Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Najprawdopodobniej,MJ znów wziął udział w foto sesji,tym razem dla magazynu Ebony z okazji świętowania 25-tej rocznicy wydania albumu Thriller.
New Photoshooting?
October 31, 2007 -- MICHAEL Jackson paid a recent undercover visit to Brooklyn, where he spent the day shooting a cover for Ebony magazine's issue celebrating the 25th anniversary of "Thriller." He acted "sweet" and was curious about everyone on the crew, asking questions about their lives, said our spy. "He did go on and on about kids, though, saying how much he loved them."
Ogarnęłam ten temat trochę....
Przypominam, ze jest to Dział GŁÓWNY, w którym NIE spamujemy.
Maro, dzięki za informację
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Ta poniższa fotografia dosłownie mnie zatkała. Jedno z lepszych ujęć MJ'a jakie od dłuższego czasu widziałam. Rewelacja! Nie chcę nic mówić ale pierwsza myśl jaka mi się nasunęła to Willy Wonka.
a wiec to moze teraz ja sie wypowiem.nie powiem ze sesja mi sie nie podoba, bo jest jedyna w swoim rodzaju, calkiem inna niz w Vogue, ale to nie znaczy ze gorsza albo lepsza..inna i tyle.
a co do tego pierwszego zdjecia: to jakos bardziej mi sie kojarzy z jakas postacia z simsow albo czegos, a nie z realnym michaelem...no ale to juz jest moje zdanie
A jeśli chodzi o stwierdzenia, które w nim padają, od "perfekcyjnie i delikatnie wyrzeźbionego nosa", przez "multimilionera" po "absolutnego geniusza, tak bliskiego perfekcji jak tylko się da, z którym nikt się nie może równać, a wszyscy go naśladują" i opis relacji ojcowsko-synowskich - to mamy tu do czynienia z absolutnym przełomem, którego się w najśmielszych marzeniach nie spodziewałam.
I szczerze mówiąc nie wierzę w to co widzę.
Jest też poniekąd potwierdzenie co do płyty, piszą, że "donosi się", że płyta będzie - "some time in 2008", pracują nad nią być może will.i.am, kanye i akon. A może nie pracują. Oby nie...