rękawiczka MJa robi furore!

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

THRILLER

rękawiczka MJa robi furore!

Post by THRILLER »

Zauważyliście może że biała rękawiczka na jednej dłoni jest częstym gadżetem na dyskotekach? Ja już kilka razy widziałem takie osoby, czasem nawet w Teamach, no i kilka razy na zdjęciach z różnych imprez rzuciło mi się w oczy. - tutaj przykład z jakieś śmiesznej imprezy http://www.djperan.com/webbox/galery/pe ... es/070.htm
Chociaż ta raczej jest kiepściutka, bo bywają często takie bliskie oryginałowi - z błyskotkami.

P.S.
I jeszcze chciał bym się o cos was poradzić. Zamierzam z kumplem iść na dyskotekę ale postanowiliśmy pokazać się w czymś ciekawym. I padło na takie wdzianko:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43714145

Co o nim sadzicie? Zarąbiste prawda? jak na imprezke.
Pank

Re: rękawiczka MJa robi furore!

Post by Pank »

W post na dyskotekę? To nie po chrześcijańsku glupija
THRILLER

Post by THRILLER »

Pank wrote:W post na dyskotekę? To nie po chrześcijańsku glupija

Nie po chrześcijańsku to się Xscape zachowuje :]
Ja z postami jestem zawsze na bakier :] A po za tym w bieli, niczym anioł to chyba można.
SUNrise

Post by SUNrise »

THRILLER wrote:I jeszcze chciał bym się o cos was poradzić. Zamierzam z kumplem iść na dyskotekę ale postanowiliśmy pokazać się w czymś ciekawym. I padło na takie wdzianko:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43714145
Co o nim sadzicie? Zarąbiste prawda? jak na imprezke.

No jak dla mnie bomba. Świetne. Ale musisz pospieszyć się z kupnem, bo ludzie to rozchwytują jak świeże bułeczki i niedługo może zabraknąć Twojego rozmiaru. Sama zamówiłam już 6 sztuk. Na dyskotekę - mówię Ci rewelacja :dance:

edit: http://www.approvedgasmasks.com/images/kit-maxsge.jpg :-)
Last edited by SUNrise on Tue, 15 Mar 2005, 14:29, edited 1 time in total.
ImageImage
Pank

Post by Pank »

THRILLER wrote:
Pank wrote:W post na dyskotekę? To nie po chrześcijańsku glupija
Nie po chrześcijańsku to się Xscape zachowuje :]
Ja z postami jestem zawsze na bakier :] A po za tym w bieli, niczym anioł to chyba można.
I jeszcze bez głośnej muzyki, alkoholu...

A Xscape to wcielenie diabła i już :P
Willy

Post by Willy »

A tutaj cały las rękawiczek:

http://www.djperan.com/webbox/galery/pe ... es/076.htm

Faktycznie te rękawiczki to jakiś stały element techno party, nie sądze jednak żyby inspirowne były MJ, a może...Kreacje wybrałeś sobie całkiem całkiem ,jeszcze musisz sie zaopatrzeć w gwizdek.Swoją drogą to kiedy Cie zobaczyłem na zlocie to pomślalem sobie - ten gość chyba lubi techno. :knuje:
THRILLER

Post by THRILLER »

Willy wrote:A tutaj cały las rękawiczek:

http://www.djperan.com/webbox/galery/pe ... es/076.htm

Faktycznie te rękawiczki to jakiś stały element techno party, nie sądze jednak żyby inspirowne były MJ, a może...Kreacje wybrałeś sobie całkiem całkiem ,jeszcze musisz sie zaopatrzeć w gwizdek.Swoją drogą to kiedy Cie zobaczyłem na zlocie to pomślalem sobie - ten gość chyba lubi techno. :knuje:

:-) Nie będę wnikał jakie moje zachowanie na to wskazuje ale minąłeś się z prawdą.

P.S.
Yola jeżeli kupiłaś 6 to rozumiem ze jedno wyślesz slash'owi?
poisonivy

Post by poisonivy »

Musze Wam powiedziec,ze biale rekawiczki sa bardzo czestym elementem na szczecinskich imprezach wszelkiego rodzaju!!! Osobiscie nie gustuje, bo sa to raczej imprezy dalece odbiegające od moich upodoban muzycznych...ale rekawic nie brakuje. A i jeszcze jedno-przestaje to byc 'kul' jak na takiej imprezie jest wiecej osob w niz bez...rakawiczki! Moim zdaniem z Michaelem nie ma to nic wspolnego

:mj: Jego 'wszystko'jest jedyne w swoim rodzaju...nawet rekawiczka!

Jezeli chodzi o wdzianko wyjsciowe drogi THRILLERZE to rewela...tylko moze np.zielony bylby bardziej twarzowy???? :smiech:
The world got even darker it was possible [*]
SUNrise

Post by SUNrise »

THRILLER wrote:P.S.
Yola jeżeli kupiłaś 6 to rozumiem ze jedno wyślesz slash'owi?
A jakże by inaczej. Cały zespół VR w to ubiorę. Ich pięciu + ja akurat daje 6 :-)
ImageImage
billie_jean

Post by billie_jean »

Thrillciu zamów i dla mnie. jak zamówisz więcej zaoszczędzimy na przesyłce, więc chyba się opłaca, nie? :luz:
a gwizdki mam dwa więc się z tobą podzielę...

#billie_jean# na imprezę :dance:
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
THRILLER

Post by THRILLER »

billie_jean wrote:Thrillciu zamów i dla mnie. jak zamówisz więcej zaoszczędzimy na przesyłce, więc chyba się opłaca, nie? :luz:
a gwizdki mam dwa więc się z tobą podzielę...

#billie_jean# na imprezę :dance:

Oki załatwię. Może nas Yola nawet do zespołu weźmie.

P.S.
Masz piękną sygnaturkę, bardzo mi się podoba.
billie_jean

Post by billie_jean »

dzięki Błażejku... ;-)
też tak uważam! :party:

#billie_jean# z piękną sygnaturką nenene
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
..::PIoTReK::..

Post by ..::PIoTReK::.. »

Moim zdaniem ten kombinezon malarski -- wypas pomysł (nie zbijam się!!!)...orginalny, i na disco bedzie na pewno przykuwał uwagę... Swoją drogą ja z kumplami też mięliśmy podobną akcję, z tym że my kupiliśmy mniej oryginalne uniformy, a mianowicie dresy dwu-częściowe, w rozmaitych barwach, wzbogacone o napisy i znaki "firmowe" (po 3zł sztuka bo oczywiście kupiliśmy w taniej odzieży). I tak około 15 chłopa wybrało się na 3-dniową klasową wycieczkę wszyscy chodzili w swoich "zdeka" obciachowych mundurkach, ale było wesoło i oryginalnie :happy:
Także Thriller jestem jak najbardziej za kupnem tego kombinezonu...
Jeanny100

Post by Jeanny100 »

Jezeli chodzi o rekawiczki to czesto u nas w Poznaniu oczywiscie w klubie Jama full ludzi ma je na rekach a to dlatego ze fajnie sie prezentuja w ultrafiolecie wiec z MJ nie ma to nic wspolnego a co do kombinezonu to wpadnij sie pokazac ok????
Image

Post by eljiah »

THRILLER wrote:Zauważyliście może że biała rękawiczka na jednej dłoni jest częstym gadżetem na dyskotekach?
Przegladalem stare watki i natknalem sie na ten... To co mozna zobaczyc na dyskotekach- szczegolniech tych techno, czyli biale rekawiczki i maseczki nie ma nic wspolnego z Michaelem Jacksonem.

Caly zamysl zrodzil sie w anglii. A wyszlo to z klubow i dyskotek z muzyka elektroniczna. Jaki to ma cel? I TUTAJ ZAZNACZAM ZE NIE ZARTUJE!! Chodzi o to, aby osoby, ktore biora jakies narkotyki (białe proszki dziwnego pochodzenia nenene ) byly niewidzialne. Jak dobrze wiecie w ultrafiolecie (czlowiek nie czuje kiedy mu sie rymuje...) widac, wszystko, bylki, male niteczki... Zatem proszek pod nosem i na palcach jest bardzow widoczny. A jak mozna sie domyslic osoba nacpana nie dba o to, zeby sie umyc:P:P Stad i zamysl. Swego czasu nosilo to bardzo duzo ludzi. A odkad weszly tabletki ekstazy i inne podobne stalo sie to jedynie modnym dodatkiem.

A co do polski, to oczywiscie dotarlo to po kilkunastu latach i nikt nie ma pojecia o co chodzilo i po co to, wiec zaczynaja wydziwiac :)

Pozdrawiam...
Every day creates your HIStory...
Post Reply