Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Kasica

A ja nie mam nic Majkelowego:-(

Post autor: Kasica »

Kurcze...wszystkie gadżety z Majkiem związane gdzieś mi się zawieruszyły "na przestrzeni wieków..." chociaż miałam ich sporo,a teraz katastrofa bo nawet podkoszulka z jego podobizną pewnie nigdzie nie kupię.uuuu....:-(Zostały mi tylko kasety,płytki i...bilet z koncertu.Wszystkie koszulki,plakaty,pocztówki,przypinki i nalepki gdzieś zniknęły.W sumie to za stara jestem na jakieś tam obwieszanie ścian plakatami...hahaha ale koszulka z doskonałym Majkiem...hmmm...to byłoby coś!!!Moja rodzinka się ze mnie podsmiewuje,że jadę w sobotę na "mini zlot" ale dla mnie to jak powrót do korzeni :-)Muszę sobie odświeżyc pamięc...hihihi.Wiele utworów np. ostatnio odkrywam na nowo.Nwet w pracy mam MP3 w uszach.Klepię fakturki w komp słuchając sobie fajnej muzy fajnego gościa z Neverland'u:-)
Pozdrawiam i z góry sorki że będę odstawała nie tylko wiekiem ale i brakiem czegoś majkelowego/A może coś mi poradzicie??
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Obrazek

1. Fanka MJ
2. Tancerz
3. Buszmen
4. MJfanTASTIC
5. Schmittko
6. Mazi
7. Slawio
8. KWAŚNA
9. Natka
10. Bartuu
11. Aga_88
12. Kasica
13. Laura
14. Preetam
15. Hangin
16. Ja
17. Klau…;-)
18. Madlen
19. lukas_art_no1
20.Natalia Koperek - moja qmpela
21.KASIA

No to myślę, że już wiemy kto będzie, a kogo nie, aczkolwiek nie miałabym nic przeciwko temu, jakby ktoś jeszcze dołączył. ;-)
Kasica pisze:Kurcze...wszystkie gadżety z Majkiem związane gdzieś mi się zawieruszyły "na przestrzeni wieków..." chociaż miałam ich sporo,a teraz katastrofa bo nawet podkoszulka z jego podobizną pewnie nigdzie nie kupię.uuuu....:-(Zostały mi tylko kasety,płytki i...bilet z koncertu.Wszystkie koszulki,plakaty,pocztówki,przypinki i nalepki gdzieś zniknęły.W sumie to za stara jestem na jakieś tam obwieszanie ścian plakatami...hahaha ale koszulka z doskonałym Majkiem...hmmm...to byłoby coś!!!Moja rodzinka się ze mnie podsmiewuje,że jadę w sobotę na "mini zlot" ale dla mnie to jak powrót do korzeni :-)Muszę sobie odświeżyc pamięc...hihihi.Wiele utworów np. ostatnio odkrywam na nowo.Nwet w pracy mam MP3 w uszach.Klepię fakturki w komp słuchając sobie fajnej muzy fajnego gościa z Neverland'u
Pozdrawiam i z góry sorki że będę odstawała nie tylko wiekiem ale i brakiem czegoś majkelowego/A może coś mi poradzicie??
Nie martw się brakiem czegoś majkelowego, ważne że przyjdziesz.
Mogę Ci ewentualnie pożyczyć białą rękawiczke, ktora co prawda jest na lewą rękę,ale jakby sie uprzeć,można ją nosić na prawej,tak jak Majki. ;-)
Zobaczysz,takie spotkania dają niesamowicie dużo pozytywnej energii. Nie przejmuj się rodziną, nie wiedzą co to znaczy ZLOT FANÓW KRÓLA! Mam nadzieję, że miło spędzisz czas w naszym gronie.

Jutro 14:45!!!

Wejdźcie do supersamu i czekajcie przed wejściem do Empika, po co marznąc na dworze. ;-)

Do zobaczenia MJówki!!!:dance: :hug:

p.s.
Cytat opisu gg od jolene_ ;-) :
jolene_ pisze:Udanej zabawy Katowicom
Dzięki jolene_!!!Zapraszamy na kolejny zlot!!! :hug:
Obrazek
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Kasica nie przejmuj się moi znajomi też maja niezły ubaw z tego :P

JUTRO, już się nie mogę doczekac ;-)
Mam nadzieję, że jakoś dojadę pod ten empik w ten śnieg XD
DOZOBACZYSKA :happy: :mj: :D
Awatar użytkownika
lukas_art_no1

Post autor: lukas_art_no1 »

ja neistety na 14sta sie nie wyrobie bede najwczesniej ok 17stej.... jak bede w kato to pozwole sobie zadzwonic do szanownej organizatorki...

:tancze: :tancze: :tancze: :tancze: :tancze: :tancze:
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

juz czekam na reacje z megazlotu :knuje: jak slyszalam w telefonie zabawa na calego:)
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Zlot jeszcze trwa!
Podsumowanie wkrótce.

Podstawowe warunki zakończenia zlotu nie zostały jeszcze spełnione,trzymamy się w kupie. :mj:

Pozdro dla śpiących:

Erna Shorter, Buszmen & MJfanTASTIC

:dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Post autor: Fanka MJ »

I po zlocie :)
Chciałam wszystkim serdecznie podziekowac za to spotkanie ! Bylo bardzo milo, sporo rozmów i śmiechu . Nie obyło sie tez bez dość mocnych wrażen... Ale o tym moze opowie zapalony (doslownie) fan Michael'a - tancerz :szepcze: Mysle jednak ze szybciej o sprawozdanie ze zlotu postara sie nasza droga Erna Shorter ;-) Wiec Ernus - czekamy :diabel:

Pozdrawiam cieplutko !
Obrazek

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Obrazek

Koffane MJówki!Obrazek

Wstałam dziś rano… dobra nie wstałam, bo nie spałam całą noc, tak więc po nieprzespanych 27 godzinach :ziew: i po pożegnaniu się z wszystkimi fanami, uświadomiłam sobie, że już P0 ( :smutek: ) naszym kolejnym ,10 zlocie. Na szczęście zostały mi wspomnienia i fotki.Obrazek

Tak więc, jak zwykle zrobię małe podsumowanko. Mam nadzieję,że się Wam spodoba.;-)

Zaczynamy:
Godzina 12:30 dzwonek do drzwi, a za nimi... Buszmen! Busz przyszedł za wcześnie, miał być o 13,a ja byłam w trakcie używania mojego podręcznego photoshop’a, ale to nie przeszkodziło mi w tym, żeby dalej robić się na bóstwo. Mój gość zaskoczył mnie 2ma kg ziemniaków, które mi obiecał w ramach odwdzięczenia się(w naturze), za nocleg u mnie. Jakieś było moje zdziwienie, gdy zobaczyłam Busza z workiem ziemniaków.

Obrazek

Uważajcie, co przy nim mówicie, on bierze wszystko na serio. :smiech:

Po 13 wybraliśmy się razem odebrać Kasicę z dworca. Kiedy dotarliśmy na miejsce, trzeba było się znaleźć, ani się nie obejrzałam, a zobaczyłam Kasię jak idzie w naszą stronę. Potem nawiedziliśmy Empik i obadaliśmy jego "majkelową" kolekcję tj. 3 „Essential'e”, 1 „Number Ones” i 4 DVD (Bad In Japan, The One, Numer Ones i Moonwalker po fińsku – normalnie biały kruk. :P). Mniejsza o detale.
Ok. godziny 14:30 wyszliśmy przed Empik i tam spotkaliśmy Agę_88. Potem dołączyli do nas kolejno Bartuu, Preetam, MJfanTASTIC Koperek, nasi kibice - Mazi, Schmittko i Slawio,Fanka MJ i Tancerz,a kiedy wszyscy byliśmy w kupie, zgarnęliśmy jeszcze po drodze Laurę i KASIĘ. Tak liczną grupą, udaliśmy się do klubu „Za kulisami” ,a tam czekały na nas Natka i Madlen.
Wtedy się zaczęło... chaos, euforia, zdemolowaliśmy cały klub. glupija
Piffko , soczki, kawusie, Krówki, Michałki,zeszyty i plalaty poszły w ruch. Muza z PS2 i aoow! :mj:
Robiliśmy mnóstwo, ale to mnóstwo pamiątkowych zdjęć, przy których niestety nie obyło się bez szkód.
Tancerz się zapalił!
Podczas tych krzyków paniki, jakie usłyszałam zdążyłam zobaczyć jedynie dym i przerażenie w oczach wszystkich. Dzięki Bogu tylko tak się to skończyło. :nerwy: Dancer wyszedł cało i nawet dostał koszulę gratis od kelnera, to się nazywa obsługa. ;-)
Aaa… a propos kelnera, to zna Michaela Jacksona i nie zaprzecza, że jest prawdziwym królem muzyki pop. Świetny koleś naprawdę! Fani MJ’a kochają pana kelnera aoow!
Niestety nagle uciekła nam Madlen,. Chwilę później wpadła do nas na chwile siostra Bartuu, która porównała bycie fanem MJ’a do bycia nałogowym palaczem… hmm… :knuje:
Po niej zjawił się Lukas_art_no1, wraz z Klauu… i kolegą, znajdującym się w trakcie procesu majkelizacji - Robertem.
Bardzo mi się „Za (tymi) kulisami” podobało, naprawdę żałuję, że nie mogliśmy zostać dłużej. No, ale cóż, to na szczęście nie był koniec imprezki.

O 18 zebraliśmy się i udaliśmy się w stronę klubu „Elektro”.
Po drodze odprowadziliśmy Kasicę na dworzec PKP i ruszyliśmy, ciemnymi i oblodzonymi ulicami miasta Katowice, w stronę wyżej wymienionego klubu. Po drodze majkelizowaliśmy NIEfanów.

Obrazek

Rozdawaliśmy plakaty, co chwile skandowaliśmy „Michael Jackson, Michael Jackson”!!! To było coś… aaa i nie ma to jak zrobienie siary pod oknami Schmittka… specjalny prezent ode mnie dla Ciebie :cool: .
Dotarliśmy wreszcie do Elektro,a tam czekały na nas miejsca z rezerwacją. Najpierw trzeba było się jakoś urządzić, poustawiać stoły i fotele, a potem to już było gitowo. Rozmowy, zdjęcia,rozmowy,zdjęcia rozmowy, muzyka Majkiego :muzyka: , zagłuszana przez otępiającą muzę, jakiegoś zmarnowanego DJ’a, który nie lubi Króla ( moja tajna agentka, Koperek, doniosła mi, że koleś podszedł do barmanki i powiedział: „Słuchaj oni chcą ,żebym puścił im Jacksona, to chyba jacyś fani, oni są chyba jacyś nie tego.”:zgon:) No cóż pozdrawiamy pana!!! :party:
Siedzieliśmy sobie grzecznie,ale niestety nadszedł ten moment,kiedy nasi kibice musieli nas opuścić. Mecz już coraz bliżej, trzeba było jechać na stadion. Swoją drogą to fajnie kibicowaliście naszym chłopakom, 2:0 to naprawdę coś! Polska, biało-czerwoni!!!!!Obrazek
Potem to już robiło się nas coraz mniej.
Wkrótce opuścili nas Lukas_art_no.1, Klauu…i Robert.Swoją drogą też zawzięci kibice, także domyslacie się dokąd poszli... ;-)!
Potem uciekły Laura, Koperek i KASIA i zostaliśmy w zmniejszonym składzie.
Jednak nie byliśmy zupełnie… sami. Ciągle obserwowała nas tajemnicza, smukła postać zza baru. Najpierw upomniała naszych tancerzy, że wygłupiają się tańcząc w klubie i niech lepiej robią to w holu, bo nie pasuje to do klimatu muzyki. Potem, zdenerwował ja fakt, że słuchaliśmy / ledwo słyszeliśmy muzykę z PS2 Buszmena. Podeszła i stwierdziła, że jeśli nie podoba nam się muzyka, która nam serwują,mamy się udać na dyskotekę. :surrender: No faktycznie… popełniliśmy straszne faux-pas. :podejrzliwy: :smiech:
No dobrze mniejsza o tą… zdenerwowaną panią, chwilę później do domku poszła KWAŚNA, a później Aga_88 i nasze grono zrobiło się bardziej kameralne. Jednak atmosfera w klubie zrobiła się tak nieprzyjemna, że po jakimś czasie postanowiliśmy wyjść w poszukiwaniu czegoś ciekawszego. Po drodze wsadziliśmy do tramwaju Preetam i ruszyliśmy w stronę rynku. Postanowiliśmy sobie zapewnić hardcorowe wrażenia i iść przez dworzec. To było przeżycie… :siesta:
Fanko MJ, Tancerzu nie uciekajcie nam już nigdy. :-/
Poszliśmy do „Cafe Zaszyta”, ale tam było tak zadymione, że nie dało się oddychać. Co dalej MCDonalds? Znowu?
Nie, tym razem TawERNA! :happy:
Ech... tam też się niestety nie udało, ludzie oglądali mecz, a my cicho siedzieć nie będziemy. :diabel2:
W końcu jedyną opcją jaka nam została był McDonald’s. :dance:

Bardzo sentymentalny fragment:

To było niesamowite przeżycie. Usadowiliśmy się przy tym samy stoliku, przy którym siedzieliśmy 9 miesięcy temu na pierwszym zlocie. Do dziś wygrawerowane są na nim napisy: „Zlot fanów MJ 17.02.2007 Maro,Buszmen,Erna, Fanka ,Tancerz”. Pomysłodawcą był Maro. Zobacz chłopie,jaki trwały ślad po sobie zostawiliśmy.
Qrcze tyle czasu… ile przez ten okres się wydarzyło, ile pozmieniało. No coś niesamowitego. Dzięki Wam, moje zmieniło się moje życie. Kocham Was MJówki!!!!!!!

Koniec sentymentalnej części.

Niestety Fanka MJ i Tancerz musieli nas opuścić, a my siedzieliśmy dalej. Jacyś dwaj panowie „sprzątali” (nie wie czy rzucanie krzesłami można nazwać sprzątaniem:mlotek:) sobie, nieczynne już piętro, na którym siedzieliśmy, po czym ok. godz. 12:30 dano nam „delikatnie” do zrozumienia, gasząc wszystkie światła, że mamy się wynosić. Przenieśliśmy imprezkę piętro niżej i było git. Tam, ludzie, tj. kibice świętujący po meczu dziwnie się nam przyglądali. To chyba przez te kapelusze, gdyż jeden podszedł do Bartuu i zaczepił go, mówiąc :”Te... Michael Jackson!” :mj:
Wiecie co, moim zdaniem to był dla nas komplement! Poznali fanów KRÓLA!!! Aoow!Obrazek

Chwilę później podszedł do nas pan ochroniarz i delikatnie wyprosił, mówiąc, że już zamykają. Trzeba było się zebrać. Odprowadziliśmy Bartuu na dworzec,a potem Natkę do domciu i w składzie MJfanTASTIC, Buszmen i ja udaliśmy się do mojego mieszkania. Tam to była gitarrka!:jachce:

Ale to co u mnie robiliśmy pozostanie w sekrecie.:diabel:
W każdym bądź razie zlot trwał do godziny 10:26, tj do odjazdu ostatniego fana, Buszmena(zanim jednak się pożegnaliśmy zrobiliśmy sobie małe afterparty we dwoje, w Empiku, gdzie nie obyło się bez przygód z bramką. :wariat: ) MJfanTASTIC pojechała odrobinę wcześniej, a ja, po porannym spacerku udałam się do domu, gdzie padłam na łóżko i spałam "aż" 3h.
Kiedy wstałam,spojrzałam w lustro i przeraziłam się. Byłam blada,jak ściana i miałam podkrążone oczy, wyglądałam mniej wiecej tak:

Obrazek

Buuu!

Jak ja Wam dziękuję, że przyszliście. Nigdy, po prostu przenigdy nie spodziewałabym się Was w tak licznym gronie! Po prostu KOCHAM WAS MJÓWKI!:hug: :calus:

Dziękuję wszystkim:

Buszmen – za miło spędzony czas, za wsparcie i w ogóle za wszystko. Wodzu uwielbiam Cię!
Busz nie pozwolimy Ci zmutanctwieć! hahaha:hug: 3mam za Ciebie kciuki! ;-)

MJfanTASTIC – za towarzystwo, za świetną nockę, za wiele dobrych słów i przede wszystkim za wsparcie. Jesteś the best! Nie damy się „m.ś.” ;-):hug:

FankaMJ – dziękuję Ci Iwona za wszystko, za to, że przyszłaś, za Michałki, za wszystko, wszyściuteńko, ty wiesz za co.:hug:

Tancerz – ach, ty jesteś prawdziwie zapalonym fanem Króla! Aoow! Dzięki z przyniesienie puszczyka, choć oprócz Twoich było ich chyba z 5, ale dzięki.;-) :hug:
Fanka MJ i Tancerz - naprawdę wybaczcie, że nie siedzieliście po mojej prawicy przy stole. I love you more!

Aga_88 – miło było mi Cię poznać. Mam nadzieję,że next time więcej pogadamy.:hug:

Kasica – tak się cieszę, że się nareszcie poznałyśmy. Jesteś super, wiesz! Mam nadzieję, że zjawisz się na kolejnym zlocie.:hug:

Laura – dzięki ,że przyszłaś, szkoda, że nie pogadałyśmy, to co kawa?:;-) hug:

KASIA – dzięki, że przyszłaś i w ogóle za wszystko dzięki. :hug:

KWAŚNA – Aniu! Nie wiem jak Ci się odwdzięczę za L’Uomo Vogue! Jestem Twoją dłużniczką forever normalnie! Dziękuję Ci,że byłaś!!! Aoow!:hug:

Preetam – siostra, mam nadzieję, że Ci się spodobało, cieszę się, że udało mi się Ciebie namówić.:hug:

Koperek – wierzę, że wkrótce uda nam się Ciebie zmajkelizować i zejdziesz na dobrą drogę. ;-):hug:

Bartuu – fajny kapelusz, widać, że to Twoja duma. Cieszę się, że się wreszcie poznaliśmy! :hug:

Natka – dziewczyno, Ty mnie zawsze potrafisz rozweselić. Dzięki za Twoje przybycie! Aoow!:hug:

Madlen – nie miałyśmy okazji pogadać, ale naprawdę dziękuję Ci, że jednak przyszłaś! :hug:

Lukas_art_no1 – uwielbiam tą Twoja koszulkę.;-) Dzięki,że się zjawiłeś i nie daj się kolegom Zdemajkelizować! :hug:
Dzięki za przyniesienie plakatów. Co prawda nie rozklejaliliśmy ich,bo kleju nie było,ale przydały się i to bardzo... ;-)

Klauu… - miło było mi Ciebie poznać. Przyjdź na następny zlot, zmajkelizujemy Cię do reszty.;-) :hug:

Robert – wiem, że jesteś podczas procesu majkelizacji, ale jeszcze mamy sporo pracy nad Tobą. Łukasz wiesz jak… do roboty!:hug:

Mazi – no nie pogadaliśmy za dużo, ale z mojej strony jeszcze raz sorrki za tego posta o piłce nożnej. Cieszę się, że przyjechałeś!:hug:

Slawio – Pozdro dla kolegi, prawie majkelowca!:hug:

Schmittko – cieszę się,że znalazłeś czas, żeby do nas dołączyć. Dzięki! :hug: :-)

Dziękuję "sponsorom" naszej imprezy: japrosic

-MICHAŁKOM

Obrazek

-KRÓWKOM Z WRÓŻBAMI.

Obrazek

Dziękuję również naszemu kelnerowi, przede wszystkim za przesympatyczną atmosferę, jaką wprowadził i w ogóle za wszystko. To, prawdziwie zmajkelizowany kelner! :mj:

No i dziękuję naszej zmie… tzn zdenerwowanej pani kelnerce. Dziękuje mimo wszystko, bo… no bo tak wypada. blabla

Pozdrawiam serdecznie nieznajomego pana Michała i jego śwetnie tańczącą koleżankę. Mam nadzieję,że plakat. który od nas dostałeś zawiśnie nad Twym łózkiem. ;-)

MJówki naprawdę KOCHAM WAS! Dziękuję,że jesteście!!!!

Powtórzę się i będę to powtarzać do znudzenia!

Dziękuję naszemu kochanemu Michaelowi. Dzięki niemu mamy siebie!

We <3 U Mike!!!!!!!

Obrazek

Coś dla Majkiego, niestety nie wszyscy się podpisali:

Obrazek

A tu porcja fotek. Nie przebierałam w nich,a to z braku czasu heh…

http://picasaweb.google.com/ernashorter ... MJKatowice

I filmik:

Obrazek

Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz wszystkim dziękuję!

Naczelna reporterka śląskich fanów

Erna Shorter
Ostatnio zmieniony pn, 19 lis 2007, 15:54 przez Erna Shorter, łącznie zmieniany 8 razy.
Obrazek
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Erna świetny opis :happy:
Tak akcja z koszulą Tancerza była niezła..( o tyle dobrze, że sie skończyło na koszuli ) I te nasze krzyki - no ja myślę, że pobiliśmy kibiców XD
Jeju strasznie się cieszę z tego spotkania, naprawdę miło było poznać tak pozytywnie zmajkelowanych osób :mj: :happy: :)
Trzeba mi było właśnie takiego zlotu :)))
Czekam na kolejny i mam nadzieję, że już niebawem :D
POZDRAWIAM WSZYSTKIM CIEPŁO :mj: ;-)
I dziękuje za miłe spotkanie :happy: :happy:

PS: A no i pozdro dla Pani Kelnerki i DJ'a :smiech: :wariat:
a tak na marginesie gdy wychodziłam w korytarzu miałam "przyjemność" się z nia minąć i poczuć jej perfidny od góry do dołu wzrok na sobie ;] glupija
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Na zlocie jak zwykle było fantastycznie :-)! Myslałyśmy że to my się spóźnimy,a gdy weszłyśmy do "za kulisami" tam jeszcze nikogo nie było hehe :-) Ale już po chwili zaczęłyśmy dostrzegać fanów w drzwiach tego fajnego klubu :-)
No ale Madlen niestety musiała wyjść wcześniej :(
Erna Shorter pisze:Tancerz się zapalił!
Hehe! To było coś :-) Oby Dzina doceniła to poświecenie Tancerza który wytrwale pozował do zdjęcia nenene
Erna Shorter pisze:Aaa… a propos kelnera, to zna Michaela Jacksona i nie zaprzecza, że jest prawdziwym królem muzyki pop
No i pan kelner za grzeczne sprawowanie dostał wspaniały prezent! Daliśmy mu niesamowity plakat MJ z podpisami niesamowitych fanów :happy:

Jak już byliśmy w "elektro" razem z MJfanTASTIC i Bartuu chcieliśmy trochę pouczyć się kroków Michaela ale niestety pani kelnerka nam przerwała :-/ Cóż...
Ale i tak było tam przyjemnie.Fajna atmosfera ,fajni ludzie i fajna muzyka z PSS(czy PS2 Buszmena - ktorego omal nie zepsułam w meku :war: ) :-) Nie zapomnijmy też o takim pewnym panu który miał Michaelowski kapelusz za co dostał od nas plakat naszego Króla z naszymi podpisami hihi :-) Wiec nie było tak najgorzej mimo niezaciekawej obsługi ;-)
No ale jednak zdecydowaliśmy się przenieść. No i ....
Erna Shorter pisze:Usadowiliśmy się przy tym samy stoliku, przy którym siedzieliśmy 9 miesięcy temu na pierwszym zlocie. Do dziś wygrawerowane są na nim napisy: „Zlot fanów MJ 17.02.2007 Maro,Buszmen,Erna, Fanka ,Tancerz”
mnie na tym zlocie 9 miesiecy temu nie było ale za to dopisaliśmy z Buszem moim kluczem drugą datę 17.11.2007r :-)
Erna Shorter pisze:Jak ja Wam dziękuję, że przyszliście. Nigdy, po prostu przenigdy nie spodziewałabym się Was w tak licznym gronie! Po prostu KOCHAM WAS MJÓWKI! Buziak
!! :happy: Dołączam sie do tych słów :-) I dziękuje Ci Erna że to wszystko
tak super zorganizowałaś! :hug:
Erna Shorter pisze: -KRÓWKOM Z WRÓŻBAMI.
Pisało że jestem słodka :knuje:

Pozdrawiam wszystkich i dziekuje za wspaniałą imprezke :-) Do zobaczenia!
[*]
MJ <33
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Wow!! To tu już nic do dodania nie ma. Ja tylko podziękuję Ernie za nocleg i Ewelince za odmutactwianie, a na deser moje fotki:

http://s102.photobucket.com/albums/m117 ... ?start=all
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

No cóż to nie pozostaje nic innego jak dołączyć się do podziękowań i pozdrowień japrosic To było moje pierwsze spotkanie z fanami od zlotu w Łodzi i kiedy Ernulka pokazywała mi wczoraj foty z Waszych wcześniejszych spotkań w ciągu wakacji, plułam sobie w brodę że mnie tam z Wami nie było :surrender: ale spoko spoko, wszystko da się nadrobić ;-) Bo spotykać się z fanami naprawdę warto ;-) podładowałam sobie trochu bateryjki bo ostatnio nie jestem w zbyt dobrej formie buuu;/ Dziękuje Wam za to z całego serduszka :calus:

Spotkanie będzie z pewnością niezapomniane zwłaszcza ze względu na te wszystkie niesnaski, które miały wczoraj miejsce i o których wspomniała już nasza reporterka dowodząca nenene
Akcja z płonącym Tancerzem zmroziła wszystkim krew w żyłach :nerwy: Ja akurat stałam obok niego i dzielnie trzymałam literkę D przy pozowaniu do zdjęcia dla Dziny kiedy poczułam nagle ciepełko :-o nigdy nie zapomne widoku tej koszuli w płomieniach! Dobrze, że Iwona była na tyle przytomna, żeby momentalnie zacząć gasić Tancerza :nerwy:

Słowa uznania dla pana kelnera z klubu "Za kulisami", który wprowadzał bardzo przyjemną atmosferę i odnosił się do nas dokładnie z takim szacunkiem na jaki fani Króla zasługują ;-) Z pewnością jeszcze kiedyś tam się wybiorę! Co innego antyMichael'owy klub "Elektro" - moja noga już tam nigdy więcej nie postanie, co to to nie!! Przemiła pani zza baru napsuła nam wczoraj tyle krwi, że szkoda gadać :rocky: no ale Natka i tak zdążyła pokazać nam parę sztuczek - dzięki dobra kobieto japrosic

Z kolei w starym dobrym i zawsze poczciwym Macu, gdzie można posilić się pożywnymi transgenami glupija dyskusja zaczęła rozkręcać się na dobre kiedy zgasły światła i znowu musieliśmy się ewakuować awaryjnie nenene ale na szczęście dla mnie to jeszcze nie był koniec impry ;-)

Erno Siostro moja Droga i Dobry Papo Buszmenie - dziękuje Wam ślicznie za fajowe towarzycho, asekuracje na oblodzonych chodnikach, dokształcanie z MJ'a i egzystencjalne rozmowy japrosic japrosic Dokładnie tego mi było trzeba! Nawet nie wiecie jak się cieszę, że mogłam z Wami spędzić tą nockę pełną wrażeń :dance: Chociaż na chwilę uwolniłam się od moich mutanckich przemyśleń glupija Gińcie mutanckie ścierwa hehehe :rocky: nenene Kurcze dziś wyglądam conajmniej jak zombiak ale... niechta ;-)

Cieszę się, że poznałam wczoraj tyle nowych nabytków forum: Aga 88, Kasica, Preetam (której bollywódzkich kocich ruchów nadal nie mogę rozkminić:), Koperek, Bartuu, Natka, Madlen... echh sporo Was :-) Rośniemy w siłę nie ma co! Byle tak dlaej i mam nadzieję do zobaczyska na następnych mega śląskich zlotach :hug:
Podzięki też dla reszty stałej i niezmiennej ekipy z paroma gratisami ze Świnoujścia :-) Niestety nie udało mi się pogadać ze wszystkimi ale to tak z przejęcia jakoś wyszło nenene 3majcie sie ciepło i do zoba niebawem! To tymczasem borem lasem :party:
Ain't no sunshine when he's gone...
Koperek

Post autor: Koperek »

To ja Koperek! :D Nie wiem czy wiele osób mnie kojarzy :P Dziękuję wszystkim fanom ( i nie-fanom:P ) za spotkanie!! :D
Dzięki Erna! Dzięki Preetam!
POZDRAWIAM!! :*
(jeszcze nie do końca łapie się w tym forum, ale pomału... ;) )
Awatar użytkownika
Preetam

Post autor: Preetam »

hm :) tak, tak ...mój pierwszy raz :P
…pewnego deszczowego dnia podjęłam decyzję, że zjawię się Zlocie Fanów Mj – postanowiłam zjawić się dosłownie na chwile ...ale ulotnić się , nie było już tak łatwo... nie pamiętam kto mnie do tego namówił…ale gdy byłam już w środku było już za późno…
Pamiętam sytuację, gdy poznałam Buszmena przed ostatnim zlotem… poczułam jego przeszywający wzrok(mam nadzieje, że teraz zrobiłam dobre wrażenie:P) jednak nie widziałam w tym nic podejrzanego … Erna bardzo sprawnie uśpiła moją czujnośc…do czasu….
…jedynym oparciem dla mnie był Koperek :P … usiadłyśmy nieświadomie przy stole, gdzie otoczyły nas Erna, Aga_88, Kasica, MJfantastic, Kwaśna no i Natka :P Uśmiech Schmittka i ta zamyślona mina…hm to był pierwszy znak…drugim znakiem była paląca się koszula…czyżby jakiś rytuał? -pomyślałam…potem podsunięto mi kilka papierów do podpisania…niby dedykacje…niby życzenia…ale po chwili było już za późno. Mój podpis był wszędzie…
…moją czujność starali się uśpić Tancerz i FankaMj ( widać, każdy miał tam jakas role)…od czasu do czasu uśmiechając się do mnie i posyłając mi niedwuznaczne spojrzenia:P w pewnym momencie z lewej strony przysłano mi krówki i michałki…Kwaśnia grzecznie podała mi Michałka, Erna krówkę w wróżba…oczywiście nie mogłam oprzeć się pokusie…w końcu wyszliśmy na zewnątrz…(przed wyjściem złożyłam jeszcze jeden podpis) gdzie poruszając się w ciemnościach po ulicach Katowic zorientowałam się, co tak naprawdę się dzieje…ROZPOCZĘTO PROCES MICHAELIZACJI.. plakaty, okrzyki…
…Bartuu strzegł nas, gdy znaleźliśmy się na ul.Plebiscytowej, Buszmen od czasu do czasu zerkał do tyłu…niepozornie…ale Koperek wciąż wierzyła, żę damy radę uciec…podtrzymywała mnie…wspierałyśmy się wzajemnie…
…Hipnoza…ostatecznym etapem była Hipnoza…no i to by było na tyle z tej historii:P
Tak na poważnie…musze przyznać ze jesteście serio bardzo pozytywnie zakręceni poczułam się jakbym znała niektórych od zawsze:)Najbardziej podobała mi sie reakcja MJfatastic, gdy Erna przedstawiła mnie jako swoją siostrę:P hehe wiadomo :P że jesteśmy z Erną "podobne jak dwie krople wody:P"

Erna Shorter pisze:Preetam – siostra, mam nadzieję, że Ci się spodobało, cieszę się, że udało mi się Ciebie namówić.
hm ja też się cieszę, że udało Ci sie mnie namówić:P Wiadomo, ja to ciężki zawodnik jestem:P

MJfanTASTIC pisze:Preetam (której bollywódzkich kocich ruchów nadal nie mogę rozkminić:),
obiecuję , że jeszcze Cię tego naucze:P a kto wie…może zaprosze na występ:P jeżeli kiedyś wystąpie...

Przede wszystkim Dziękuję zapalonemu fanowi Michaela -Tancerzowi :) za to, że użyczył mi, pozwolił potrzymac:P no i pokazał mi wszystkie funkcje swojego puszczyka:)
Ciesze się ,żę mogłam Was wszystkich zobaczyć :) tych, których znałam:P i tych których nie znałam:P

Do zobaczenia
tere dil mein meri saanson ko panah mil jaaye Tere ishq mein meri jaan fanaa ho jaye//Preetam// bollywoodzka fanka KRóLA!
Awatar użytkownika
Bartuu

Post autor: Bartuu »

Ahhh coz to byl za dzien :knuje: juz nie moge sie doczekac nastepnego!!;p Tak "superancko" bylo^^ No w kazdy badz razie chcialbym sliczne podziekowac Ernie naszej organizatorce za tak fantastycznie zaplanowy oraz spedzony dzionek ;];] =* oraz wszystkim z ktorymi mialem przyjemnosc wymieniac kilka zdan a takze tym z ktorym nie dalo rady ^^ :*:*:* Jestes FANTASTYCZNI!!!! Pozdrawiam i do nastepnego =) Aooow!!
Obrazek
ODPOWIEDZ