"You can dance"- akcenty Michael'owe

O Michaelu rozmowy luźne.
Awatar użytkownika
Amadeusz Jean

Post autor: Amadeusz Jean »

Diana dodała mnie do swoich zanjomych. Niech przyzna się ten kto jest Dianą na naszym forum:P :mj:
Obrazek
Sasza

Sasza

Post autor: Sasza »

Chcialabym Wam bardzo podziekowac, jestescie naprawde cudowni! Niestety jest bardzo malo czasu, wiec nie mam kiedy odwiedzac Waszej strony... ciesze sie ze teraz znalazlam chwilke!

W tym momencie chce WAS przeprosic.... nie zatancze w srode solo do Billie Jean... :surrender: zawsze staram sie aby moje uklady solowe przedstawialy to co czuje, a jesli chodzi o pokaz Michaela to musi byc to idealne!
Niestety mialam takiego pecha ze przeczytalam i uslyszalam kilka zlosliwych uwag na moj temat...i ze niby ciagle pokazuje MJ...(nawet tu, niektorzy fani MJ sa takiego zdania...) strasznie mi przykro z tego powodu- nie chcialam Was zawiesc....
na zapierajacy dech w piersi wystep potrzebuje wiecej czasu, gdybym zatanczyla To teraz....byloby nie takie jak sobie wyobrazilam!

Jeszcze raz przepraszam...
ps.do Beat it nie mial byc 'Michaelowy uklad"...tanczylam do tego bo po prostu kocham Te muzyke...

DZIEKUJE za WSPARCIE!!!!!!!!!! :mj: :surrender: :surrender:
...Dirty Diana
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

DZIEKUJE za WSPARCIE!
5zł. ;-)

Powodzenia.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

Sasza tu wszyscy trzymaja za Ciebie kciuki, sla sms-y. dzieki Tobie ludzie widzą Michaela w innym świetle i to jest super! tak trzymac i powodzenia :mj:
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Tak, jesteśmy z Tobą ! :mj:
POWODZENIA ;-)

Co byś nie wykonała w środę, będzie napewno godne uwagi :dance: ;-)
Gość

Post autor: Gość »

Diana, trzymaj się i tak dalej! Śle na ciebie sms-y i podziwam każdy występ (Piróg nie zna sie na tańcu :D)... Wszystko co robisz pochodzi z serca i to widać... Jesteśmy z tobą!
Awatar użytkownika
martynka

Post autor: martynka »

Saszo! Naprawdę świetnie tańczysz.
Swoimi występami pokazujesz ludziom inną stronę MJa. Jako wspaniałego tancerza godnego naśladowania.
Trzymamy za Ciebie kciuki! Rób to co kochasz!
:mj:
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Sasza pisze:Niestety mialam takiego pecha ze przeczytalam i uslyszalam kilka zlosliwych uwag na moj temat...i ze niby ciagle pokazuje MJ...(nawet tu, niektorzy fani MJ sa takiego zdania...) strasznie mi przykro z tego powodu- nie chcialam Was zawiesc....
Jeszcze raz przepraszam...
ps.do Beat it nie mial byc 'Michaelowy uklad"...tanczylam do tego bo po prostu kocham Te muzyke...
Tak jak już napisałyśmy :
Natka pisze:Diana nie kopiuje Michaela, tańczy po swojemu,dodaje tylko pare jego ruchów.Super sie rusza ma swój styl i to jest w niej fajne.Wyróżnia sie swoim tańcem,jest taki specyficzny..niepowtarzalny..:-)Za to reszta tamtych dziewczyn,ktore tez swietnie tańczą nie robia już takiej furory..Zrobia super obroty ale jakoś to tak nie przykuwa oka,jak elektryzujący taniec Diany
:-)
Trzymamy kciuki i wysyłamy esy :happy:
[*]
MJ <33
Sasza

Post autor: Sasza »

Dziekuje kochani!!;*
Billie Jean zostawiam na final, jesli nie bede miala takiego szczescia i odpadne to i tak specjalnie dla Was zrobie to show...

A o jakim zlocie jest tu mowa;)
...Dirty Diana
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

Dzięki, Diana! Dziś rozmawiałam z osobą, która została fanką dzięki Tobie! Jak to Kinga Rusin mówiła, działasz na ludzi :-)

Ogólnopolski zlot fanów (MJowisko) w Łodzi w weekend najbliższy urodzinom Michaela :-) .
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=3235 - tu można troszkę poczytać o tegorocznym zlocie. ;)
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=3588 - wspomnienia po zlocie
http://www.mjpolishteam.pl/mjowisko2007_galeria/ - galeria
Zapraszamy!
Jest organizowany konkurs taneczny... :-)

A resztę już napisałam w PW ;)

Pozdrawiam :-)
Obrazek
i can't stop now, i won't stop now
Awatar użytkownika
Amadeusz Jean

Post autor: Amadeusz Jean »

Zaprosisz nas Diana na twoj wystep w you can dance??;p:D
Obrazek
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

Niestety mialam takiego pecha ze przeczytalam i uslyszalam kilka zlosliwych uwag na moj temat...i ze niby ciagle pokazuje MJ...(nawet tu, niektorzy fani MJ sa takiego zdania...) strasznie mi przykro z tego powodu- nie chcialam Was zawiesc....
Jesteś jedynym powodem dla którego w środę wieczorem odstawiam pracę i razem ze znajomymi czy rodziną siadam przed telewizorem.
Michaela nigdy za wiele, a negatywne komentarze no cóż...nigdy wszystkich nie zadowolisz.
Obrazek
Gość

Post autor: Gość »

Tak na pewno... Diana na 100% posiada 900 miejscówek dla nas wszystkich... Amadeusz żeś strzelił jak guma w majtach :D
Ostatnio zmieniony ndz, 11 lis 2007, 1:13 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Karolina

Post autor: Karolina »

Diana (chyba, że wolisz Sasza...? ;-) ), trzymamy za Ciebie kciuki!
Fajnie, że dzięki Tobie dużo ludzi zainteresowało się Michaelem (nawet moje anty-Michaelowe koleżanki!).
Awatar użytkownika
Commoner

Post autor: Commoner »

Cóż, nie pozostaje mi nic innego jak podziękować Ci Diana za przeczytanie mojej wiadomości na myspace ;) Trzymam za Ciebie kciuki w każdym odcinku. Powodzenia!
ODPOWIEDZ