Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Już nie moge sie doczekac tego MegaŚlońskiegoZlotu ... lukas_art_no1 przyniesiesz znowu jakieś plakaty MJ :D ? Teraz byś miał wieeeeelu pomocników do rozlepiania ich po całych Katowicach moze i na Chorzów by sie rozniosło :knuje: :smiech: Nie no naprawdę cieszy oczy ta lista ;-) Robimy powoli konkurencje Łodzi :diabel: Kiniu nie boisz się ?
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
KASIA

Post autor: KASIA »

To może by dopisać jeszcze mnie do listy ;-)
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

1. Fanka MJ
2. Tancerz
3. Buszmen
4. MJfanTASTIC
5. Schmittko
6. Mazi
7. Kolega Maziego - Slawio
8. KWAŚNA
9. Natka
10. Bartuu
11. Aga_88
12. Kasica
13. Laura
14. Preetam
15. Hangin
16. Ja
17. Prison Break
18. Madlen (?)
19. lukas_art_no1
20.Natalia Koperek - moja qmpela
21.Amadeusz Jean (?)
22.KASIA
23. Basilla (?)

Doszły dwie osoby. ;-)

Jestem w trakcie załatwiania "imprezy" z Hipnozie... mam nadzieję, że się uda, a jeśli nie... to mam jeszcze coś innego w zanadrzu! Ważne, żebyśmy mogli sie zaszyć w jakims przytulnym miejscu. ;-)
Pzdr :hug:
Ostatnio zmieniony czw, 08 lis 2007, 7:08 przez Erna Shorter, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Awatar użytkownika
Basilla

Post autor: Basilla »

Moje grogie MJówki:) Z moich informacji wynika, że mam do 10 powiedzieć Ernie, czy przjydę, żeby mogła zarezerwować odpowiednia ilość miejsc w klubie... Napotkałam pewne przeszkody i do 10 chyba nie będę jeszcze wiedziała, no ale jeśli nie będzie dla mnie miejsca to będę z Wami duchem...
Otóż 17 mam właśnie casting do "Snu Nocy Letniej", na którym bardzo mi zależy i ne wiem, o której godzinie będę musiala na niego przyjść.
Jeśli nie będzie mnie na 10 zlocie będę bardzo smutna, ale liczę na to, że na 11 spotkamy się w jeszcze liczniejszym gronie, chmm? :)
Pozdrawiam, całuję, ściskam:*
Basilla.
Pierwsza MJówka, która wrzuciła kulę do kręgli na sąsiedni tor:D

http://youtube.com/watch?v=JUa6thTqIiY Soran, soran! Check it out:)
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Basilla pisze:Moje grogie MJówki:) Z moich informacji wynika, że mam do 10 powiedzieć Ernie, czy przjydę, żeby mogła zarezerwować odpowiednia ilość miejsc w klubie... Napotkałam pewne przeszkody i do 10 chyba nie będę jeszcze wiedziała, no ale jeśli nie będzie dla mnie miejsca to będę z Wami duchem...
Otóż 17 mam właśnie casting do "Snu Nocy Letniej", na którym bardzo mi zależy i ne wiem, o której godzinie będę musiala na niego przyjść.
Jeśli nie będzie mnie na 10 zlocie będę bardzo smutna, ale liczę na to, że na 11 spotkamy się w jeszcze liczniejszym gronie, chmm? :)
Pozdrawiam, całuję, ściskam:*
Basiu!

Ja tak napisałam, bo chciałam mniej więcej wiedzieć, ile nas będzie, żebym mogła cokolwiek zarezerwować. Wolę załatwić miejsca wcześniej,bo wtedy mam pewność, że będziemy mieli gdzie posiedzieć w tak licznym gronie. ;-)

Jeśli znajdziesz czas. to zapraszamy!:happy:

Jeśli będziesz w stanie, przyjdź,choćbyś miała dać nam znać dzień przed, albo w samą sobotę. :-) Nie przejmuj się tą rezerwacją, krzesło zawsze dostawic można :-) .

Mam nadzieję, że się pojawisz, jeśli jednak nie będziesz miała takiej możliwośći, życzę Ci z całego serducha powodzeńska w castingu! :hug:
Obrazek
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

tancerz pisze:Kiniu nie boisz się ?
A gdziezby tam...ja sie niczego nie boję! ;-) Bardzo mnie cieszy taki zryw młodziezy MJówczej :)
...ale ja tez mam coś w zanadrzu, co ujrzy swiatło dzienne juz niebawem :cool: także... Zycze udanej zabawy! :-)

...pzdr
siadeh_nieobecna_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
lukas_art_no1

Post autor: lukas_art_no1 »

nie ma sprawy jezeli chodzi o plakaty to przyniose pełna torbe tylko niech ktos pzyniesie klej...

;-)
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Hello koffani!:hug:

Mam dla was good news'a.:szepcze:

Załatwiłam nam wczoraj miejsca w drugiej knajpce, udało się.Obrazek(Schmiciu dziękuję za towarzystwo.Obrazek Fajny jesteś, wiesz...? hihi Obrazek )
Nie będziemy w samej„HipnozieObrazek/Jazz Clubie :muzyka:” tak jak początkowo planowałam, tylko w Obrazek,a to nic innego jak nowo otwarta sala „HipnozyObrazek".

Pub znajduje się w tym samym budynku, wystrój podobny, z tą różnicą, że jest... pod ziemią.Obrazek

Rezerwacja kosztuje 10zł ,więc jeszcze lepiej. :happy:

Podsumowanko:Obrazek

14:45 – spotykamy się przed wejściem do Empika
15:00 – jesteśmy z klubie „Za kulisami”
Możemy siedzieć tam max do 18,ale jak się wcześniej urwiemy to nic się nie stanie.
18:30 - rezerwacja w „Elektro”.

Myślę, że nic się nie stanie jak się zjawimy troszkę wcześniej, a może ten czas między przejściem z jednego do drugiego klubu przeznaczymy na rozwieszanie plakatów? :diabel: No to kto załatwi klej? ;-)

Odświeżona lista :Obrazek

1. Fanka MJ
2. Tancerz
3. Buszmen
4. MJfanTASTIC
5. Schmittko
6. Mazi
8. KWAŚNA
9. Natka
10. Bartuu
11. Aga_88
12. Kasica
13. Laura
14. Preetam
15. Hangin
16. Ja
17. Basilla (?)
18. Madlen
19. lukas_art_no1
21.Amadeusz Jean (?)
22.KASIA

Nie będzie Prison Break'a :-/ i dwie osoby osoby się jeszcze nie zdecydowały.:nerwy: ;-)

siadeh_ pisze:
tancerz pisze:tancerz napisał:
Kiniu nie boisz się ?
A gdziezby tam...ja sie niczego nie boję! Bardzo mnie cieszy taki zryw młodziezy MJówczej :)
...ale ja tez mam coś w zanadrzu, co ujrzy swiatło dzienne juz niebawem także... Zycze udanej zabawy!
Tancerz... myślę,że Kinia nie ma się czego bać. Przecież to tylko minZLOT(w tej chwili MEGA ,jak na Katowice ;-) ). MJowisku do pięt nie dorasta. :-)
Całuski Kiniu dla Ciebie!!! :calus:

CzarującoObrazek pozdrawiam wszystkich

Aoow! :mj:
Obrazek
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Tak szczrze powiedziawszy, to niedługo mamy szansę z ilością dobić do I Zlotu z Łodzi :nerwy:
Awatar użytkownika
Amadeusz Jean

Post autor: Amadeusz Jean »

Nie wiemczy przyjade bo nie trawie do empiku w katowicach sam. Niestety. Jeszcze zobacze moze postudiuje jakies mapy??;p Jeszcze dam znac, a do ktorej ta imprezka tak by była??
Obrazek
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Amadeusz Jean pisze:Nie wiemczy przyjade bo nie trawie do empiku w katowicach sam. Niestety. Jeszcze zobacze moze postudiuje jakies mapy??;p Jeszcze dam znac, a do ktorej ta imprezka tak by była??
Zawsze możesz poprosić kogoś, żeby odebrał Cię z miejsca, do którego przyjedziesz, np z dworca. ;-) To jak?
A co do imprezy to trwa jak zwykle... do oporu... ;-)

Pzdr :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
lukas_art_no1

Post autor: lukas_art_no1 »

kochana Erno prosiłbym o dopisanie jeszcze jednej osoby > przyjde z moja druga połówka (kolejna zmajkelizowana osoba) wiec do listy fanów MJa dopisujemy Klau....
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Oooo 23 osoby :-)
Bedzie sie działo :happy:
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Odświeżona lista :Obrazek

1. Fanka MJ
2. Tancerz
3. Buszmen
4. MJfanTASTIC
5. Schmittko
6. Mazi
8. KWAŚNA
9. Natka
10. Bartuu
11. Aga_88
12. Kasica
13. Laura
14. Preetam
15. Hangin
16. Ja
17. Basilla (?)
18. Madlen
19. lukas_art_no1
21.Amadeusz Jean (?)
22.KASIA
23.Klau... ;-)

Lista ciągle się zmienia o niestety nadal nie wiem co z Amadeuszem Jeane'em i Basillą. Co tam? ;-)
lukas_art_no1 pisze:kochana Erno prosiłbym o dopisanie jeszcze jednej osoby > przyjde z moja druga połówka (kolejna zmajkelizowana osoba) wiec do listy fanów MJa dopisujemy Klau....
Nie ma sprawy Łukaszy kochany. ;-) Kolejna fanka z naszym gronie! Aooow! :mj:

Już za 5 dni!!! :happy:

Nie zapomnijcie o czymś "majkelowym" - jeśli macie oczywiście!

Kisses 4 all! :calus:
Ostatnio zmieniony pn, 12 lis 2007, 10:31 przez Erna Shorter, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

O żesz ale poruszenie :happy: myslałam że jakies małe spotkanko się szykuje a tu 23 osóbki no no no japrosic japrosic Ernulka dzięka za wpisanie mnie na ta listę wybrańców ;-) już nie moge sie doczekać :knuje: buźki :calus:
Ain't no sunshine when he's gone...
ODPOWIEDZ