Info od Karen, z 2 czerwca:
Jak pewnie większość z Was już wie, jestem z Michaelem każdego ranka przed jego wyjściem do sądu. Dzielę całą waszą miłość i wsparcie z Nim. Mówiłam mu o waszym kręgu modlitwy zza bram Neverlandu ostatniej nocy. Był tym tak poruszony, że chciał mieć pewnosć, że powiem, jak bardzo kocha każdego z was. Powiedział: "Turkle, upewnij się, iż powiesz każdemu, że te słowa pochodzą z najgłębszej części mojego serca".
Nie ma lepszego miejsca, niż MJJsource, by móc przekazać jego przesłanie do możliwie największej liczby lojalnych fanów. Więc proszę- wiedzcie, że dociera do niego każda wasza modlitwa, bezwarunkowa miłość; każde staranie. Nic ani nikt nie pozostanie niezauważony. On czuje obecność każdego z was.
Zatem tańczcie dalej dla niego, by on mógł powrócić i zatańczyć dla was.

Karen z fanami
My kochamy Cię bardziej, Michael!!!!!!
Karen Faye
źródło: http://mjjsource.com/main/index.php?opt ... iew&id=586
Przypomina mi się historia uwieczniona w piosence Stinga "They dance alone". W czasach dyktatury Pinocheta, wdowy i córki zamordowanych przez aparat bezpieczeństwa mężów wychodziły na ulice i tańczyły ze zdjęciami swoich ukochanych. Taniec był dla nich jedynym legalnym sposobem okazania hołdu bliskim. Taniec był wyrazem bólu.
My już w przyszłym tygodniu będziemy tańczyć z radości.