Onet - MJ Skazany? TAK V NIE

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Schmittko

Post by Schmittko »

na TVN jest sonda:
czy MJ zostanie skazany za wykorzystywanie seksualne nieletnich?
odp: tak lub nie SMSem na nr 7124, jeśli dobrze pamiętam :]
1,22 zł/SMS

nie wiem czy jest sens głosować... wyniku procesu nie zmienimy, a też specjalnie nie ma czego tu demonstrować... Wiarę w Michaela? Wiara w Michaela a wiara w sprawiedliwy wyrok to są dwie różne rzeczy...

edit: wyniki o 17-tej
Pank

Post by Pank »

Schmittko wrote:czy MJ zostanie skazany za wykorzystywanie seksualne nieletnich?
Nieletnich? Wychodzi na to, że nie, bo tylko o jednym jest na razie mowa... Wiarygodność, ach... A mi się kasy wydawać nie chce, bo nic to nie zmieni, prócz paru groszy więcej na tą stację. Zresztą całkiem niedawno też mieli taką sondę i zwyciężyliśmy :]
Lika

Post by Lika »

Schmittko wrote: Wiara w Michaela a wiara w sprawiedliwy wyrok to są dwie różne rzeczy...
Dwie różne rzeczy, które w tym wypadku najprawdopodobniej nałożą się na siebie (mam nadzieję :nerwy: )
Ja im chyba wyślę jakiegoś smska, bo jak to będzie wyglądało, jeśli 90 -100% ludzi zagłosuje na niekorzyść MJa?? glupija. :hahaha:
Po nastawieniu przeciętnego odbiorcy do procesu, ukształtowanym dzięki pracy naszych "obiektywnych i rzetelnych mediów" trudno liczyć na zadowalający wynik takiej sondy :wariat:
Choć tak naprawdę teraz liczy się tylko rzeczywisty WYNIK PROCESU, a wszelkie inne badziewia spokojnie można sobie odpuścić, więc róbta co chceta :dance:
CHCECIE - głosujcie, NIE CHCECIE - nie głosujcie.
Po co ja tu piszę rzeczy tak oczywiste, jakby ktoś nie wiedział... :mlotek: :wariat:
Schmittko

Post by Schmittko »

wyniki:
55% - tak

chyba należy się cieszyć :)
Mike

Post by Mike »

Sonda TVN 24: 56 % Tak 44% Nie parę procent mogłem pokręcić tak czy siak większość stwierdza, że Tak niestety...
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Image
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Lika

Post by Lika »

Pank wrote:
Schmittko wrote:czy MJ zostanie skazany za wykorzystywanie seksualne nieletnich?
Nieletnich? Wychodzi na to, że nie, bo tylko o jednym jest na razie mowa... Wiarygodność, ach... A mi się kasy wydawać nie chce, bo nic to nie zmieni, prócz paru groszy więcej na tą stację. Zresztą całkiem niedawno też mieli taką sondę i zwyciężyliśmy :]

A z tymi nieletnimi to przecież ciągle wyjeżdżają, bo to jakoś tak lepiej i groźniej brzmi :wariat:, niż jakby mówili nieletniego, albo jeszcze lepiej imiennie Gavina Arvizo, to to już w ogóle ma śmieszny oddźwięk, nie sądzicie :smiech:
A swoją drogą ciekawi mnie dlaczego MJ nigdy młodszego Stara nie "ruszył", on jakiś wybitnie brzydki jest, czy jak :wariat:
Wtedy mogliby legalnie trąbić, że NIELETNICH glupija
Lika

Post by Lika »

Schmittko wrote:wyniki:
55% - tak

chyba należy się cieszyć :)

A wiesz, że ja się cieszę ;-) Myślałam, że gorzej będzie. Dużo gorzej. To mnie podbudowałeś. Teraz to już na 100% wysyłam jednego smska, niech mają, a co! ;-) [tylko jednego niestety, bo mało mam na karcie]
Czy ktoś z naszego forum jeszcze włącza się do akcji :party:?
Pank

Post by Pank »

Lika wrote:A wiesz, że ja się cieszę ;-) Myślałam, że gorzej będzie. Dużo gorzej. To mnie podbudowałeś. Teraz to już na 100% wysyłam jednego smska, niech mają, a co! ;-) [tylko jednego niestety, bo mało mam na karcie]
Czy ktoś z naszego forum jeszcze włącza się do akcji :party:?
Nooo... Jak wyniki już podano... to się chyba nie opłaca :]
la_licorne

Post by la_licorne »

Lika wrote: A z tymi nieletnimi to przecież ciągle wyjeżdżają, bo to jakoś tak lepiej i groźniej brzmi :wariat:, niż jakby mówili nieletniego, albo jeszcze lepiej imiennie Gavina Arvizo, to to już w ogóle ma śmieszny oddźwięk, nie sądzicie :smiech:
A swoją drogą ciekawi mnie dlaczego MJ nigdy młodszego Stara nie "ruszył", on jakiś wybitnie brzydki jest, czy jak :wariat:
ty widziałaś Stara? Jeszcze by takie cielsko na MJ polecialo... MJ nie miałby z nim szans... :wariat: Zresztą zeznajac Star wspominał, ze MJ jego też molestowal, ale jakoś nie przykuło to niczyjej uwagi... Zresztą jego jakoś wogóle ciężko bylo wziaść na serio... :wariat:
Schmittko

Post by Schmittko »

Pank wrote:
Lika wrote:Czy ktoś z naszego forum jeszcze włącza się do akcji :party:?
Tak! Nie głosować! Koniec sondy! :mlotek:
Lika

Post by Lika »

la_licorne wrote:
Lika wrote: A z tymi nieletnimi to przecież ciągle wyjeżdżają, bo to jakoś tak lepiej i groźniej brzmi :wariat:, niż jakby mówili nieletniego, albo jeszcze lepiej imiennie Gavina Arvizo, to to już w ogóle ma śmieszny oddźwięk, nie sądzicie :smiech:
ty widziałaś Stara? Jeszcze by takie cielsko na MJ polecialo... MJ nie miałby z nim szans... :wariat: Zresztą zeznajac Star wspominał, ze MJ jego też molestowal, ale jakoś nie przykuło to niczyjej uwagi... Zresztą jego jakoś wogóle ciężko bylo wziaść na serio... :wariat:
Nom właśnie nie miałam przyjemności oglądać Stara i jakoś nie płaczę z tego powodu :]
Lika

Post by Lika »

Schmittko wrote:
Pank wrote:

No jak koniec to koniec, zaoszczędzę kasę ;-)
To pozostaje się nam chyba tylko cieszyć z tych 45% na nie, bo mogło być znacznie gorzej :party:
MJJ

Post by MJJ »

Schmittko wrote:
Pank wrote:
Oglądałem TVN24 wieczorem i było to samo pytanie z głosowaniem do 22:00. Głos oczywiście oddałem ale wyników z 22:00 niestety nie znam - może ktoś przypadkiem zobaczył wieczorny wynik ?
Image
Locked