"You can dance"- akcenty Michael'owe
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Też bardzo żałuję Natalii, bo dziewczyna naprawdę była znakomita w przeróżnych dziedzinach, jednak takie są zasady tego programu..
Moim zdaniem powinna odpaść Ania, wylosowała 3 razy jazz który jej bardzo podchodzi, więc miała ułatwiona drogę jednak w solówce nie podobała mi się już tak, ma cały czas te same ruchy ( to była jej 3 bodajrze solówka która mnie niczym nie zaskoczyła.... )
Więc jak dla mnie z Diana powinna rywalizowac Natalią, no a teraz to dla mnie jest oczywiste kto jest najlepszą tancerką w YCD
Co do Piróga, Diano nie warto na niego nerwów, to jest program rozrywkowy w którym musi byc ktoś, kto "rozgrzewa" atmosferę, przez takie właśnie chamskie uwagi i komentarze, fakt jest to niesmaczne, ale trzeba jakos przez to przebrnąć w końcu to nie do niego nalezy ostateczne zdanie
Tak więc, SASZA JESTESMY Z TOBĄ I CZEKAMY Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA BJ
Moim zdaniem powinna odpaść Ania, wylosowała 3 razy jazz który jej bardzo podchodzi, więc miała ułatwiona drogę jednak w solówce nie podobała mi się już tak, ma cały czas te same ruchy ( to była jej 3 bodajrze solówka która mnie niczym nie zaskoczyła.... )
Więc jak dla mnie z Diana powinna rywalizowac Natalią, no a teraz to dla mnie jest oczywiste kto jest najlepszą tancerką w YCD
Co do Piróga, Diano nie warto na niego nerwów, to jest program rozrywkowy w którym musi byc ktoś, kto "rozgrzewa" atmosferę, przez takie właśnie chamskie uwagi i komentarze, fakt jest to niesmaczne, ale trzeba jakos przez to przebrnąć w końcu to nie do niego nalezy ostateczne zdanie
Tak więc, SASZA JESTESMY Z TOBĄ I CZEKAMY Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA BJ
Ciesze sie że Diana została ale prawde mówiąc większosc osób w studio była rozczarowana. Ten Agustin czy jak on tam ma sam powiedział przy ogłasznaiu wyników ,że są często wybory z którymi nie zgadzają się. Jednoznacznie zasugerował kto według niego powinien zostać....no ale została Diana i dobrze. Ja miałbym kilka obiekcji co do ostatniego wystepu Diany bo moim zdaniem zbyt często powielała znane już ruchy. Diana aby wygrać musaiłaby zaprezentować teraz coś naprawde niezwykłego i innego aby oczarować jeszcze bardziej niż dotychczas wszystkich ludzi.
Mimo kilku obiekcji myśle ,ze jestęs dziewczyno niesamowicie charakterystyczna. Tak stwierdziliśmy dziś z koelżankami w pracy przy kawce. Ta charakterystycznośc jest chyba Twoją najmocneijszą stroną. Ponieważ niektórzy tam świetnie tańczą ale nie sa aż tak charakterystyczni jak Ty (pisze do Ciebie gdyz iż mniemam ,ze to kiedyś wylukasz). Masz wiele pochwał ale są też słowa krytyki. Myślę ,że ejsteś silna i wiesz co potrafisz. I miejmy nadzieje że dzięki temu program wygrasz Ty. Tak na zakończenie powiem ,że dla mnie akżdy w tym programie ejst wielkim wygranym. Sam kocham taniec chyba najbardziej na świecie i naprawde widze wielką pasję i miłosc w tym co ludzie tam pokazywali. Fruwacie w tańcu,jest dla Was niesamowitą przyjemnoscią,orgazmem i czujecie się jakbyście w chwili gdy tańczycie mogli zrobić dosłownie wszystko i nic nie jest niemożliwe. Mam nadzieję ,że choć trochę pokrywają się moje odczucia z Waszymi. A teraz pozdrawiam i bierz sie princes Diana ostro do pracy.
Mimo kilku obiekcji myśle ,ze jestęs dziewczyno niesamowicie charakterystyczna. Tak stwierdziliśmy dziś z koelżankami w pracy przy kawce. Ta charakterystycznośc jest chyba Twoją najmocneijszą stroną. Ponieważ niektórzy tam świetnie tańczą ale nie sa aż tak charakterystyczni jak Ty (pisze do Ciebie gdyz iż mniemam ,ze to kiedyś wylukasz). Masz wiele pochwał ale są też słowa krytyki. Myślę ,że ejsteś silna i wiesz co potrafisz. I miejmy nadzieje że dzięki temu program wygrasz Ty. Tak na zakończenie powiem ,że dla mnie akżdy w tym programie ejst wielkim wygranym. Sam kocham taniec chyba najbardziej na świecie i naprawde widze wielką pasję i miłosc w tym co ludzie tam pokazywali. Fruwacie w tańcu,jest dla Was niesamowitą przyjemnoscią,orgazmem i czujecie się jakbyście w chwili gdy tańczycie mogli zrobić dosłownie wszystko i nic nie jest niemożliwe. Mam nadzieję ,że choć trochę pokrywają się moje odczucia z Waszymi. A teraz pozdrawiam i bierz sie princes Diana ostro do pracy.
Co to znaczy "powinna"? W tym programie uczestnicy powinni przede wszystkim się podobać, bo wg mnie to jest istotą prezentowania tańca :) Diana w solówkach pokazuje to, w czym jest najlepsza i co chce pokazać. Nie jest maszyną do tańczenia, a i tak wszystko co MUSIAŁA zatańczyć zatańczyła lepiej niż potrafiłoby 99% śmiertelników. A tego cebularza Piroga to już w ogóle pojednało... Czy Diana kiedyś mówiła, że jest mistrzynią tańca brzucha?! Musiałem szczękę zbierać z ziemi bo słuchając go nie wierzyłem, że można być tak głupim.roxipl pisze:ale wydaje mi się , ze powinna znać podstawy innych tańców itp. Oczywiście 3mam kciuki za nia i życze wygranej !!
Wśród głosów krytyki, poza
nie słyszałem/czytałem ani jednego konstruktywnego, a to wg mnie świadczy o zazdrości lub problemach ze sobą :] Nie wiem dlaczego ludzie mają tak wielki problem by przyznać, że ktoś jest od nich lepszy choćby w jednej rzeczy. Śmieszne to jest i żałosne. Współczuję Dianie, że przy okazji tak wielkiej popularności doświadcza też tych nieprzychylnych komentarzy. Nie można osiągać sukcesów, bo jest się od razu niszczonym. Rozumiem, że komuś się może inna osoba bardziej podobać, ale oddajmy cesarzowi co cesarskie - DIANA JEST REWELACYJNA! Dziękuję :)Xscape pisze:moim zdaniem zbyt często powielała znane już ruchy
Moim zdaniem, raz powielasz ruchu a następnym pokazujesz coś nowego. Ja oglądając Dianę myślę, jedno: "Ona jeszcze nie pokazała nam, co potrafi." Patrząc przez pryzmat lat nauki tańca, to powiem, że Diana tańczy ok. tyle czasu ile ja, i szczerze mówiąc widać w niej to, czego nie widać w innych tam tańczących: dynamika, lekkość w tańcu oraz miłość, jaką ona czuje do tańca a w konsekwencji jej emocje, które okazuje przy tańcu. Problem tkwi w tym, że ludzie czasem tego docenić nie umieją i piszą takie komentarze jak na forum YCD. Gdy czytam te komentarze, to jedno mi przez głowie przechodzi: krytykować każdy umie, lecz zatańczyć samemu, jest im trudnej. Nie przejmowałbym się zbytnio tym, co negatywnego mówią, na miejscu Diany. Sam ćwiczę cały czas kroki Michaela i nadal doświadczam tej przyjemności z tańca oraz doskonalenia kroków i co raz lepiej mi wszystko wychodzi, i tak samo Diana, dużo pracy w to wkłada i to widać, dla tego została, w przeciwnym razie już by ją ludzie zdyskwalifikowali. A jednym z problemów w tym programie jest, że najpierw ludzie cię kochają, inni zaś nie lubią, ale tak czy inaczej potem większość(nie mówię o nas) o Tobie nie pamięta, że kiedyś byłeś w TV i coś świetnego pokazałeś, a rana z przykrości, zostaje, choć: Co Cie nie zabije to Cię wzmocni.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Czesto czyta sie komentarze typu : "dlaczego w solówkach Diana powtarza ciągle te same ruchy", ze "mogłaby pokazać cos innego"...A przeciez to naturalne (wg mnie) ze w solowkach każdy uczestnik pokazuje, tanczy to w czym czuje sie najlepiej. To taniec w parze jest okazją do wykazania sie w innych dziedzinach tanca, a Diana jak widac jest wszechstronna, nawet bellydance potrafi. Natalia w swej ostatniej solówce zatanczyla cos zupełnie innego niz zwykle i jakos na dobre jej to nie wyszlo...
Diana trzymaj sie Powodzenia!
Diana trzymaj sie Powodzenia!
Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....
I'm believer ...:)
- editt
Często już wspominaliście o tej Dianie, i ciągle nie wiedziałam co to za dziewczyna. Obejrzałam kilka odcinków YCD i stwerdzam, że jest po prostu świetna.Czuje muzykę, w każdym tańcu się odnajduje, a poza tym jest sobą, nie udaje nikogo. Myślę, że ona z Michaelem się spotka kiedyś, gdy on zobaczy jak ona tańczy do jego muzyki:). Tańczyłam kiedys trochę, i wiem ile pracy wymaga, by umiec kontrolowac swoje ciało, ile trzeba pracowac by na prawdę dobrze tańczyc, a przede wszystkim wyrobic w sobie poczucie rytmu i słuchu. Ona ma to opanowane.Nikt nigdy ideału nie osiągnie i Diana też nie, ale osiągnie dużo w tańcu, chociaż juz osiągnęła. Ci co tańczyli w tym programie, tańczyli świetnie. Ktoś musi wygrac...
Mike, błagam....Mike pisze:Sam ćwiczę cały czas kroki Michaela i nadal doświadczam tej przyjemności z tańca oraz doskonalenia kroków i co raz lepiej mi wszystko wychodzi, i tak samo Diana, dużo pracy w to wkłada i to widać, dla tego została, w przeciwnym razie już by ją ludzie zdyskwalifikowali.
Nie grzesz porównując się do Diany.
Nie masz pojęcia ile trzeba umieć, wiedzieć i ćwiczyć, żeby być profesjonalnym tancerzem.
Kiwanie nogą w rytm ulubionego utworu to relaks - taniec profesjolany to ciężka fizyczna i psychiczna praca.
I na tym polega wielkość Diany- ma 18 lat, a haruje, jak mało kto z nas byłby w stanie.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- Erna Shorter
- Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Iwona czytasz mi w myślach. Zgadzam się w 100%.Fanka MJ pisze:Czesto czyta sie komentarze typu : "dlaczego w solówkach Diana powtarza ciągle te same ruchy", ze "mogłaby pokazać cos innego"...A przeciez to naturalne (wg mnie) ze w solowkach każdy uczestnik pokazuje, tanczy to w czym czuje sie najlepiej. To taniec w parze jest okazją do wykazania sie w innych dziedzinach tanca, a Diana jak widac jest wszechstronna, nawet bellydance potrafi
Jednak z tym zdaniem nie do końca sie zgadzam. Jak sama napisałaś, każdy tańczy to,co potrafi. Być może to było właśnie to,co Natalii wychodzi najlepiej. Teraz głosowanie jest coraz trudniejsze, bo zostali sami,naprawdę świetni tancerze i coraz gorzej wybrać. Nie sądzę,że Natalia odpadła właśnie przez solówkę. Pamiętaj,że oceniamy całokształ i solówka to tylko niewielki fragment umiejętności,jaki posiadają uczestnicy "You can dance".Fanka MJ pisze:Natalia w swej ostatniej solówce zatanczyla cos zupełnie innego niz zwykle i jakos na dobre jej to nie wyszlo...
Diana! 3MAM KCIUKI ZA CIEBIE!!!
- Amadeusz Jean
Już wiem o co chodziło Saszy...Sasza pisze:Niestety mialam takiego pecha ze przeczytalam i uslyszalam kilka zlosliwych uwag na moj temat...i ze niby ciagle pokazuje MJ...
Znalazłam to na forum o YCD i naprawde wkurzają mnie takie komentarze .CZY DIANA UMIE TANCZYC TYLKO JACKSONA???????????:
dORADZAMY DIANIE CO POWINNA TANCZYC!!!!!!!!!!! W CZYM JEST NAJLEPSZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
- Secret Man
Dziś się spotkałam z bardzo bliską osobą i obgadując wszystkie możliwe tematy naraz mając tylko dwie marne godziny (tak bywa kiedy przyjaciółka przeprowadza się pół Polski dalej...eh) zeszło nam tez na You Can Dance, że fanka, ze tańczy, że w ogóle.
Ania się mnie pyta, która to ta fanka, czy jeszzce jest i tak dalej.
To mówię, że Diana.
Ta ruda?
Ta, ta ruda.
Na co usłyszałam, że ona rzadko ten program ogląda, ale "tą rudą" kojarzy, że tańczy najlepiej i w ogóle zawsze ją sobie chętnie obejrzy.
Ania to nie jest fanka.
Obiektywny człowiek.
No. I tyle.
Ania się mnie pyta, która to ta fanka, czy jeszzce jest i tak dalej.
To mówię, że Diana.
Ta ruda?
Ta, ta ruda.
Na co usłyszałam, że ona rzadko ten program ogląda, ale "tą rudą" kojarzy, że tańczy najlepiej i w ogóle zawsze ją sobie chętnie obejrzy.
Ania to nie jest fanka.
Obiektywny człowiek.
No. I tyle.