Każdy może Heal The World
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
:-)
Zagłosowałam i sms’ka wysłałam (wystarczy wpisać „7138”, kiedy wpisałam „+487138”, miałam problemy z wysłaniem,ale to tak na marginesie.)
Ewelinko, naprawdę jestem pełna podziwu dla Ciebie za to, co robisz dla tych dzieciaków. Ty to masz jednak wielkie serducho wiesz.
Wiem, że praca z dziećmi bywa trudna, zwłaszcza dla Ciebie. Na pewno spotykasz się z różnymi przypadkami, z osobami pochodzącymi z różnych, niekoniecznie dobrych rodzin. Ale wierzę, że ten cały trud rekompensuje jeden mały uśmiech każdego z tych maluchów i dlatego praca z najmłodszymi jest tak fantastyczna.
Życzę Ci powodzenia w tym, co robisz i życzę Waszemu stowarzyszeniu wygranej.
Buziaki
Ewelinko, naprawdę jestem pełna podziwu dla Ciebie za to, co robisz dla tych dzieciaków. Ty to masz jednak wielkie serducho wiesz.

Wiem, że praca z dziećmi bywa trudna, zwłaszcza dla Ciebie. Na pewno spotykasz się z różnymi przypadkami, z osobami pochodzącymi z różnych, niekoniecznie dobrych rodzin. Ale wierzę, że ten cały trud rekompensuje jeden mały uśmiech każdego z tych maluchów i dlatego praca z najmłodszymi jest tak fantastyczna.
Życzę Ci powodzenia w tym, co robisz i życzę Waszemu stowarzyszeniu wygranej.
Buziaki

Głos oddałam. :)
Smsa wyślę jak będę miała jakąś kasandrę na koncie.
Smsa wyślę jak będę miała jakąś kasandrę na koncie.

Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
- MJfanTASTIC
Heehe poczciwe z Was człowieczki
piękne dzięki za każdy oddany głos
wiedziałam że można na Was liczyć!
Jeżeli chodzi o prace wolontariusza to nie jest tak źle! Przebywanie z dzieciakami daje mi dużo radości, naprawdę można się tam sporo nauczyć i przy okazji być pomocnym, bo oni nie są niczemu winni a muszą żyć tak jak muszą... Dom Aniołów jest takim miejscem do którego mogą przyjść zaraz po lekacjach, żeby nie wracać do siebie do domu; gdzie mogą coś zjeść, odrobić lekcje i uczestniczyć w różnych zajęciach. Moją działką są akurat plastyczne, właśnie będziemy robić teraz kiermasze świąteczne i produkcja kartek, świeczek i innych świątecznych bibelotów idzie pełną parą
Jeszcze raz dziękować dziękować i głosujcie dalej

Jeżeli chodzi o prace wolontariusza to nie jest tak źle! Przebywanie z dzieciakami daje mi dużo radości, naprawdę można się tam sporo nauczyć i przy okazji być pomocnym, bo oni nie są niczemu winni a muszą żyć tak jak muszą... Dom Aniołów jest takim miejscem do którego mogą przyjść zaraz po lekacjach, żeby nie wracać do siebie do domu; gdzie mogą coś zjeść, odrobić lekcje i uczestniczyć w różnych zajęciach. Moją działką są akurat plastyczne, właśnie będziemy robić teraz kiermasze świąteczne i produkcja kartek, świeczek i innych świątecznych bibelotów idzie pełną parą

Jeszcze raz dziękować dziękować i głosujcie dalej

Ain't no sunshine when he's gone...
- MJfanTASTIC
Jak tylko będą wyniki to dam Wam znać! Wczoraj miałam dyżur w DAS i mówiłam dzieciakom, że fani Michael'a Jackson'a na nas głosują
Byli mega podjarani, bo oczywiście nie wiedzą kim jest MJ i zabrzmiało to dla nich conajmniej egzotycznie
ale już moja w tym głowa, żeby ich trochę zmichaelizować
Jeszcze raz dzięki za głosy i za to że nawet swoich znajomych angażujecie
Właśnie na tym to polega, taka zabawa w podaj dalej 

Jeszcze raz dzięki za głosy i za to że nawet swoich znajomych angażujecie

Ain't no sunshine when he's gone...
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a