Karen z przesłaniem od Michaela

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Locked
kaem

Karen z przesłaniem od Michaela

Post by kaem »

Nie wiem, czy ktoś już to tłumaczył. Chyba nie.
Info od Karen, z 2 czerwca:

Jak pewnie większość z Was już wie, jestem z Michaelem każdego ranka przed jego wyjściem do sądu. Dzielę całą waszą miłość i wsparcie z Nim. Mówiłam mu o waszym kręgu modlitwy zza bram Neverlandu ostatniej nocy. Był tym tak poruszony, że chciał mieć pewnosć, że powiem, jak bardzo kocha każdego z was. Powiedział: "Turkle, upewnij się, iż powiesz każdemu, że te słowa pochodzą z najgłębszej części mojego serca".
Nie ma lepszego miejsca, niż MJJsource, by móc przekazać jego przesłanie do możliwie największej liczby lojalnych fanów. Więc proszę- wiedzcie, że dociera do niego każda wasza modlitwa, bezwarunkowa miłość; każde staranie. Nic ani nikt nie pozostanie niezauważony. On czuje obecność każdego z was.

Zatem tańczcie dalej dla niego, by on mógł powrócić i zatańczyć dla was.
Image
Karen z fanami

My kochamy Cię bardziej, Michael!!!!!!
Karen Faye

źródło: http://mjjsource.com/main/index.php?opt ... iew&id=586

Przypomina mi się historia uwieczniona w piosence Stinga "They dance alone". W czasach dyktatury Pinocheta, wdowy i córki zamordowanych przez aparat bezpieczeństwa mężów wychodziły na ulice i tańczyły ze zdjęciami swoich ukochanych. Taniec był dla nich jedynym legalnym sposobem okazania hołdu bliskim. Taniec był wyrazem bólu.
My już w przyszłym tygodniu będziemy tańczyć z radości. :dance: :mj:
jacko17

NIE WSZYSCY WIEDZĄ...

Post by jacko17 »

JESTEM TU NOWY.
JAKTO JESTEŚ KAŻDEGO RANKA Z MICHAELEM???
NIE DO KOŃCA ROZUMIEM...

PS. JUŻ JUTRO MICHAEL ZOSTANIE UNIEWINNIONY!!!! :dance:
Pank

Re: NIE WSZYSCY WIEDZĄ...

Post by Pank »

jacko17 wrote:JAKTO JESTEŚ KAŻDEGO RANKA Z MICHAELEM???
NIE DO KOŃCA ROZUMIEM...
Spodziewam się, że Karen robi mu codziennie rano makijaż :>

[edit] Źle przeczytałem :/
Last edited by Pank on Sun, 05 Jun 2005, 20:24, edited 1 time in total.
SUNrise

Post by SUNrise »

jacko17 wrote:JAK TO JESTEŚ KAŻDEGO RANKA Z MICHAELEM???
NIE DO KOŃCA ROZUMIEM...
:hahaha: :hahaha: - z czasem zrozumiesz. (domyślam się, ze to było pytanie do kaema).
Witaj! :-)
Last edited by SUNrise on Sun, 05 Jun 2005, 20:12, edited 1 time in total.
ImageImage
PAulina (big fanka)

Post by PAulina (big fanka) »

Michael jest na prawde wspaniały! Mam za słabe nerwy, przeczytałam to przepiękne, przepełnione miłoscią przesłanie, to... łzy mi poleciały... On jest tak kochany! Kocham Go... tak bardzo... Jak ja bym bardzo chciała, Go przytulić... Wiem, wiem... każdy z nas by tego chcial :).

Bardzo się cieszę ze nasz Mike czuje i wie o naszej WIELKIEJ miłości do Niego. I wiecie co wam powiem? - Jestem dumna, że jestem fanką kogoś tak wielkiego. Jestem DUMNA.

Serio... kocham Was wszytskich moje śliczne MJóweczki :calus:
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
MMarjory

Post by MMarjory »

Wszyscy Go kochamy, bo naprawdę jest za co. Dla mnie najwazniejsza zawsze była wielka wrażliwość, z którą wyrażał siebie w piosenkach. Oczami wyobraźni już widzę Jego uśmiech gdy wychodzi jutro (bądź ewentualnie kilka dni później) z sądu. Mam wrażenie, że zalany łzami szczęścia i ogromnego wzruszenia wyściska i wycałuje wszystkich fanów tam obecnych :-)
Ale aż ta chwila nastąpi, musimy dać z siebie wszystko, żadnych złych myśli, żadnych łez, musimy się modlić i uśmiechać się w duszy do Michaela, bo On zapewne odczuwa to, co my, więc nie pozwólmy, żeby był smutny, tyle już przecierpiał. Michael jest niewinny! Michael to taki dzieciak, który naiwnie zaufał tym, którzy mieli nigdy go nie oszukać ani skrzywdzić. Dobrze, że koniec procesu jest bliski, czuję w kościach że to już jutro, czuję, że wszystko będzie dobrze ;-) Michael już wkrótce odzyska dobre imię i już wkrótce pokaże światu swoją wielkość i klasę!
japrosic
M.Dż.*
V.I.P.

Post by M.Dż.* »

jacko17 wrote:JESTEM TU NOWY.
JAKTO JESTEŚ KAŻDEGO RANKA Z MICHAELEM???
NIE DO KOŃCA ROZUMIEM...
Przede wszystkim, witaj, Jacko17 :macha:
Miło, że zasilasz nasze szeregi :-)

Co do tekstu kaem'a- to było tłumaczenie słów niejakiej Karen Faye, która od lat jest wizażystką Michael'a, a co ważniejsze- Jego przyjaciółką.
Tak więc, to nie kaem robi makijaż Michael'owi (chociaż przyznaj, keam'ie, że nie miałbyś nic przeciwko temu ;-))
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Lika

Re: Karen z przesłaniem od Michaela

Post by Lika »

kaem wrote:Nie wiem, czy ktoś już to tłumaczył. Chyba nie.
Info od Karen, z 2 czerwca:

Jak pewnie większość z Was już wie, jestem z Michaelem każdego ranka przed jego wyjściem do sądu. Dzielę całą waszą miłość i wsparcie z Nim. Mówiłam mu o waszym kręgu modlitwy zza bram Neverlandu ostatniej nocy. Był tym tak poruszony, że chciał mieć pewnosć, że powiem, jak bardzo kocha każdego z was. Powiedział: "Turkle, upewnij się, iż powiesz każdemu, że te słowa pochodzą z najgłębszej części mojego serca".
Nie ma lepszego miejsca, niż MJJsource, by móc przekazać jego przesłanie do możliwie największej liczby lojalnych fanów. Więc proszę- wiedzcie, że dociera do niego każda wasza modlitwa, bezwarunkowa miłość; każde staranie. Nic ani nikt nie pozostanie niezauważony. On czuje obecność każdego z was.

Zatem tańczcie dalej dla niego, by on mógł powrócić i zatańczyć dla was.
Image
Karen z fanami

My kochamy Cię bardziej, Michael!!!!!!
Karen Faye

źródło: http://mjjsource.com/main/index.php?opt ... iew&id=586

Kaem'ie dzięki Ci za to tłumaczenie japrosic
Piękne i mądre słowa, poruszyły mnie do głębi...
Locked