Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
Mazi
Slawio (kolega)
Schmittko
Na 100% tylko w jedno msc mecz jest o 20.30 więc juz pewnie przyjdziemy do was w akcesoriach bardziej Biało-Czerwonych niż Majkelowskich , każda chwila jednak w gronie MJówek to chwila nie do zastąpienia ;)
Slawio (kolega)
Schmittko
Na 100% tylko w jedno msc mecz jest o 20.30 więc juz pewnie przyjdziemy do was w akcesoriach bardziej Biało-Czerwonych niż Majkelowskich , każda chwila jednak w gronie MJówek to chwila nie do zastąpienia ;)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Chłopaki nieważne jak przyjdziecie ubrani,ważne,że przyjdziecie. Możecie w takiej sytuacji zostać troszkę dłużej niz tylko do 17.Mazi pisze:Mazi
Slawio (kolega)
Schmittko

Dojazd macie super, z rynku 2 tramwaje do wyboru i za 0,5h będziecie pod stadionem.
Wasz wybór.
Do zobaczyska w takim razie!

Aoow!
Erna Shorter pisze:Chłopaki nieważne jak przyjdziecie ubrani,ważne,że przyjdziecie. Możecie w takiej sytuacji zostać troszkę dłużej niz tylko do 17.Mazi pisze:Mazi
Slawio (kolega)
Schmittko
Na 100% tylko w jedno msc mecz jest o 20.30 więc juz pewnie przyjdziemy do was w akcesoriach bardziej Biało-Czerwonych niż Majkelowskich , każda chwila jednak w gronie MJówek to chwila nie do zastąpienia ;)Co?
Dojazd macie super, z rynku 2 tramwaje do wyboru i za 0,5h będziecie pod stadionem.
Wasz wybór.
Do zobaczyska w takim razie!
Aoow!
Ja tam jestem gościem, co prawda troszke po głównych ulicach Katowic/Chorzowa sie orientuje :) ale nie ma obawy bo przeciez bedziemy mieć jednego z lepszych przewodników tego rejonu ;) myslę ze zostaniemy tak długo jak będzie to mozliwe .... a z doswiadczenia wiem ze tramwaja będą strsznie przepełnione ale juz sie nie moge doczekać ;)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
No to potwierdzamy że będziemy
Krzyczeli,smiali sie,śpiewali!Np. "Kto nie skacze ten z policji.." i nagle cały tramwaj w ruch

N:Kiedyś siedze sobie spokojnie z koleżanką w tramwaju (nie wiedząc że właśnie skończył sie mesz Gieksy z kimś tam )i nagle tyle ludzi w żółtych koszulkach do niego wbiegło że szok!Mazi pisze:tramwaja będą strsznie przepełnione

Krzyczeli,smiali sie,śpiewali!Np. "Kto nie skacze ten z policji.." i nagle cały tramwaj w ruch

[*]
MJ <33
MJ <33
- Erna Shorter
Odświeżona lista :
1. Fanka MJ
2. Tancerz
3. Buszmen
4. MJfanTASTIC
5. Schmittko
6. Mazi
7. Kolega Maziego - Slawio
8. KWAŚNA
9. Natka
10. Bartuu
11. Aga_88
12. Kasica
13. Laura
14. Preetam
15. Hangin
16. Ja
17. Basilla (?)
18. Madlen
19. lukas_art_no1
20.Prison Break
Basilla jak z Tobą??
Jeżeli się zdecydujesz, będzie nas 20 i to będzie coś!!!

"Every day create your history..."
AAAAAOW!
1. Fanka MJ
2. Tancerz
3. Buszmen
4. MJfanTASTIC
5. Schmittko
6. Mazi
8. KWAŚNA
9. Natka
10. Bartuu
11. Aga_88
12. Kasica
13. Laura
14. Preetam
15. Hangin
16. Ja
17. Basilla (?)
18. Madlen
19. lukas_art_no1
20.Prison Break
Basilla jak z Tobą??

Jeżeli się zdecydujesz, będzie nas 20 i to będzie coś!!!

"Every day create your history..."
AAAAAOW!
Ostatnio zmieniony pn, 05 lis 2007, 13:25 przez Erna Shorter, łącznie zmieniany 1 raz.
- Erna Shorter
No, a jak…Buszmen pisze:To siostre też namówiłaś?:-)

A Hangin to moja qmpela i też jest z forum.

Co do nowego kolegi... Czy jest fanem Michaela? Czy mamy zastosować proces nawracania tj. tzw. Majkelizacji?? hihi

Miałam niezłe przeboje, jeśli chodzi o rezerwację w klubie „Za kulisami”.
Dzwoniłam tam miesiąc temu, odebrał jakiś miły pan i mnie zapisał. Kazał potwierdzić rezerwację tydzień przed i tak też postanowiłam zrobić. Dziś byłam w tej knajpce, coś mnie podkusiło, spytałam i okazało się, że nie ma dla nas rezerwacji, a 17go o godz.20 jest już jakaś impreza dla 40 osób. Ech…
Na szczęście dogadałam się z kelnerką, która dała mój nr szefowej. Szefowa zadzwoniła do mnie i przeprosiła za to nieporozumienie. Nie chciała jednak przyjąć mojej rezerwacji, ale wyprosiłam ją i udało się. Mamy stoliki od 15 do 18 max. Myślę, że wystarczy. Mamy właściwie całą, małą salkę tylko dla nas. Pytałam, czy możemy przynieść swoją płytę z muzyką, niestety nie da rady, bo możliwe jest to tylko w przypadku rezerwacji całego lokalu.
Potem pójdziemy do Hipnozy. Zarezerwować miejsca tak na 18:30? Jak myślicie? Może być?
No to, kto chętny jeszcze na Hipnozę?
To chyba tyle.. pamiętajcie 14:45 pod Empikiem!!!
To by było na tyle. Mam nadzieję, że Hipnozą nie będzie takich przebojów.
Buziaki!

- Amadeusz Jean
Mam pytanko czy ja też mógłbym wpaśc na zlot?? Chętnie bym się spotkał z fanami Michaela szkoda tylko że nie znam Wrocławia może jakaś chętna duszyczka przygarnęła by mnie pod swoje skrzydła oczywiście jeżeli to nie problem. Jak coś to ja najprędzej przyjade pociągiem, ale jeszcze nie wiem.
Z góry Dzięki
Z góry Dzięki

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale tak dla pewności powiem, że zlot odbywa się w Katowicach, a nie we Wrocławiu.Amadeusz Jean pisze:Mam pytanko czy ja też mógłbym wpaśc na zlot?? Chętnie bym się spotkał z fanami Michaela szkoda tylko że nie znam Wrocławia może jakaś chętna duszyczka przygarnęła by mnie pod swoje skrzydła oczywiście jeżeli to nie problem. Jak coś to ja najprędzej przyjade pociągiem, ale jeszcze nie wiem.
Z góry Dzięki
- Amadeusz Jean
- Erna Shorter
Jasne!!! Zapraszamy!!!Amadeusz Jean pisze:Mam pytanko czy ja też mógłbym wpaśc na zlot?? Chętnie bym się spotkał z fanami Michaela szkoda tylko że nie znam Wrocławia może jakaś chętna duszyczka przygarnęła by mnie pod swoje skrzydła oczywiście jeżeli to nie problem. Jak coś to ja najprędzej przyjade pociągiem, ale jeszcze nie wiem.
Z góry Dzięki

To nie będzie problem,tylko gorzej z noclegiem...akurat w ten weekend u mnie nie ma za bardzo miejsca,więc moze u kogoś innego?Piszesz się na obydwa kluby?
Kto przyganie kolegę?

Czekamy na info.
Lista ciągle sie zmienia:

1. Fanka MJ
2. Tancerz
3. Buszmen
4. MJfanTASTIC
5. Schmittko
6. Mazi
8. KWAŚNA
9. Natka
10. Bartuu
11. Aga_88
12. Kasica
13. Laura
14. Preetam
15. Hangin
16. Ja
17. Prison Break
18. Madlen (?)
19. lukas_art_no1
20.Natalia Koperek - moja qmpela
21.Amadeusz Jean (?)
- keep_the_faith
Erna Shorter pisze:1. Fanka MJ
2. Tancerz
3. Buszmen
4. MJfanTASTIC
5. Schmittko
6. Mazi
8. KWAŚNA
9. Natka
10. Bartuu
11. Aga_88
12. Kasica
13. Laura
14. Preetam
15. Hangin
16. Ja
17. Prison Break
18. Madlen (?)
19. lukas_art_no1
20.Natalia Koperek - moja qmpela
21.Amadeusz Jean (?)

Ejj, ale to już nie jest MINIzlot

Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć świetnej zabawy, bede z wami duchem

Czekamy na relacje

!!!!!!! http://www.fan.pl/muzyka/9S8RJ19G !!!!!!