"You can dance"- akcenty Michael'owe
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
...a ja bym jednak apelowała, by chwalenie Diany (na pochwały zasługuje niewątpliwie) nie łączyło się sie ze zlosliwymi komentarzami na temat tych, ktorzy w programie pozostali. Nie sądzę, by Diana tego chciala, a poza tym - nie znizajmy sie, prosze, do poziomu znienawidzonego przez rzesze ludzi kulturalnych Piróga.
Nikt z tej czwórki nie zasługuje - moim zdaniem - na krytykę.
...pzdr
s_
Nikt z tej czwórki nie zasługuje - moim zdaniem - na krytykę.
...pzdr
s_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Okej ale po prostu wydaje mi się że Ania nie powinna znaleźć sie tak daleko.Diana i Natalia to są świetne tancerki.Maja swój styl i mnie sie wydaje ze to one powinny dojść do tego etapu.A że Ania mnie nie przekonuje jej solówkami to jestem trochę zdziwiona wynikami i przez co trochę zdenerwowana
No zapewne, bo Ania widać jest przemiła osobą i dobra tancerka ale ja wole jak ktoś potrafi w tańcu przekazać całą swoją energie i całe swoje serce.siadeh_ pisze:Nie sądzę, by Diana tego chciala
[*]
MJ <33
MJ <33
Natka pisze:wole jak ktoś potrafi w tańcu przekazać całą swoją energie i całe swoje serce.
Uwielbiam takie nic nie wnoszące stwierdzenia. Jeżeli ktoś tak pisze do odsłania absolutny brak pojęcia o temacie. Oczywiście coraz modniejsze jest wypowiadanie się na temat każdy zgodnie z zasadą:
"Ja się nie znam na tym, ale moim zdaniem..."
Co masz na myśli "energia i serce" bo jest to oczywiście przenośnia.(?)
Użycie tak pojemnych symboli jak te przez ciebie i nie rozwinięcie wyśli, nic nie wskazuje.
Równie dobrze możesz powiedzieć, że ci się nie podobało bo nie.
Ja miałem mała załamkę jak zobaczyłem, że Diana odpadła... Zresztą dzisiaj wszyscy w moim "lokalnym" autobusie gadali o Dianie nie wiedząc czemu, że była świetna i nie powinna odpaść... Heh... No, ale mówi się trudno. Szkoda, że nie dostanie tej kasy i nie pojedzie do Stanów na Broadway... Ale wierzę głęboko w to, że rzeczywiście spotka się z Mike'm i zda nam relację z tego spotkania (i może będzie pare fotek...? )
Kocham Cię Sasza i pozdrawiam rodzinę
Kocham Cię Sasza i pozdrawiam rodzinę
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Dobra, może nie znam sie na tańcu ale widać różnice jak ktoś pokazuje "energie i serce"(tak przenośnia ) . Po Dianie to widać ale po Ani jakoś średnio.Jak oglądam jej występ to one w ogóle nie przyciągaja mojego wzroku, za to jak zaczyna tańczyć Diana czy Natalia to nie moge sie od telewizora oderwać.Archi pisze:Uwielbiam takie nic nie wnoszące stwierdzenia. Jeżeli ktoś tak pisze do odsłania absolutny brak pojęcia o temacie.
Czyli od teraz nie wolno sie wypowiadać na jakiś temat jeżeli sie o nim nie wie za dużo tak? Jeśli ktoś chce powiedzieć co myśli to nie może ponieważ nie tańczy już piętnastu lat?No cóż,przepraszam bardzo jeżeli Cię to tak uraziło Lepiej się wiecej nie wypowiadać na tego typu tematy bo wszyscy w około mają jakis problem hmm (i nie tylko ja tak myśle)Archi pisze:Oczywiście coraz modniejsze jest wypowiadanie się na temat każdy zgodnie z zasadą:
"Ja się nie znam na tym, ale moim zdaniem..."
A nie podoba mi sie Ania tak jak juz wcześniej napisałam bo nie ma swojego stylu..To co robi w solówkach zatańczy też tysiąc innych osob ale takiego popisu jak np. Diana to mało kto wykona.Zresztą jak co tydzień ogladałam YCD to nigdy tej Ani nie pamietałam Pytałam sie "kto to jest" a to chyba o czymś świadczy. Koniec
[*]
MJ <33
MJ <33
- Secret Man
Cóż, niespodziewanie Dianie wyszło na jedno, itak itak jedzie na Broadway:DMegi1975 pisze:Dzisiejsza wypowiedź Diany z "Dzień dobry TVN"
http://dziendobrytvn.onet.pl/1453292,gwiazdy.html
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
- Erna Shorter
- Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
- majkelzawszespoko
Secret Man, dzięki za linka
Jeszcze dziś powinni tam wrzucić wszystkie filmiki, w tym solówkę Diany- na razie widzę tylko występ Diany i Ani, ale to znak, ze uploadują resztę
Spróbuj bezpośrednio ze strony "You can Dance": http://youcandance.onet.pl/majkelzawszespoko pisze:ponawiam prośbę o wrzucenie Billie Jean w wykonaniu Diany, na jakiś inny serwer.
Jeszcze dziś powinni tam wrzucić wszystkie filmiki, w tym solówkę Diany- na razie widzę tylko występ Diany i Ani, ale to znak, ze uploadują resztę
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight