Mike pisze:Nie chce obrażać L'uomo Vogue ale, ta sesja będzie chyba o wiele ciekawsza, po zdjęciach jakie na filmie widać, to Michael jeszcze fajniej wygląda i jeszcze ciekawiej. Tylko ile ten magazyn będzie kosztować?
MIKE nie ile będzie kosztował - ale czy będzie do zdobycia?! Bo z tego co wiem to niestety w PL nie było i nie ma takiej pozycji! A to koszmar bo ja chce tą gazetę!
Maro pisze:To jest najprawdopodobniej malutki wycinek z jakiejś nowej produkcji.
Jak coś więcej jutro się dowiem i mnie ktoś nie uprzedzi, dam znać
Wiecie co nie wiem ja Wy ale ja słysze początek "MAN IN THE MIRROR"
Moderator: usunąłem powtarzające się wykrzykniki, pytajniki, buźki etc.
Musiała byc tam niezła zabawa, spójrzcie tylko na fotografów i na tą panią w okularach zaczęła tanczyc za aparatami widząc naszego MJ w akcji heh i faktycznie słysze jakies nowe brzmienia i głos Michaela tylko akurat w tym momencie jakis facet w czapce z daszkiem gada do kamery Brooklińskie muzeum hmmm nawiązanie do ikony Popu i History . Okładka zapowiada sie super a wywiad może okazać sie przełomowym jesli chodzi o informacje na temat nowego albumu :D ... albo poprostu opowie o 25 rocznicy Thrillera.BTW Thriller ma tyle latek co ja Zobaczymy CAN'T WAIT .
Malwina24 pisze:MIKE nie ile będzie kosztował - ale czy będzie do zdobycia ???!!! Bo z tego co wiem to niestety w PL nie było i nie ma takiej pozycji !!!
Może w wersji polskiej nie będzie, ale w będzie do kupienia w Polsce Np. trzeba bedzie się przejśc do "American Bookstore", bo jeśli będzie ona w Stanach to w tym sklepie tym bardziej, a nawet jaknie to można u nich zamówić:)
Faktycznie czuć przez chwilkę dreszczyk emocji. Sesja do l'uomo vogue absolutnie mi się nie podobała. Zdjęcia z tej sesji w moim odczuciu sa badziewiaste i anwet nie chciałbym tego magazynu w domu. Ale tutaj zapowiada się cos o wiele lepszego. Okładka bombowa i ogólnie wszystko idzie powolutku w bardzo dobrm kierunku. No i słychać tam jakies "nowe" dźwieki i ten rewelacyjny wokal Michaela. Czekam na dalsze wieści.
Xscape pisze:Sesja do l'uomo vogue absolutnie mi się nie podobała. Zdjęcia z tej sesji w moim odczuciu sa badziewiaste i anwet nie chciałbym tego magazynu w domu.
Wiesz Xscape, po prostu w L'uomo Vogue zdjęcia są zrobione pod typowym włoskim stylem, a w Ebony Jet będzie to charakter typowo amerykański:)
Mike pisze:Xscape napisał:
Sesja do l'uomo vogue absolutnie mi się nie podobała. Zdjęcia z tej sesji w moim odczuciu sa badziewiaste i anwet nie chciałbym tego magazynu w domu.
Wiesz Xscape, po prostu w L'uomo Vogue zdjęcia są zrobione pod typowym włoskim stylem, a w Ebony Jet będzie to charakter typowo amerykański:)
Wniosek z tego taki żem jest chyba bardziej zamerykanizowany.
Myślicie, że można będzie ją kupić jakoś przed 12 listopada? To znaczy, czy może być dostępna w amerykańskich sklepach wcześniej, nie chodzi mi o sprzedaż wysyłkową. Bo w Polsce czasem udaje mi się kupić numer listopadowy czasopisma już np. w połowie października. Zależałoby mi na tym bardzo, by była do kupienia jakoś między 3 a 10 listopada
Hell[a] pisze:Myślicie, że można będzie ją kupić jakoś przed 12 listopada? T
Nie będzie,bo 12 Listopada ten magazyn dopiero będzie dostępny w sprzedaży,no chyba że chcesz zamówić go.Poszukaj na stroni Ebony czy jest taka możliwość lub na Polskich stronach,przeczytaj w poście Mike,o amerykańskiej księgarni która jest w Warszawie,może tam się da zamówić.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Hell[a] pisze:Na szczęście American Bookstore jest też w Krakowie.:)
Oooo, to bardzo interesujące, co piszesz. Myślę, że jeśli przyszłotygodniowy rekonesans i buszowanie po naszych miastach nie przyniesie rezultatu w postaci możliwości zamówienia 'Ebony' to "kilka" osób będzie miało do Ciebie prośbę :)
Maverick pisze:Hell[a] napisał:
Na szczęście American Bookstore jest też w Krakowie.:)
Oooo, to bardzo interesujące, co piszesz. Myślę, że jeśli przyszłotygodniowy rekonesans i buszowanie po naszych miastach nie przyniesie rezultatu w postaci możliwości zamówienia 'Ebony' to "kilka" osób będzie miało do Ciebie prośbę :)
taaa;)
wiec ja juz zwaracam prośbe;) bo mam maly problem w tej wsi jaka jest Lublin,w ktorym mieszkam empiki nie zamwiaja EBONY;/
noi wlasnie..teges;)
a tak w ogole to czuje wielki powrot!!:)
łaaaa:)!!