Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
Droga Erno... Tak jak Schmitko wspominał <dzięki> bardzo zależy mi na spotkanku w Katowicach. Rozumiem, że jak kobieta coś postanowi to koniec i basta .... ale prosił by o troche wyrozumiałości. Ja do Katowic mam ok 700 km więc nie jest to dla mnie codzienność. Mecz Polski z Belgami był planowany od kilku miesięcy w moim terminarzu a DWA że jest (taką mamy wszyscy nadzieje) historyczny mecz naszego kraju dający pierwszy awans do Mistrzostw Europy w historii naszego kraju. Do samej dyscypliny jak i do atmosfery panującej na takich imprezach - trzeba to po prsotu kochać i przeżyć osobiśćie.
Mecz zaczyna sie w granicach godz. 20-21 ... prosił bym Ciebie/ Was o kompromis i ukłon lekki w moja strone bo bardzo chciał bym się z wami zobaczyć ale dla kibica sam mecz nie zaczyna sie równo z gwizdkiem sędziego ale zdecydowanie wcześniej, dlatego nie chciał bym patrzeć na zegarek na spotkaniu z Wami ... całą niedziele jestem/śmy w Katowicach więc ... Sobota .. nom jak sie nic nie uda to trudno ale licze na Was Moja rodzino :)
Mecz zaczyna sie w granicach godz. 20-21 ... prosił bym Ciebie/ Was o kompromis i ukłon lekki w moja strone bo bardzo chciał bym się z wami zobaczyć ale dla kibica sam mecz nie zaczyna sie równo z gwizdkiem sędziego ale zdecydowanie wcześniej, dlatego nie chciał bym patrzeć na zegarek na spotkaniu z Wami ... całą niedziele jestem/śmy w Katowicach więc ... Sobota .. nom jak sie nic nie uda to trudno ale licze na Was Moja rodzino :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
- lukas_art_no1
kochano dziołcho jak idzie o mecz Polski i to tak istotny to bydzie biyda co na to poradizc chyba ze bydzie jaki walkower do nos a tak to dwie godziny mosz z głowy mysla ze moze by szło iś do jakigo szynku kaj je jaki telebim i se trocha lukać na niego i łostro kibicowac...
powiem krótko jak bych mioł bilet to bych tyż poszoł na tyn mecz...
mom nadzej aze ni bydzie zaś cima tak jak z Kazachatanem :P
poza tym to sie pisza ale łyży to tylko w TVP2 ... z zimnego to yno piwo TYSKIE ...
"W Polsce macie takich samych zdolnych piłkarzy jak na całym świecie" Leo B.
poza tym to sie pisza ale łyży to tylko w TVP2 ... z zimnego to yno piwo TYSKIE ...
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
No dobrze dobrze. Członkowie rodziny muszą być dla siebie wyrozumiali. heheMazi pisze:Mecz zaczyna sie w granicach godz. 20-21 ... prosił bym Ciebie/ Was o kompromis i ukłon lekki w moja strone bo bardzo chciał bym się z wami zobaczyć ale dla kibica sam mecz nie zaczyna sie równo z gwizdkiem sędziego ale zdecydowanie wcześniej, dlatego nie chciał bym patrzeć na zegarek na spotkaniu z Wami ... całą niedziele jestem/śmy w Katowicach więc ... Sobota .. nom jak sie nic nie uda to trudno ale licze na Was Moja rodzino :)
Bawcie się dobrze!

Ja w ogóle nie interesuję się piłką nożną i tak zareagowałam,bo jak widać,ten sport, i nasze osiągnięcia w jego dziedzinie nie mają dla mnie najmniejszego znaczenia,ale JA nie mogę myśleć tylko o SOBIE, także już spoko.lukas_art_no1 pisze:kochano dziołcho jak idzie o mecz Polski i to tak istotny to bydzie biyda co na to poradizc chyba ze bydzie jaki walkower do nos a tak to dwie godziny mosz z głowy mysla ze moze by szło iś do jakigo szynku kaj je jaki telebim i se trocha lukać na niego i łostro kibicowac...
Dobra chopcy, kibicujcie tym naszym piłkarzom! hehe
Powodzeńska!

Aoow!

Fakt,mozna gdzies pjsc posiedziec ;) pogadac,oszpondzic przyslowiowego bronka,lookac na meczyk,byc w znakomitym i nipowtarzalnym towarzystwie a co najwazniejsze;) gdzie kolwiek by nie byli nasi fantastyczni fani pilki noznej jak i Naszego Krola,mozemy byc zawsze z nimi mentalnie :) mmm... Fakt mecz bardzo wazna sprawa i tutaj sie nie sprzeczam
:D ale jak w/w mozna wziac pod uwage taka opcje :) a zwlaszcza ze bedzie to moj pierwszy zlot z Wami :) ...

- Erna Shorter
MJówki koffane!
Załatwiłam nam lokal, na dobry początek.
Najpierw dzwoniłam do klubu Cogitatur, niestety tego dnia nie ma imprezy i nie można rezerwować stolików, ponieważ odbywa się jakiś koncert.
Za to zadzwoniłam do innego, bardzo przyjemnego pub’u „Za kulisami”. Udało mi się zarezerwować stolik na 15:30, także idealnie. W tym pub’ie nie ma telewizorów, także nie będziemy musieli użerać się z tłumem kibiców. Niestety nie ma tam dicho, dlatego to na dobry początek, a co będziemy robić później, jeszcze wymyślę. Nie wiem czy się uda, bo wiecie, że ze względu na mecz, wszędzie może być tłoczno, to raz, a dwa w soboty w większości klubów grają techno, także to też nie jest ciekawa propozycja. Może po prostu ok. 20 zmienimy lokal, zobaczymy.
Pomyślałam, żeby ten nasz wyjątkowy,10 mini ZLOT uczynić jeszcze bardziej wyjątkowym i proponuję, żeby każdy z Was wziął ze sobą coś co symbolizuje naszego Króla
– np. kapelusz, koszulkę, rękawiczkę, cokolwiek, żeby było wiadomo w jakim celu się spotkaliśmy. 
Proszę Was, żebyście się zdeklarowali do 10 listopada, najpóźniej do 15, bo wtedy muszę potwierdzić rezerwację.
To chyba by było na tyle.
Mam nadzieję, że pomysł Wam się podoba i będziecie zadowoleni!
Buziaczki
p.s. Busz mianuję Cię naczelnym DJ-em dżamprezy.
Nie zapomnij o PS2!
p.s.2 - Tancerz!Nie zapomnij o puszczyku!
Załatwiłam nam lokal, na dobry początek.
Najpierw dzwoniłam do klubu Cogitatur, niestety tego dnia nie ma imprezy i nie można rezerwować stolików, ponieważ odbywa się jakiś koncert.
Za to zadzwoniłam do innego, bardzo przyjemnego pub’u „Za kulisami”. Udało mi się zarezerwować stolik na 15:30, także idealnie. W tym pub’ie nie ma telewizorów, także nie będziemy musieli użerać się z tłumem kibiców. Niestety nie ma tam dicho, dlatego to na dobry początek, a co będziemy robić później, jeszcze wymyślę. Nie wiem czy się uda, bo wiecie, że ze względu na mecz, wszędzie może być tłoczno, to raz, a dwa w soboty w większości klubów grają techno, także to też nie jest ciekawa propozycja. Może po prostu ok. 20 zmienimy lokal, zobaczymy.

Pomyślałam, żeby ten nasz wyjątkowy,10 mini ZLOT uczynić jeszcze bardziej wyjątkowym i proponuję, żeby każdy z Was wziął ze sobą coś co symbolizuje naszego Króla

Proszę Was, żebyście się zdeklarowali do 10 listopada, najpóźniej do 15, bo wtedy muszę potwierdzić rezerwację.
To chyba by było na tyle.
Mam nadzieję, że pomysł Wam się podoba i będziecie zadowoleni!

Buziaczki

p.s. Busz mianuję Cię naczelnym DJ-em dżamprezy.

Nie zapomnij o PS2!

p.s.2 - Tancerz!Nie zapomnij o puszczyku!

Ostatnio zmieniony wt, 23 paź 2007, 19:28 przez Erna Shorter, łącznie zmieniany 1 raz.
- Erna Shorter
Mam nowe wiadomości!
Jeśli jesteście zainteresowani, to po "imprezce" w pierwszym pubie, możemy przenieść się do Hipnozy (Jazz Clubu). Tam niestety za rezerwację trzeba płacić - 20zł od stolika i muszą być minimum 4 osoby, jeśli chcecie mozemy zrobić zrzutkę i zmienić lokal. Powiedzmy o 19?;-) Rezerwację można robić kilka dni przed wyznaczonym terminem,także, jeśli Wam ta opcja pasuje, dzwonię!
Z racji tego,że zloty fanów w Katowicach zazwyczaj należą do tzw. wędrowniczych, taka zmiana miejsca dobrze nam zrobi.
Pzdr!
Jeśli jesteście zainteresowani, to po "imprezce" w pierwszym pubie, możemy przenieść się do Hipnozy (Jazz Clubu). Tam niestety za rezerwację trzeba płacić - 20zł od stolika i muszą być minimum 4 osoby, jeśli chcecie mozemy zrobić zrzutkę i zmienić lokal. Powiedzmy o 19?;-) Rezerwację można robić kilka dni przed wyznaczonym terminem,także, jeśli Wam ta opcja pasuje, dzwonię!
Z racji tego,że zloty fanów w Katowicach zazwyczaj należą do tzw. wędrowniczych, taka zmiana miejsca dobrze nam zrobi.
Pzdr!

Erna Shorter pisze:p.s.2 - Tancerz!Nie zapomnij o puszczyku!

http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Abyśmy mogli się z Wami bawić/przebywać/spotkać (my czyt. Ja / Schmittko i mój przyjaciel z Zachodnio-Pomorskiego) w gre wchodza nastepujące terminy i godziny :
17.XI.2007 godz. 12.00 => max 17.00
18.XI.2007 godz. 10.00 => 22.30
Co do miejsca i formy nie jestem tak wybredny jeśli trzeba coś dopłacić za jakiś stolik czy inna rezewację jak najbardziej jestem ZA. pozdrawiam i .. liczę na WAS
Co do miejsca i formy nie jestem tak wybredny jeśli trzeba coś dopłacić za jakiś stolik czy inna rezewację jak najbardziej jestem ZA. pozdrawiam i .. liczę na WAS
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
- Erna Shorter
Ja mam pytanko do Was chłopaki. Czy jeśli spotkamy się przed 15,to wystarczy? W sumie proponuję spotkać się tak o 14:45 i rezerwację zrobię na 15 wtedy. ;) Niech już bedzie ten klub "Za kulisami",trzeba próbować czegoś nowego. A jeśli macie ochotę później przenieść sie do Hiipnozy napiszice,to też zrobię rezerwację. ;)Mazi pisze:Abyśmy mogli się z Wami bawić/przebywać/spotkać (my czyt. Ja / Schmittko i mój przyjaciel z Zachodnio-Pomorskiego) w gre wchodza nastepujące terminy i godziny :
No to chyba by było na tyle.
Pozdrowionka
Ja się zgłaszam do rezerwacji w Hipnozie i mogę być nawet o 14.00 (wiadomo u kogoErna Shorter pisze:Ja mam pytanko do Was chłopaki. Czy jeśli spotkamy się przed 15,to wystarczy? W sumie proponuję spotkać się tak o 14:45 i rezerwację zrobię na 15 wtedy. ;) Niech już bedzie ten klub "Za kulisami",trzeba próbować czegoś nowego. A jeśli macie ochotę później przenieść sie do Hiipnozy napiszice,to też zrobię rezerwację. ;)Mazi pisze:Abyśmy mogli się z Wami bawić/przebywać/spotkać (my czyt. Ja / Schmittko i mój przyjaciel z Zachodnio-Pomorskiego) w gre wchodza nastepujące terminy i godziny :
No to chyba by było na tyle.
Pozdrowionka