Logo na gorze po lewej
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Logo na gorze po lewej
Tak na szybko,
wiem, ze tworcow i artystycznych tu jest troche.
Rozpisuje zatem konkurs 2dniowy na logo azeby zamienic to co jest obecnie 8)
Przyjmuje pliki najchetniej w formacie PSD, a jak ktos bedzie robic nie w nich a w formacie JPG to niech przysle JPG lub GIF.
wymiar: 200 * 91 px [edit: wymiar w stylu domyslnym - SubSilver, w pozostalych stylach nalezy sobie sprawdzic rozmiar logo]
przesylanie prac do mnie mailem.
Nie bedzie chetnych to zrobie sam.
wiem, ze tworcow i artystycznych tu jest troche.
Rozpisuje zatem konkurs 2dniowy na logo azeby zamienic to co jest obecnie 8)
Przyjmuje pliki najchetniej w formacie PSD, a jak ktos bedzie robic nie w nich a w formacie JPG to niech przysle JPG lub GIF.
wymiar: 200 * 91 px [edit: wymiar w stylu domyslnym - SubSilver, w pozostalych stylach nalezy sobie sprawdzic rozmiar logo]
przesylanie prac do mnie mailem.
Nie bedzie chetnych to zrobie sam.
Last edited by Majkel on Sun, 13 Mar 2005, 23:07, edited 1 time in total.
...
- billie_jean
[OT], [PZ], [PT]...czy co tam jeszcze...
a ja chciałam tylko przywitać req'a i zapytać skąd ma takiego coolaśnego avatarka bo strrrasznie mi się podoba.
a do admina mam zapytanie: zlikwidowałam już moją przepiękną xscape'ową sygnaturkę(bo domyślam się że to była dygresja too me) ale czy koniecznie muszę przestać pisać pogrubioną czcionką?
to jest very important bo ja UWIELBIAM pisać pogrubioną czcionką! już i tak się strasznie poświęciłam usuwając sygnaturkę...bez której mi smutno...
więc?
co ja jeszcze chciałam...a chyba juz nic.
pogrążona w żalu nad utratą sygnaturki #billie_jean#

a do admina mam zapytanie: zlikwidowałam już moją przepiękną xscape'ową sygnaturkę(bo domyślam się że to była dygresja too me) ale czy koniecznie muszę przestać pisać pogrubioną czcionką?

to jest very important bo ja UWIELBIAM pisać pogrubioną czcionką! już i tak się strasznie poświęciłam usuwając sygnaturkę...bez której mi smutno...

co ja jeszcze chciałam...a chyba juz nic.
pogrążona w żalu nad utratą sygnaturki #billie_jean#

"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
billie_jean...
po 1 nie wiem czy wiesz, wiec powiem, ze nick na forum mozna miec ze spacjami i wogole... wiec nie potrzeba "_".
Co do sygnaturki i obrazka w niej - był na prawde bardzo wysoki. Mozesz sobie miec sygnaturke, rpoponuje jakis mały (=niski) obrazek, i/lub sam tekst.
Co do pisania boldem... nie. To jakby zaraz sie zjawila kolejna osoba juz to slysze, ze ona lubi pisac wszystko kapitalikami... a pozniej znow, ze wszystko najwieksza czcionka... to jest niewygodne w czytaniu, bold jest by zwrocic uwage na jakies zdanie, slowo... Twoj post akurat nie musi byc najwazniejszy w całym temacie zawsze... stosujmy udogodnienia zgodnie z ich przeznaczeniem.
po 1 nie wiem czy wiesz, wiec powiem, ze nick na forum mozna miec ze spacjami i wogole... wiec nie potrzeba "_".
Co do sygnaturki i obrazka w niej - był na prawde bardzo wysoki. Mozesz sobie miec sygnaturke, rpoponuje jakis mały (=niski) obrazek, i/lub sam tekst.
Co do pisania boldem... nie. To jakby zaraz sie zjawila kolejna osoba juz to slysze, ze ona lubi pisac wszystko kapitalikami... a pozniej znow, ze wszystko najwieksza czcionka... to jest niewygodne w czytaniu, bold jest by zwrocic uwage na jakies zdanie, slowo... Twoj post akurat nie musi byc najwazniejszy w całym temacie zawsze... stosujmy udogodnienia zgodnie z ich przeznaczeniem.
...
billie_jean: howdy ho :) Avatarka sam zrobiłem, najpierw w South Park Character Studio, a pozniej obrobiłem w photoshopie i połączyłem 4 klatki ze sobą w Animation Shop Pro :)
- billie_jean
req SUPER !!! gratuluję dobrej roboty bo moim zdaniem jest dobra. szkoda że się nie wyznaju na tych wszystkich kosmicznych programach bo też bym sobie takiego szczeliła
do admina:
po 1 wiem, że można mieć nicki ze spacjami ale mój jest taki. chyba że nie można z "_" bo teraz to już nie wiem co można a co nie.
po 2 na pewno sobie zmienię sygnaturkę- kwestia czasu ale dziękuję za troskę
po 3 bardzo żałuję że nie mogę pisać jak chcę ale ponieważ jestem tylko marnym, szarym obywatelem to chyba bedę musiała się z tym pogodzić...
#billie_jean#

do admina:
po 1 wiem, że można mieć nicki ze spacjami ale mój jest taki. chyba że nie można z "_" bo teraz to już nie wiem co można a co nie.
po 2 na pewno sobie zmienię sygnaturkę- kwestia czasu ale dziękuję za troskę

po 3 bardzo żałuję że nie mogę pisać jak chcę ale ponieważ jestem tylko marnym, szarym obywatelem to chyba bedę musiała się z tym pogodzić...
#billie_jean#

"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- LittleDevil
- Site Admin