"You can dance"- akcenty Michael'owe
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Michalinka
Jesteś najlepsza!! Wysyłam na Ciebie sms'y w solówkach! Powodzenia. I dalej,dalej na Broadway... "Kłaniajcie się narody"
dajesz Billie Jean. Nie zawiedziesz nas!! Wielki SZACUN!!
Mimo wszysto kciuki trzymamy i sms-y wysyłamy...jesteś THE BEŚCIARA! I twego się bedziemy trzymać!! Bądż pewna siebie i daj czadu!!!
dajesz Billie Jean. Nie zawiedziesz nas!! Wielki SZACUN!!
Mimo wszysto kciuki trzymamy i sms-y wysyłamy...jesteś THE BEŚCIARA! I twego się bedziemy trzymać!! Bądż pewna siebie i daj czadu!!!
Ostatnio zmieniony czw, 15 lis 2007, 19:19 przez Michalinka, łącznie zmieniany 1 raz.
Who's bad?
Rafał, dzięki za informacje. Dobrze, że Diana tańczyła druga - oglądanie programu, cały ten styl rodem z Tańca z gwiazdami... lekko traumatyczne przeżycie.Majkel pisze:You Can Dance będzie Kasia M.dż.* wspierać "naszą"
Wywiadu nie było, chyba że będzie jakoś później - ale Kasia parę razy mignęła na ekranie. Pozdrawiamy. :)
Na końcu jeszcze zdjęcie zadowolonej Diany - ciekawie, ciekawie, gratuluję. :)
- Final Cloud
Diane pieknie, ślicznie, po prostu super. A Piróg to frajer...wykładowca tańca, który przypuszczam nie jest w stanie zatanczyć niemal nic...wkurza mnie od momentu kiedy już podczas eleminacji czepiał się Maćka. Diana nie przejmuj się tym lamuchem, on jest zazdrosny, że nigdy nie będzie potrafil robic tego co ty...dlatego wylądował w jury, bo do programu by go nie przyjeli jako tancerza. Diana trzymaj się, i oby tak dalej...buziak
PS. Zaskoczył mnie Tito... Don't Stop Till You Get Enough...Diana musiała mu to podsunąć :P. Pozdrowienia dla Kasi, bo jej obecnośc tez na pewno przypomina Dianie, że my wszyscy trzymamy za nią kciuki, i jestesmy jej wielkimi fanami , no i też buziak
Słać sms-y!!! Diana Kocham Cię!
PS. Zaskoczył mnie Tito... Don't Stop Till You Get Enough...Diana musiała mu to podsunąć :P. Pozdrowienia dla Kasi, bo jej obecnośc tez na pewno przypomina Dianie, że my wszyscy trzymamy za nią kciuki, i jestesmy jej wielkimi fanami , no i też buziak
Słać sms-y!!! Diana Kocham Cię!
Ostatnio zmieniony śr, 14 lis 2007, 22:54 przez Gość, łącznie zmieniany 3 razy.
Witka, zagladam tu od dosc dlugiego czasu ale konta nie zakladalem bo nie bylo potrzebne do czytania,chce tylko napisac ze wyslanie smsa to chwila a Sasza na niego jak najbardziej zasluguje, dzieki niemu bedziemy mogli cieszyc sie jej usmiechem przez przynajmniej jeszcze jeden odcinek chociaz i tak wierze ze wygra, Powodzenia i nie przejmuj sie krytykami mojego imiennika ;P i rob to co kochasz i to co robisz bardzo dobrze ;]
A jajaja jaj... że dopiero teraz tu dotarłem eh.. Cóż, Diana ciesze się, ze do nas dołączyłas, w sumie tydź. temu 11 List. byłem w "Złotych Tarasach" i miałem się do Ciebie przebić, ale nie dało rady, chciałem Ci powedziec, że 3mamy za ciebie kciuki, oraz że zawsze wysyłam na Ciebie esa, ale cóż, na szczęście itak tutaj dotarłaś. Ciesze, się, że jestem teraz kolegom z Fan Clubu. 3 mam kciuki i oczywista oczywistość: Świetnie tańczysz, nie martw się!
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
http://www.youtube.com/user/ktossomeone