Śląskim, na który mamy bilety i nie oddamy ich :P Oczywiście Mazi pragnie (czuję się jak jego rzecznik ;) się spotkać z Wami i sam już parę dni temu zaproponował, by zorganizować spotkanie kiedy tu będzie. Mam nadzieję, że w przeciągu kilku postów zjawi się tu i wypowie ;] Ja nawet nie wiem o której godzinie jest mecz. Być może jeśli nasze spotkanie zacznie się o 15, to wilk będzie syty i owca cała, ale trudno mi samemu oceniać
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Schmittko pisze:powodem przyjazdu Maziego jest ów niezwykle istotny dla Polski mecz odbywający się na Stadionie Śląskim, na który mamy bilety i nie oddamy ich :P Oczywiście Mazi pragnie (czuję się jak jego rzecznik ;) się spotkać z Wami i sam już parę dni temu zaproponował, by zorganizować spotkanie kiedy tu będzie. Mam nadzieję, że w przeciągu kilku postów zjawi się tu i wypowie ;] Ja nawet nie wiem o której godzinie jest mecz. Być może jeśli nasze spotkanie zacznie się o 15, to wilk będzie syty i owca cała, ale trudno mi samemu oceniać
Łoj chopcy!
Jo niy wiym… takiy zimno,a Wy chcecie siydziyć na tym placu i te śmieszne chopki łoglondać? Współczuja… glupija hihi

Jak już pisałam, to 10 spotkanie w Katowicach i do tego, odbywające się równo 9 miesięcy po pierwszym nimiZLOCIE (17.02.2007 ;-) ) w Katowicach.
Dlatego (przynajmniej dla mnie ;-) ) jest bardzo ważne.
Spotykamy się o 15 i mimo wszystko mam nadzieję, że dołączycie. ;-)

Pozdrowionka ;-)
Obrazek
ODPOWIEDZ