"You can dance"- akcenty Michael'owe
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Final Cloud
- MichaelsAngel
Sasza naprawde to Ty? :D:D O nie wierze!!! jestem Twoją ogromną fanką!! Trzymam za CIebie mocno kciuki! Niestety nie moge w środy oglądać programów dlatego oglądam tylko powtórki a zawsze w środe wieczorem jestem niesamowicie zdenerwowana jak Ci poszło i czy przypadkiem nie daj Boże nie odpadniesz
Z całego serca życze Ci wygranej! Napewno zasługujesz na pierwsze miejsce! :*
Z całego serca życze Ci wygranej! Napewno zasługujesz na pierwsze miejsce! :*
Ostatnio zmieniony ndz, 11 lis 2007, 15:55 przez MichaelsAngel, łącznie zmieniany 1 raz.
- majkelzawszespoko
Jak Sasza jest słaba to kto jest dobry?Arnie60 pisze:Wczoraj nic nie pokazała gdy tańczyła do Beat it ciagle powtarza te same ruchu po prostu one juz nużą , słaba jest i tyle a wy się nia podniecacie oczywiscie jest to moje zdanie
Trochę dziwne stwierdzenie jak na fana Jacksona :) Ja tam właśnie lubię oglądac wszystko to, co jest z nim związane i nie wiem jak to może nużyć będąc fanem. Poza tym ona nie jest sobowtórem, nie kopiuje go a jedynie czerpie z niego inspiracje a to już zupełnie co innego. Jak już tu wiele osób wspominało ma swój własny styl, w którym jedynie widać kto jest jej mistrzem . Niemniej jednak zdaję sobie sprawę, że jest wiele osób, które na Saszę narzekają za tą rzekomą jednostronność, ale ja uważam, że jest na tyle wszechstronna na ile być powinna i na tyle oryginalna żeby ją zapamiętać Solówki są po to, żeby pokazać siebie i swoje fascynacje taneczne a nie żeby na siłe udowadniac jakim to jest się wszechstronnym. Kto jest od wszystkiego to jest do niczego. Ja jako fan Jacksona subiektywnie mówie, że chcę ją ogladac taką jaką jest, niekoniecznie do kawałków Mike'a. Myslę, że sama wie najlepiej co ma robić.
Ciekawy jestem do czego zatańczy Sasza w następnym odcinku skoro nie do Billie Jeana. Ja bym ją widział w czymś takim jak Straight up Pauli Abdul o ile tego kawałka jeszcze nie było (nie wiem bo nie ogladałem programu od począdku)
- michael4ever
Re: Sasza
Sasza pisze:Chcialabym Wam bardzo podziekowac, jestescie naprawde cudowni! :
YEAH!
Kogo moje oczy tu widzą?!
Diano, nikogo nie zawiodłaśSasza pisze:Niestety mialam takiego pecha ze przeczytalam i uslyszalam kilka zlosliwych uwag na moj temat...i ze niby ciagle pokazuje MJ...(nawet tu, niektorzy fani MJ sa takiego zdania...) strasznie mi przykro z tego powodu- nie chcialam Was zawiesc....
Krytyka jest zawsze tam, gdzie Ktoś osiąga sukces i choć krytyka wbija się niczym szpilka w serce i tkwi, to jednak nie powinna przysłaniać rzeczywistego obrazu.
A rzeczywistość?
Ano spójrzmy jaka jest:
Bee pisze:Tańczyła rewelacyjnie i taka była pozytywnie zakręcona. A ten pokój, o matko, zajebioza! Hii hii, będę jej kibicować, trzeba wspierać 'swoich' ludzi, nie?
Sugar pisze:Jak usłyszałam 'The way you make me feel' i zobaczyłam jak ta dziewczyna się rusza szczęka mi opadła i reszte oglądałam z otwartą buzią - bardzo mi się podobało i fajnie że jedzie do Paryża
KWASNA pisze:Super! Jak ją zobaczyłam w tańcu to zdębiałam ! super
chciałabym potrafić jeden z jej ruchów!
Anitka pisze:Nic nie spaprała... Czuje rytm!
Michalinka pisze:Ta dziewczyna z you can dance tańcząca do TWYMMF była świetna. Taniec rewelacja.
okussa pisze:no jasne! Diana powinna wygrac ten program, wogole nie moglam zrozumiec dlaczego kazali jej tanczyc jeszzce popisowy taniec zamiast zaraz wziac ja do szesnastki. chyba chcieli zobaczyc ja jeszzce raz w akcji
Erna Shorter pisze:Diana jest rewelacyjna! Nie dość,że świetnie tańczy, jest pełna energii, to do tego wszystkiego... nosi kapelusz! Super!
Natka pisze:Noo Diana wymiata z tym naszym MJ
Kinfa pisze:e-e-e Diana Staniszewska z You Can Dance wymiata ;D
Jestem za nią jak najbardziej ;D
M.Dż.* pisze:Dziewczyna ma nie tylko talent i umiejętności, ale odnoszę wrażenie, że jest też niesamowitą osobowością.
Klazel pisze:diana na eliminacjach tanczyla przy michaelu-i juz wtedy zyskala moja sympatie
uwielbiam ta dziewczyne
dzina pisze:Dziewczyna zrobiła na mnie niesamowite wrażenia, szalona, emanująca energią fanka Michaela Jacksona.
Violinistka pisze:Ja jestem całym sercem za nią, bo odkąd tylko w pierwszym odcinku przyszła na casting i usłyszałam perkusyjkę z Billie Jean, to ją pokochałam No i moonwalk ma wyborny...
Aga_88 pisze:Noo Diana dała popis, oby doszła do końca, zresztą to pewne :D
Commoner pisze:Diana dzisiaj bardzo ładnie zatańczyła solówkę do Janet :PP
hubertous pisze:No, Diana świetnie tańczy, jest miękka i do tego fajna Diana jest super!
>>aGa<< pisze:Diana tańczyła cudownie, a w solówce było wiele kroków MJ'a .
No! To na razie na tyle, bo co za dużo to nie zdrowoBanan pisze:Diana super, jak zwykle...
MJ Polish Team- ładujcie karty telefoniczne- dziś wieczorem wielka akcja esemsesowa
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- girlfriend
Ja Wam opowiem krótką historię. Oglądam You Can Dance od samego początku. Jak tylko zobaczyłam Dianę to po prostu oszalałam. To cudowne, ze są tacy ludzie. Przez chwilę bałam się,że będzie tańczyć tylko ala Michael, ale na szczęście szybko pokazała co potrafi. Oglądałam każdy odcinek programu i z tygodnia na tydzień zachwycam się coraz bardziej. 15 października wylądowałam w szpitalu z cholestazą ciążową. Co środa oczywiście terroryzowałam całą salę i wszystkie oglądałysmy program i kibicowałyśmy Dianie. 31 października, a była to środa, od rana czekałam na You CAN Dance i wiecie co się stało? Zaczęłam rodzić… hihihi Okrutnie się nacierpiałam, bo dali mi się męczyc 11 godzin, a potem zdecydowali o cesarce i tak o 23:50 pojawił się na świecie mój SYN. Jak tylko mnie zaszyli i przewieźli na sale pooperacyjną wziełam telefon do ręki i wysłałam mojej koleżance sms`a takiej treści:”Kto odpadł z You Can Dance? Mam nadzieje, że nie Diana”. Dopiero potem zaczęłam wysyłać sms`y z nowiną o narodzinach mojego Aniołka. To się nazywa uzależnienie… hehehe Diana pozdrawiam cię serdecznie i uwierz mi, że dajesz nam, fanom Michaela, ogromnie duzo radosci. Cudownie się Ciebie oglada w TV. Tak trzymaj Kochana i nie daj się zawistnym i zazdrosnym ludziom. Weź przykład z Michaela i po prostu olej krytykę. Rób swoje. PO PROSTU TAŃCZ!! Pozdrawiam
Gratuluję!!girlfriend pisze:i tak o 23:50 pojawił się na świecie mój SYN.
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
Diana, a więc jednak do nas zawitałaś :) Tak się cieszę! Zastanawiałam się, czy jak Ci napisałam na Naszej Klasie o Forum, to się tu pojawisz - i jesteś :) I widzę, że nie tylko ja Cię namawiałam na dołączenie do nas :)
Kochana, zatańcz nam dzisiaj szałowo :)
WYSYŁAMY SMSY!!! NIE OBIJAĆ SIĘ!!! :)
No i jeszcze - jeśli na 100 postów o Twoim tańcu jeden jest krytyczny, to zasługujesz na bycie pijaną ze szczęścia :)
Kochana, zatańcz nam dzisiaj szałowo :)
WYSYŁAMY SMSY!!! NIE OBIJAĆ SIĘ!!! :)
No i jeszcze - jeśli na 100 postów o Twoim tańcu jeden jest krytyczny, to zasługujesz na bycie pijaną ze szczęścia :)
Jeśli chodzi o mnie, to zaczęłam oglądać You Can Dance stosunkowo niedawno, wcześniej jedynie słyszałam o tym programie. Nie specjalnie lubię telewizyjne "szoły", więc jakoś się do tego nie paliłam, ale w sumie o oglądaniu tego zadecydowały 3 rzeczy: po pierwsze dowiedziałam się, że bierze w tym udział moja koleżanka z którą kiedyś tańczyłam w zespole - Ida, po drugie usłyszałam że sędziuje tam Michał Piróg, u którego kiedyś się uczyłam, no i nareszcie: dowiedziałam się, że tańczy tam pewna Diana, która kocha Michaela i wszystkich wymiata. Postanowiłam więc włączyć program i zaczęłam oglądać go regularnie. Program jest dla mnie tym ciekawszy, że tańczę od 7 lat, więc to co się tam wyprawia nie jest mi obce
Diano, muszę przyznać, że tańczysz naprawdę wspaniale! Masz bardzo fajne ruchy, które z wdziękiem i z łatwością wykonujesz. Życzę Ci z całego serca wygranej ! ! ! Trzymaj się dzielnie, będziemy wszyscy na Ciebie głosować !
Diano, muszę przyznać, że tańczysz naprawdę wspaniale! Masz bardzo fajne ruchy, które z wdziękiem i z łatwością wykonujesz. Życzę Ci z całego serca wygranej ! ! ! Trzymaj się dzielnie, będziemy wszyscy na Ciebie głosować !