Sesja i wywiad dla "EBONY" (11.2007) [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
dzina

Sesja i wywiad dla "EBONY" (11.2007) [koment.]

Post autor: dzina »

Nancy, dzięki wielkie. :)
Z filmiku wynika, że będzie wywiad, ciekawe. :knuje:
Maverick

Post autor: Maverick »

dzina pisze:Z filmiku wynika, że będzie wywiad, ciekawe. :knuje:
'The most intimate interview'... zapowiada się <być może> większy hicior niż Vogue.
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

Mike pisze:Nie chce obrażać L'uomo Vogue ale, ta sesja będzie chyba o wiele ciekawsza, po zdjęciach jakie na filmie widać, to Michael jeszcze fajniej wygląda i jeszcze ciekawiej. Tylko ile ten magazyn będzie kosztować?
MIKE nie ile będzie kosztował - ale czy będzie do zdobycia?! Bo z tego co wiem to niestety w PL nie było i nie ma takiej pozycji! :wariat: :smutek: A to koszmar bo ja chce tą gazetę!
Maro pisze:To jest najprawdopodobniej malutki wycinek z jakiejś nowej produkcji.
Jak coś więcej jutro się dowiem i mnie ktoś nie uprzedzi, dam znać ;-)
Wiecie co nie wiem ja Wy ale ja słysze początek "MAN IN THE MIRROR" nenene

Moderator: usunąłem powtarzające się wykrzykniki, pytajniki, buźki etc.
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Musiała byc tam niezła zabawa, spójrzcie tylko na fotografów i na tą panią w okularach zaczęła tanczyc za aparatami widząc naszego MJ w akcji heh i faktycznie słysze jakies nowe brzmienia i głos Michaela :knuje: tylko akurat w tym momencie jakis facet w czapce z daszkiem gada do kamery :rocky: :smiech: Brooklińskie muzeum hmmm nawiązanie do ikony Popu i History ;-). Okładka zapowiada sie super a wywiad może okazać sie przełomowym jesli chodzi o informacje na temat nowego albumu :D ... albo poprostu opowie o 25 rocznicy Thrillera.BTW Thriller ma tyle latek co ja :party: Zobaczymy CAN'T WAIT :happy: .
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Malwina24 pisze:MIKE nie ile będzie kosztował - ale czy będzie do zdobycia ???!!! Bo z tego co wiem to niestety w PL nie było i nie ma takiej pozycji !!!
Może w wersji polskiej nie będzie, ale w będzie do kupienia w Polsce Np. trzeba bedzie się przejśc do "American Bookstore", bo jeśli będzie ona w Stanach to w tym sklepie tym bardziej, a nawet jaknie to można u nich zamówić:)
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Wreszcie jakaś porządna promocja. Bardzo rozważna, skromna, ale godna Króla. Oby tak dalej :happy:
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

Padłam. To.. Wspaniale... Nie daje o sobie zapomnieć opinii publicznej. Jak dla mnie, po tym co widać to sesja lepsza niż L'uomo. A i wywiad... :knuje:

Orientuje się ktoś, ile taki Ebony kosztuje, da się to kupić u nas, a jak nie to gdzie :wariat: ?
Obrazek
i can't stop now, i won't stop now
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Faktycznie czuć przez chwilkę dreszczyk emocji. Sesja do l'uomo vogue absolutnie mi się nie podobała. Zdjęcia z tej sesji w moim odczuciu sa badziewiaste i anwet nie chciałbym tego magazynu w domu. Ale tutaj zapowiada się cos o wiele lepszego. Okładka bombowa i ogólnie wszystko idzie powolutku w bardzo dobrm kierunku. No i słychać tam jakies "nowe" dźwieki i ten rewelacyjny wokal Michaela. Czekam na dalsze wieści.
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Xscape pisze:Sesja do l'uomo vogue absolutnie mi się nie podobała. Zdjęcia z tej sesji w moim odczuciu sa badziewiaste i anwet nie chciałbym tego magazynu w domu.
Wiesz Xscape, po prostu w L'uomo Vogue zdjęcia są zrobione pod typowym włoskim stylem, a w Ebony Jet będzie to charakter typowo amerykański:)
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Mike pisze:Xscape napisał:
Sesja do l'uomo vogue absolutnie mi się nie podobała. Zdjęcia z tej sesji w moim odczuciu sa badziewiaste i anwet nie chciałbym tego magazynu w domu.

Wiesz Xscape, po prostu w L'uomo Vogue zdjęcia są zrobione pod typowym włoskim stylem, a w Ebony Jet będzie to charakter typowo amerykański:)
Wniosek z tego taki żem jest chyba bardziej zamerykanizowany.
Hell[a]

Post autor: Hell[a] »

Myślicie, że można będzie ją kupić jakoś przed 12 listopada? To znaczy, czy może być dostępna w amerykańskich sklepach wcześniej, nie chodzi mi o sprzedaż wysyłkową. Bo w Polsce czasem udaje mi się kupić numer listopadowy czasopisma już np. w połowie października. Zależałoby mi na tym bardzo, by była do kupienia jakoś między 3 a 10 listopada :-/
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Hell[a] pisze:Myślicie, że można będzie ją kupić jakoś przed 12 listopada? T
Nie będzie,bo 12 Listopada ten magazyn dopiero będzie dostępny w sprzedaży,no chyba że chcesz zamówić go.Poszukaj na stroni Ebony czy jest taka możliwość lub na Polskich stronach,przeczytaj w poście Mike,o amerykańskiej księgarni która jest w Warszawie,może tam się da zamówić.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Hell[a]

Post autor: Hell[a] »

Dzięki Maro!
Szkoda, że nie można kupić jej wcześniej w amerykańskim sklepie. :(
Na szczęście American Bookstore jest też w Krakowie.:)
Maverick

Post autor: Maverick »

Hell[a] pisze:Na szczęście American Bookstore jest też w Krakowie.:)
Oooo, to bardzo interesujące, co piszesz. Myślę, że jeśli przyszłotygodniowy rekonesans i buszowanie po naszych miastach nie przyniesie rezultatu w postaci możliwości zamówienia 'Ebony' to "kilka" osób będzie miało do Ciebie prośbę :)
Kaśku

Post autor: Kaśku »

Maverick pisze:Hell[a] napisał:
Na szczęście American Bookstore jest też w Krakowie.:)

Oooo, to bardzo interesujące, co piszesz. Myślę, że jeśli przyszłotygodniowy rekonesans i buszowanie po naszych miastach nie przyniesie rezultatu w postaci możliwości zamówienia 'Ebony' to "kilka" osób będzie miało do Ciebie prośbę :)
taaa;)
wiec ja juz zwaracam prośbe;) bo mam maly problem w tej wsi jaka jest Lublin,w ktorym mieszkam empiki nie zamwiaja EBONY;/
noi wlasnie..teges;)
a tak w ogole to czuje wielki powrot!!:)
łaaaa:)!!
Na zawsze w moim sercu

Do zobaczenia później, Mike

[*]
ODPOWIEDZ