"You can dance"- akcenty Michael'owe

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Nie...
DIANA I TAK JEST I BĘDZIE NAJLEPSZA!
aż mi normalnie świczki w oczach stanęły jak pokazywali ten filmik.. :surrender: :surrender: :P
Awatar użytkownika
Sugar

Post autor: Sugar »

Smutno... :(
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Diana nie zapomnimy o Tobie!!!Dzięki Tobie wiele osób poznało i zainteresowało sie Michaelem.Jesteś wielka i z pewnością jeszcze nie raz usłyszy o Tobie Polska,a może i cały świat!!!Tańcz,tańcz i jeszcze raz tańcz bo jesteś w tym superrrrr!!!Wieżę w ciebie i to,że osiągniesz to czego pragniesz i spełnisz swoje marzenia.KOCHAMY CIę
Obrazek
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Czułem, że będzie coś nie tak. Od momentu tego jednego momentu. WIELKA szkoda, że odpadła, choć czuje, znów, jak przy Nati, że coś bardzko tu pachnie, ale zobaczymy jak będzie dalej. Tak czy inaczej DIANA jesteś Super, Wspaniała, itd. itd. nie będę się powtarzac po kolegach i koleżankach. Chciałbym jeszcze tylko, abyś przyjechała 29.08.08 do Łodzi:D

Decyzja widzów...? heh, wierzyć się jakoś nie chce.
Ostatnio zmieniony śr, 21 lis 2007, 23:08 przez Mike, łącznie zmieniany 1 raz.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
wredlica

Post autor: wredlica »

Dianie należy się wielkie "Dziękujemy" od fanów Michaela. Przyczyniłaś się do tego, że - przynajmniej niektórzy - ludzie naprawdę inaczej spojrzeli na Jacksona. Z tej pozytywnej perspektywy.
A Twój ostatni taniec.. nie mogłaś sobie wymarzyć piękniejszego odejścia. Prezentowałaś swój ogromny talent przez cały program, tylko np. takiego Piróga to zgubiło i facet nie wiedział, co tam robi. Reszta pomyliła numery, to Ania powinna odejść. :-/
Jesteśmy z Tobą! :happy:
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Mike pisze:abyś przyjechała 28.08.08 do Łodzi:D
Tak DIANA CZEKAMY NA CIEBIE :mj: :mj:
;-)

a mi tutaj nie pasuje to, że Anka juz po raz 4 tańczyła jazz... :zly:
sorry, ale albo dziewczyna ma wielkiego farta albo po prostu coś tutaj jest nie tak.. :wariat: :knuje:
Ostatnio zmieniony śr, 21 lis 2007, 23:16 przez Aga_88, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Czyzby Mike mial i ma racje?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

Jak dla mnie Diano wygrałaś!
Obrazek
i can't stop now, i won't stop now
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Dobra, stało się. Pewna laska zamachała czerwonymi majtasami i od razu pół Polski śliniąc się wysyłało smsy. Tak niestety mi się wydaje.

DIANA. Zrealizowałaś wiele. Cala Polska Cię kojarzy. Mówisz, że jedziesz do Michaela - cokolwiek to znaczy i cokolwiek planujesz, wiem, że Ci się uda. Cały wszechświat sprzyja temu, który wierzy w swoje marzena.
Awatar użytkownika
Final Cloud

Post autor: Final Cloud »

"Spełniłam swoje marzenie" i to jest najważniejsze ;-) Diana pokazała że jest świetnym tancerzem. Pomimo wszystkich złośliwych uwag oraz ignorowania jej wysiłków, nadal była uśmiechnięta i nadal trzymała się SUPER!!
Diana mam nadzieję że następne Twoje marzenia też się spełnią! Trzymaj się i pamiętaj You Rock :mj: :mj: :mj:
Awatar użytkownika
Sugar

Post autor: Sugar »

Maro pisze:Czyzby Mike mial i ma racje?
Tylko dlatego że Diana odpadła? :zgon: Nie mielismy przecież stuprocentowej pewności że wygra - taka kolej rzeczy.
zu pisze:Cały wszechświat sprzyja temu, który wierzy w swoje marzena.
Paulo Coelho? :-)
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Wielka szkoda... ale Diana wygrała, bo pozostała soba: żadnych naciaganych łez, żadnych przeslodzonych prezmówień, żadnego udawania. Usmiechem oparłaś się chamstwu i nieprzychylnosciom losu... no i ten taniec! Wygrałaś! Takie osoby, jak Ty utwioerdzaja mnie w przekonaniu, ze bycie fanka MJa to obcowanie ze wspaniałymi ludzmi. Zdolnymi ludźmi.
Gratuluje Ci, bo jestes wielka tancerką i - z tego, co zdązyłam dostrzec - piekna osobowością.

...pzdr
siadeh_the_vampire_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

zu pisze:Dobra, stało się. Pewna laska zamachała czerwonymi majtasami i od razu pół Polski śliniąc się wysyłało smsy. Tak niestety mi się wydaje

Po co od razu takie teksty. Diana nie była w tym programie nasjlepszą tancerką i ja spodziewałem się ,ze odpadnie choc życzyłem jej wygranej z całego serca. No ale cóż. Ania również jest świetna co nie ulega żadnej wątpliwości. Diana i tak bardzo daleko zaszła i wiele osiągneła i teraz wiele drzwi stoi przed nia otworem .
Także Diana szczerze gratulacje z mojej strony . Pokazałaś coś naprawde fajnego ,coś co się rzadko zdarza w Tv. Zasługiwałaś na te nagrode tak samo jak każdy inny uczestnik w końcowym etapie programu. Ta trójka Ciebie pokonała ale dla wielu wielu innych osób jesteś niepokonana i wygrana. Życzę Ci aby szczęście się do Ciebie uśmiechało po programie z wielu stron tak jak Ty się ładnie uśmiechałaś z ekranu do Nas. Powodzenia.
Ostatnio zmieniony śr, 21 lis 2007, 23:20 przez Xscape, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Post autor: Fanka MJ »

Oj ukłuło mnie w sercu...hmm ale jakos czułam ze moze tak byc, chociaz zatańczyła SWIETNIE. I zgadzam sie - to dziwne ze Anka cały czas losuje jazz :-/ I pisze teraz calkiem szczerze , nie ze wzgledu na Diane: to jak Anka tanczy nie podoba mi sie...dla mnie jest nijaka, mdła i jakaś taka za slodka, bez charakteru.
Trudno nie zawsze sie wygrywa. Ale Diana dla mnie wygrała. Dla nas wszystkich. I spotka Michael'a, sami słyszeliście ;-) I zrobi kariere ;-) Jak spotka MJ to Mu o nas powie i my wtedy tez Go spotkamy :D I bedzie fajnie :D

p.s przepraszam , jeszcze jestem w szoku :]
Obrazek

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Ojej.
Ale ja tu musze zaprotestować.

Diana jest niesamowita, nie tylko jesli chodzi o taniec, pisałam już w kilku zdaniach co mnie w niej najbardziej ujęło...

Ale bardzo Wasz proszę...nie piszcie takich strasznych rzezcy o Ani.
Mi się ta dziewczyna również bardzo podobała.
Jej sposób mówienia, emocje, dużo pozytywnych emocji.
Widać, że to madra dziewczyna.

Ciesze się, że przeszła.

Przykro mi, że Diana odpadła.

Ale ciesze sie że Ania ma nadal szansę.

Że cała trójka ma szansę.

Miło mi się oglądało ich wzajemne trzymanie się za ręce.

Nie widzieliście wyrazu twarzy Ani za każdym razem, kiedy ktoś dokuczał Dianie? Kiedy coś jej się nie udawało.
Była razem z nią.

to jest niesamowite.
One były dla siebie konkurencją, ale potrafiły pokazac, co dla nich jest najwazniejsze.
Więź międzyludzka.

Przykro mi, że tu, na tym forum znowu mi tego brakuje.

Zaczynam się coraz częściej czuć jak wariatka.

Jeśli czuję, że inni wciąż widzą i mówią co innego niż ja, to...

No nic, raz jeszcze..Diana... d z i ę k u j ę.
Gratuluję tańca i osobowości.
Coś w Tobie musi być, jesli Ania, Twoja najwieksza rywalka, miała łzy w oczach widząc jak odchodzisz. Gratuluję takiej przyjaźni.

MJowitek
ODPOWIEDZ