TABLOID JUNKIE specjalne wersje poszukiwane :)
- Omega Supreme
TABLOID JUNKIE specjalne wersje poszukiwane :)
Słuchajcie zawsze kochałem Arcydzieło o nazwie TABLOID JUNKIE> i zawsze żałowałem ze nigdzie nie mogłem znaleśc weresji ACAPELLA albo Instrumental.. jak sie nie myle to nawet REMIXÓW nie ma na podstawie TABLOID JUNKIE.. przeciez ta piosenka jest niesamowicie przesycona geniuszem JACKSONA !!! z jednej strony podejrzewam ze zaden remix nie dowórna do pięt orginbalnemu Tabloid Junkie ale codo acapella chetnie usłyszał bym te szybko śpiewane zwrotki z elementami beat boxu ( bo tam mj wtrąca miedzy sowa elementy beat boxu jak sie nie myle ) A wogóle to genialne arcydzieło SAM text ktróry spiewa w samych zwrotkach to przeciez nie tylko śpiewanie textu on to spiewa tak że te słowa są jakby jednoczesnie beat boxem w pewien sposób...a refren cudny głos jakby trójwymiarowy basowy... licze że ktoś coś ma ciekawego.. może pomogą te osoby znane tutaj jako kopalnie specjalnych mp-trójek MJowych ?
- Moon_Walk_Er
To jest nieoficjalna, zrobiona przez fana wersja instrumentalna.Moon_Walk_Er pisze:Ja mam wersję instrumentalną...Omega Supreme pisze:albo Instrumental..
Jakby ktoś był jeszcze zainteresowany, to niech da znać...
Co do remixów, to tak się składa, ze są nawet oficjalne remixy do tej piosenki, a nawet w 1 remiksie jest parę słów piosenki, których nie ma w oryginale

http://www.mjmedia.musialek.boo.pl/vote ... rch=junkie
- Moon_Walk_Er
- Omega Supreme
- Moon_Walk_Er
OK, spokojnie...Buszmen pisze:To że taki instrumental nie nadaję się do robienia remixów, a przynajmniej nie do robienia przyzwoitych remixów!Moon_Walk_Er pisze:No zgadza się.Buszmen pisze:To jest nieoficjalna, zrobiona przez fana wersja instrumentalna.
Ale co to ma do rzeczy?
Nie wiedziałem

Nigdy miksów, remiksów, przemiksów nie robiłem, więc się totalnie nie znam.
Nie musisz się denerwować na takiego nooba jak ja