06.06.2005 sąd
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
06.06.2005 sąd
przysięgli skontaktowali się z sędzią aby zadać mu pytanie - potem on kontaktował się z prawnikami...
http://www.foxnews.com/story/0,2933,158674,00.html
http://www.foxnews.com/story/0,2933,158674,00.html
A tu będzie można posłuchać wyroku. Podobno. Nie wiem tylko jak... Ale jak już będzie ten wyrok to mnie może oświeci :]
http://www.msnbc.msn.com/id/3693064/
Jest też zegar.
Jak ktoś ma ochotę schizo dostać, to może się patrzeć na licznik, który pokazuje ile czasu już obradują. Co do sekundy.
http://www.msnbc.msn.com/id/3693064/
Jest też zegar.
Jak ktoś ma ochotę schizo dostać, to może się patrzeć na licznik, który pokazuje ile czasu już obradują. Co do sekundy.
Kurcze- naprawde mozna zeschizowac tak sie gapiąc na ten zegar 
Widze tam na zdjęciu pana co to juz ma przyszykowane białe gołabki do wypuszczenia
III wojna światowa się powoli kończy... Niech sie to jury wszechmogace nie wyglupia, bo moga niechcacy rozpetać IV
Czekam wyroku z utesknieniem. Mam nadzieję, ze jak jutro pojawię się w pracy nieprzytomna to szef ze zrozumieniem pokiwa głowa i powie:"To co? Już świętujemy czy czekamy dalej?" 
...pzdr
siadeh_MJówka_śnięta_

Widze tam na zdjęciu pana co to juz ma przyszykowane białe gołabki do wypuszczenia

...pzdr
siadeh_MJówka_śnięta_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
* * *
dzis trafiłem na opisy przysięgłych nie zgadzały się z tymi co tutaj zamieszczaliscie - ktos je ubarwił i to nieźle (ze niby jeden z przysięgłych ma 2 albumy MJ ze to ze tamto) nic z tych rzeczy - to mnie zmartwiło, druga sprawa to właśnie ten kontakt z sędzią tez nie wróży nic dobrego - im dłużej tym gorzej - nad czym oni tak debatują...
Wiec ten zegar oznacza ze ci przysięgli tam siedza jeszcze i obradują tak? bo ja juz przestaje po woli logicznie myśleć :> ...po co sie kotaktowali z sedzią ;> boszzz czyli co moga dzis skonczyc i powiedzą "prosze pastwa ustalilismy wyrok"? :>>>
Ale oni muszą być jedno myślni prawda ;>? aby wydać wyrok orzekający o winie :>? prawda ze musza ;> ? nei wystarczy im tylko wiekszosc prawda ;>?
Ale oni muszą być jedno myślni prawda ;>? aby wydać wyrok orzekający o winie :>? prawda ze musza ;> ? nei wystarczy im tylko wiekszosc prawda ;>?
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
No to chyba dobrze skoro gadal z obrońcami, nie? Moze ławnicy zapomnieli cos zanotowac i chcieli sie upewnic..no np.ile kasy mamuska wydała na woskowanie nógKermitek wrote:Tak zadali pytanie a sedzia pozniej rozmawial z obroncami MJ"a tyle podaja na Foxnews.

Boszszszszsz... chyba się wykończe... życie nas , kochani, nie rozpieszcza

...pzdr
siadeh_calkiem_w_innym_świecie_
"Look at my avatar and tell me once again:
* * *
* * *
Normalnie cały świat shizy dostaje...
Wiecie co. My i tak mamy dobrze. Mam na myśli strefę zcasową. Przynajmniej oczekujemy w jako takich warunkach. A co mają powiedzieć Chińczycy? Czy jacyś inni...Co mają teraz środek nocy? Rosjanie na przykład. Ech... Tak usiłuję się uczyć, ale mi nie wychodzi. Latam co chwilę to tu to tam, do nas i do Francuzów. Ale nikt nic nie wie, frekwencja po prostu piękna... A ptekarze powinni wysłać MJowi kwiaty, bo dzięki niemu wzrośnie sprzedaż środków przeciwbólowych, uspokajających i innych. Dałam Żabojadkom link do naszych fotek rozluźniających. bo mi ich tam już też szkoda... Niech się czymś zajmą biedacy. Zaraz zacznę pisać jakieś proeuropejskie slogany...Jojku, oki, ide, zmuszę się, zeby coś poczytać. Kurde, jak ja sesji nie zdam, to serio pojadę do tych Stanów i wygarnę Snedowi co o nim myślę. Mamo.
Wiecie co. My i tak mamy dobrze. Mam na myśli strefę zcasową. Przynajmniej oczekujemy w jako takich warunkach. A co mają powiedzieć Chińczycy? Czy jacyś inni...Co mają teraz środek nocy? Rosjanie na przykład. Ech... Tak usiłuję się uczyć, ale mi nie wychodzi. Latam co chwilę to tu to tam, do nas i do Francuzów. Ale nikt nic nie wie, frekwencja po prostu piękna... A ptekarze powinni wysłać MJowi kwiaty, bo dzięki niemu wzrośnie sprzedaż środków przeciwbólowych, uspokajających i innych. Dałam Żabojadkom link do naszych fotek rozluźniających. bo mi ich tam już też szkoda... Niech się czymś zajmą biedacy. Zaraz zacznę pisać jakieś proeuropejskie slogany...Jojku, oki, ide, zmuszę się, zeby coś poczytać. Kurde, jak ja sesji nie zdam, to serio pojadę do tych Stanów i wygarnę Snedowi co o nim myślę. Mamo.
Jedno z tym zegarem jest dobre- jak przestanie liczyć, znaczy że mamy werdykt. Pytanie tylko, kto jest chetny do pełnienia warty przy zegarze? Może grafik jakiś..... Niewatpliwie, zegar jest jakiś hipnotyczny...... jeszcze tylko brakuje mi z boku kogoś, kto powtarzałby "jesteś muchą, jesteś muchą, leć powkurzać szanowne gremium...i zabierz ze sobą swoich pobratymców, może szybciej skończą"