"You can dance"- akcenty Michael'owe
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Ten odcinek uświadamia jedną rzecz. Jak bardzo ci ludzie się zżyli w trakcie tego programu, i jak bardzo bolesne jest kiedy odpada ich "przyjaciel"...tak jest dobre słowo, przyjaciel,a nawet część tej wielkiej tanecznej rodziny. Trzymajcie się tam wszyscy, bo widać, że naprawdę nie jest to dla was łatwe...niesamowite było to pożegnanie Natalii...ta reakcja Diany...łezka mi się w oku zakręciła...bo nie chciałem żeby ktokolwiek odpadał...wszystkich bardzo polubiłem...ale takie są prawa tego programu...niestety.
Diana trzymaj się mocno!
Diana trzymaj się mocno!
Nie oglądam tych programów niestety z braku TVN u siebie w pokoju ;> i braku czasu ! :>.
Jestem jednak ciekawa czy główna bohaterka Diana mnie pamieta bo jeśli miałas przyjemność jeździć w 2005 r z grupą " Żywiec" po nadmroskich miejs cowowściach to sie poznaliśmy. Pamietam jak szalałas ze swoim zespołem na prmenadzie ;) jeszcze z tym kolegą z Niemiec który też świetnie tańczył do muzyki MJ'a i nie tylko . Pamiętam też kilka dni później telefon od twojej menadżerki odnośnie naszego zlotu w Łodzi ! :) ...pozdrawiam gorąco
Jestem jednak ciekawa czy główna bohaterka Diana mnie pamieta bo jeśli miałas przyjemność jeździć w 2005 r z grupą " Żywiec" po nadmroskich miejs cowowściach to sie poznaliśmy. Pamietam jak szalałas ze swoim zespołem na prmenadzie ;) jeszcze z tym kolegą z Niemiec który też świetnie tańczył do muzyki MJ'a i nie tylko . Pamiętam też kilka dni później telefon od twojej menadżerki odnośnie naszego zlotu w Łodzi ! :) ...pozdrawiam gorąco
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Dziewczyna ma wielki talent, ja osobiście od pierwszego tańca, po którym ją przyjęli jej kibicuje. Nie dość, że świetnie tańczy, to naprawdę ładna z niej dziewczyna - aż miło się patrzy i słucha ;)
Przyznam jednak, że głównie dla tańca do Billie jean wysyłam smsy. Jestem bardzo ciekawa tego tańca w tym wykonaniu.
Myślę, że Michał Piróg nam tutaj speszył dziewczynę, że się zniechęciła - doskonale wiem, że miała to opanowane i już!
Sasza, więcej!
Przyznam jednak, że głównie dla tańca do Billie jean wysyłam smsy. Jestem bardzo ciekawa tego tańca w tym wykonaniu.
Myślę, że Michał Piróg nam tutaj speszył dziewczynę, że się zniechęciła - doskonale wiem, że miała to opanowane i już!
Sasza, więcej!
- BillieJean
Don't Stop Till You Get Enough?
Dobry wybór.
Dobry wybór.
Ostatnio zmieniony śr, 14 lis 2007, 23:36 przez BillieJean, łącznie zmieniany 5 razy.
No no no kogo to moje piekne oczka dziś ujrzały w ju ken dens. M.DŻ dobrze że tam byłaś. Było iście Michaelowo.
Diana tańczysz rewelacyjnie i gratuluje każdego tańca jednak strasznie żałuje że odpadła Natalia bo uważam ,że była najlepszą tancerką. Każdy prezentuje inny styl w programie,wiekszości ludziom bardziej spodobał się Twój ,więc odpierdziel w następnym odcinku jakiś świetny show bo w tym wypadku musisz wygrać program.
Diana tańczysz rewelacyjnie i gratuluje każdego tańca jednak strasznie żałuje że odpadła Natalia bo uważam ,że była najlepszą tancerką. Każdy prezentuje inny styl w programie,wiekszości ludziom bardziej spodobał się Twój ,więc odpierdziel w następnym odcinku jakiś świetny show bo w tym wypadku musisz wygrać program.
- BillieJean
Trzy słowa:
MJ POLISH TEAM.
Solówka Diany - była jak zwykle - niesamowita. tyle.
To jak potraktowana została dzisiaj - niejednokrotnie - uważam za niegrzeczne, co najmniej.
A co do Michała Piróga, moja znajoma jest jego uczennicą, rozważam nawiązanie z nim bliższej znajomości. Czarująca osobowość.
Swoją drogą.
M.Dż* - Moment w którym wstałaś...to było naprawdę bardzo ładne z twojej strony.
MJ POLISH TEAM.
Solówka Diany - była jak zwykle - niesamowita. tyle.
To jak potraktowana została dzisiaj - niejednokrotnie - uważam za niegrzeczne, co najmniej.
A co do Michała Piróga, moja znajoma jest jego uczennicą, rozważam nawiązanie z nim bliższej znajomości. Czarująca osobowość.
Swoją drogą.
M.Dż* - Moment w którym wstałaś...to było naprawdę bardzo ładne z twojej strony.
Ostatnio zmieniony czw, 15 lis 2007, 0:52 przez BillieJean, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ogladam YCD. mam zelazna zasadę nie wydawania pieniedzy na głosowania tylko dla rozrywki. Dzisiaj program obejrzałam a zasade odstawiłam w kąt. Taniec brucha to była jakas kpina, ale żenujacy to był Piróg. Ten facet sie lansuje i tylko tyle. Stara się być autorytetem, a tymczasem zrobił z siebie idiote juz na poczatku. Na Diane glosowałam głownie dlatego, ze uwazam ja za wielki talent, którego nie wolno traktowac tak, jak zrobil to ten żalosny lansiarz. Są zasady zachowania i kultury, które zostaly złamane.
Nie cieszę się, ze odpadla wybitna moim zdaniem Natalia, ale ciesze sie, że Diana dostała szansę. Oby w kolejnym programie miała więcej szczęścia, bo moim zdaniem to, co bylo krytyka skierowana w strone diany i jej partnera powinno zostac rzucone w strone ich choreografow i tych, którzy zrobili sobie żart (bardzo kiepski) dodajac taniec brzucha do listy.
Życze powodzenia i siły, zeby móc nadal znosic pana Żenua... bardzo mu współczuje, bo być takim bufonem to zapewne tragedia
pozdrawiam,
kinga
Ps. chetnie bym pogadala dzis z Pirógiem...moje glany rownież...
Nie cieszę się, ze odpadla wybitna moim zdaniem Natalia, ale ciesze sie, że Diana dostała szansę. Oby w kolejnym programie miała więcej szczęścia, bo moim zdaniem to, co bylo krytyka skierowana w strone diany i jej partnera powinno zostac rzucone w strone ich choreografow i tych, którzy zrobili sobie żart (bardzo kiepski) dodajac taniec brzucha do listy.
Życze powodzenia i siły, zeby móc nadal znosic pana Żenua... bardzo mu współczuje, bo być takim bufonem to zapewne tragedia
pozdrawiam,
kinga
Ps. chetnie bym pogadala dzis z Pirógiem...moje glany rownież...
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
kiedy K.R. powiedziała: "Diana, masz wielu fanów" poczułem się zaszufladkowany. Ja - fan? Nie, ja ją po prostu kocham :) HehBanan pisze:Diana Kocham Cię!
Myślałem, że Diana jest świetna. Ale po tym co dziś pokazała... Aaaaoow! Szok! Jej solówka była oszałamiająca. Muszę przyznać, że nie kojarzę utworu - kto mi pomoże? :) Marzyłem przed dzisiejszym programem aby tańczyć tak dobrze jak ona... przy moim tempie - za 10, 20 lat... ale teraz wiem, że nie w tym życiu
Pozostałe tańce również wykonała rewelacyjnie i naprawdę nie wiem co ten ch*j z jury ma do niej, poza tym, że w każdej sekundzie kreuje się na gwiazdę i pozwala sobie w tym celu na wszystko. Ale drugim Wojewódzkim nie będzie, za słaby jest.
M.Dż., chciałem Cię widzieć w duecie z Dianą! :D Może innym razem... np. 29.08.2008, I hope :) Ale cieszę się, że nas tam reprezentowałaś!
- Erna Shorter
- Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Diana!!!
Jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem. To, co dziś nam zaprezentowała Diana, było rewelacyjne. Podziwiam ją, że w tak krótkim czasie potrafiła opanować 2 układy choreograficzne, hip-hop i taniec brzucha. A propos tego drugiego, sama chodziłam kiedyś na warsztaty tańca brzucha i z doświadczenia wiem, że nie jest łatwy do opanowania. Jeśli chodzi o solówkę, to jak zwykle zatańczyła ją fenomenalnie. Moim zdaniem,był to jej najlepszy występ z dotychczasowych.
Żałuję, że Natalia odpadła, Tito też jest rewelacyjny, ale program jest na takim etapie niestety, że zostali już tylko najlepsi, a ktoś MUSI odpaść.
Denerwują mnie uwagi Piróga, zrobił się bezczelny, a to, co mówi jest często niesmaczne.
Nie wiem, co mu da ta złośliwość i kpina z wszystkiego.
Nie szanuje nikogo z wyjątkiem samego siebie i to jego przerośnięte ego nie pozwala mu docenić prawdziwego talentu.
Buziaki dla M.Dż* - jesteś the best!!! Cieszę się,że nas reprezentowałaś!
Dianuś trzymaj tak dalej! 8 smsów nie poszło na marne! Wierzę w Ciebie!:hug:
Aooow!
Żałuję, że Natalia odpadła, Tito też jest rewelacyjny, ale program jest na takim etapie niestety, że zostali już tylko najlepsi, a ktoś MUSI odpaść.
Denerwują mnie uwagi Piróga, zrobił się bezczelny, a to, co mówi jest często niesmaczne.
Nie wiem, co mu da ta złośliwość i kpina z wszystkiego.
Nie szanuje nikogo z wyjątkiem samego siebie i to jego przerośnięte ego nie pozwala mu docenić prawdziwego talentu.
Buziaki dla M.Dż* - jesteś the best!!! Cieszę się,że nas reprezentowałaś!
Dianuś trzymaj tak dalej! 8 smsów nie poszło na marne! Wierzę w Ciebie!:hug:
Aooow!
Oj tak.
Najgorsze toto, że takich Pierógów jest mnóstwo naokoło. Nie tylko w TV. To "tylko" program telewizyjny, za to im płacą, na tym polega ten show.
Gorzej, kiedy podobne słowa słyszy sie od rodziny albo ludzi, których uważa się za przyjaciół.
Chce się dobrze, a słyszy się suche "za mało", "za wolno", "za słabo".
Odechciewa się żyć, odechciewa się być samym sobą.
Nie umiem za bardzo walczyć o swoje w takich sytuacjach.
Czasami tak, ale za rzadko. Znowu "za rzadko"...
Diana faktycznie tańczy fenomenalnie, ale zyskała w moich oczach głównie za to, że jako jedyna nawiązała do słów krytyki. Inni potulnie słuchali, starając się uśmiechać przez łzy. Ona miała odwagę. I siłę. Dziekuję.
Najgorsze toto, że takich Pierógów jest mnóstwo naokoło. Nie tylko w TV. To "tylko" program telewizyjny, za to im płacą, na tym polega ten show.
Gorzej, kiedy podobne słowa słyszy sie od rodziny albo ludzi, których uważa się za przyjaciół.
Chce się dobrze, a słyszy się suche "za mało", "za wolno", "za słabo".
Odechciewa się żyć, odechciewa się być samym sobą.
Nie umiem za bardzo walczyć o swoje w takich sytuacjach.
Czasami tak, ale za rzadko. Znowu "za rzadko"...
Diana faktycznie tańczy fenomenalnie, ale zyskała w moich oczach głównie za to, że jako jedyna nawiązała do słów krytyki. Inni potulnie słuchali, starając się uśmiechać przez łzy. Ona miała odwagę. I siłę. Dziekuję.
- Secret Man
Re: Diana!!!
--
Ostatnio zmieniony czw, 13 wrz 2012, 18:00 przez Secret Man, łącznie zmieniany 1 raz.
Przede wszystkim, girlfriend, moc uścisków dla Ciebie i synkagirlfriend pisze:31 października, a była to środa, od rana czekałam na You CAN Dance i wiecie co się stało? Zaczęłam rodzić… hihihi Okrutnie się nacierpiałam, bo dali mi się męczyc 11 godzin, a potem zdecydowali o cesarce i tak o 23:50 pojawił się na świecie mój SYN. Jak tylko mnie zaszyli i przewieźli na sale pooperacyjną wziełam telefon do ręki i wysłałam mojej koleżance sms`a takiej treści:”Kto odpadł z You Can Dance? Mam nadzieje, że nie Diana”. Dopiero potem zaczęłam wysyłać sms`y z nowiną o narodzinach mojego Aniołka.
Pamiętaj, aby wychowywać go na prawego.... fana Michael'a
Po drugie..... niech mi ktoś powie, że fani Michael'a są normalni....
Za to Was (nas) uwielbiam
Swoją podobiznęBee pisze:Swoją drogą, cóż to ona miała dzisiaj na plecach, bo nie dopatrzyłam...?
To był bardzo emocjonalny odcinek.Banan pisze:...ta reakcja Diany...
P. Piróg robi wszystko, żeby niektórych zniszczyć, ale śmieszne jest to, że postanowił w tym celu zejść do poziomu bruku.
Pozwolę sobie zacytować w tym miejscu Anetę: "Kogoś, kto ma pasję nie da się zamknąć w jednej szufladce. Kogoś, kto jest fanem Michael'a Jackson'a także się nie da"
Pozdrów go od MJ Polish Team.BillieJean pisze:A co do Michała Piróga, moja znajoma jest jego uczennicą, rozważam nawiązanie z nim bliższej znajomości. Czarująca osobowość.
Chętnie bym się na kwiaty dla niego zrzuciła.... takie tykające najlepiej
No, no.... zdenerwować Schmicia do TEGO stopnia to nie lada wyczynSchmittko pisze:Pozostałe tańce również wykonała rewelacyjnie i naprawdę nie wiem co ten ch*j z jury ma do niej, poza tym, że w każdej sekundzie kreuje się na gwiazdę i pozwala sobie w tym celu na wszystko.
Normalnie bym to wymoderowała, ale.... w tym szczególnym przypadku, sobie podaruję
CzteryErna Shorter pisze:Podziwiam ją, że w tak krótkim czasie potrafiła opanować 2 układy choreograficzne, hip-hop i taniec brzucha.
Taniec zatańczony z grupą, na wejście, dwa programy w parze i solówka.
Diano, dostarczyłaś nam wszystkim ogrom emocji- wzruszyłaś nie jeden raz. To piękne, jak wielki masz w sobie talent i jak ogromna siła w Tobie drzemie.
Co do reszty..... Ty już wiesz co
Aha! Moi Mili, nie mogę się oprzeć....
Jeśli ktoś ma podejrzenia lub wątpliwości....
Tak- Diany imię nawiązuję do niczego innego, jak utworu "Dirty Diana"
Gorące pozdrowienia dla rodziców Diany- to ludzie równie niesamowici, co sama Sasza
Gdyby wszyscy rodziciele byli tacy....
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me