Onet - MJ Skazany? TAK V NIE
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
na TVN jest sonda:
czy MJ zostanie skazany za wykorzystywanie seksualne nieletnich?
odp: tak lub nie SMSem na nr 7124, jeśli dobrze pamiętam :]
1,22 zł/SMS
nie wiem czy jest sens głosować... wyniku procesu nie zmienimy, a też specjalnie nie ma czego tu demonstrować... Wiarę w Michaela? Wiara w Michaela a wiara w sprawiedliwy wyrok to są dwie różne rzeczy...
edit: wyniki o 17-tej
czy MJ zostanie skazany za wykorzystywanie seksualne nieletnich?
odp: tak lub nie SMSem na nr 7124, jeśli dobrze pamiętam :]
1,22 zł/SMS
nie wiem czy jest sens głosować... wyniku procesu nie zmienimy, a też specjalnie nie ma czego tu demonstrować... Wiarę w Michaela? Wiara w Michaela a wiara w sprawiedliwy wyrok to są dwie różne rzeczy...
edit: wyniki o 17-tej
Nieletnich? Wychodzi na to, że nie, bo tylko o jednym jest na razie mowa... Wiarygodność, ach... A mi się kasy wydawać nie chce, bo nic to nie zmieni, prócz paru groszy więcej na tą stację. Zresztą całkiem niedawno też mieli taką sondę i zwyciężyliśmy :]Schmittko wrote:czy MJ zostanie skazany za wykorzystywanie seksualne nieletnich?
Dwie różne rzeczy, które w tym wypadku najprawdopodobniej nałożą się na siebie (mam nadziejęSchmittko wrote: Wiara w Michaela a wiara w sprawiedliwy wyrok to są dwie różne rzeczy...

Ja im chyba wyślę jakiegoś smska, bo jak to będzie wyglądało, jeśli 90 -100% ludzi zagłosuje na niekorzyść MJa??

Po nastawieniu przeciętnego odbiorcy do procesu, ukształtowanym dzięki pracy naszych "obiektywnych i rzetelnych mediów" trudno liczyć na zadowalający wynik takiej sondy

Choć tak naprawdę teraz liczy się tylko rzeczywisty WYNIK PROCESU, a wszelkie inne badziewia spokojnie można sobie odpuścić, więc róbta co chceta

CHCECIE - głosujcie, NIE CHCECIE - nie głosujcie.
Po co ja tu piszę rzeczy tak oczywiste, jakby ktoś nie wiedział...

Sonda TVN 24: 56 % Tak 44% Nie parę procent mogłem pokręcić tak czy siak większość stwierdza, że Tak niestety...
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Pank wrote:Nieletnich? Wychodzi na to, że nie, bo tylko o jednym jest na razie mowa... Wiarygodność, ach... A mi się kasy wydawać nie chce, bo nic to nie zmieni, prócz paru groszy więcej na tą stację. Zresztą całkiem niedawno też mieli taką sondę i zwyciężyliśmy :]Schmittko wrote:czy MJ zostanie skazany za wykorzystywanie seksualne nieletnich?
A z tymi nieletnimi to przecież ciągle wyjeżdżają, bo to jakoś tak lepiej i groźniej brzmi

A swoją drogą ciekawi mnie dlaczego MJ nigdy młodszego Stara nie "ruszył", on jakiś wybitnie brzydki jest, czy jak

Wtedy mogliby legalnie trąbić, że NIELETNICH

Schmittko wrote:wyniki:
55% - tak
chyba należy się cieszyć :)
A wiesz, że ja się cieszę

Czy ktoś z naszego forum jeszcze włącza się do akcji

Nooo... Jak wyniki już podano... to się chyba nie opłaca :]Lika wrote:A wiesz, że ja się cieszęMyślałam, że gorzej będzie. Dużo gorzej. To mnie podbudowałeś. Teraz to już na 100% wysyłam jednego smska, niech mają, a co!
[tylko jednego niestety, bo mało mam na karcie]
Czy ktoś z naszego forum jeszcze włącza się do akcji?
- la_licorne
ty widziałaś Stara? Jeszcze by takie cielsko na MJ polecialo... MJ nie miałby z nim szans...Lika wrote: A z tymi nieletnimi to przecież ciągle wyjeżdżają, bo to jakoś tak lepiej i groźniej brzmi, niż jakby mówili nieletniego, albo jeszcze lepiej imiennie Gavina Arvizo, to to już w ogóle ma śmieszny oddźwięk, nie sądzicie
![]()
A swoją drogą ciekawi mnie dlaczego MJ nigdy młodszego Stara nie "ruszył", on jakiś wybitnie brzydki jest, czy jak
Wtedy mogliby legalnie trąbić, że NIELETNICH

Nom właśnie nie miałam przyjemności oglądać Stara i jakoś nie płaczę z tego powodu :]la_licorne wrote:ty widziałaś Stara? Jeszcze by takie cielsko na MJ polecialo... MJ nie miałby z nim szans...Lika wrote: A z tymi nieletnimi to przecież ciągle wyjeżdżają, bo to jakoś tak lepiej i groźniej brzmi, niż jakby mówili nieletniego, albo jeszcze lepiej imiennie Gavina Arvizo, to to już w ogóle ma śmieszny oddźwięk, nie sądzicie
![]()
Wtedy mogliby legalnie trąbić, że NIELETNICHZresztą zeznajac Star wspominał, ze MJ jego też molestowal, ale jakoś nie przykuło to niczyjej uwagi... Zresztą jego jakoś wogóle ciężko bylo wziaść na serio...
Schmittko wrote:Tak! Nie głosować! Koniec sondy!Pank wrote:Nooo... Jak wyniki już podano... to się chyba nie opłaca :]Lika wrote:Czy ktoś z naszego forum jeszcze włącza się do akcji?
No jak koniec to koniec, zaoszczędzę kasę

To pozostaje się nam chyba tylko cieszyć z tych 45% na nie, bo mogło być znacznie gorzej

Oglądałem TVN24 wieczorem i było to samo pytanie z głosowaniem do 22:00. Głos oczywiście oddałem ale wyników z 22:00 niestety nie znam - może ktoś przypadkiem zobaczył wieczorny wynik ?Schmittko wrote:Tak! Nie głosować! Koniec sondy!Pank wrote:Nooo... Jak wyniki już podano... to się chyba nie opłaca :]Lika wrote:Czy ktoś z naszego forum jeszcze włącza się do akcji?