"You can dance"- akcenty Michael'owe
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
...a ja bym jednak apelowała, by chwalenie Diany (na pochwały zasługuje niewątpliwie) nie łączyło się sie ze zlosliwymi komentarzami na temat tych, ktorzy w programie pozostali. Nie sądzę, by Diana tego chciala, a poza tym - nie znizajmy sie, prosze, do poziomu znienawidzonego przez rzesze ludzi kulturalnych Piróga.
Nikt z tej czwórki nie zasługuje - moim zdaniem - na krytykę.
...pzdr
s_
Nikt z tej czwórki nie zasługuje - moim zdaniem - na krytykę.
...pzdr
s_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Okej ale po prostu wydaje mi się że Ania nie powinna znaleźć sie tak daleko.Diana i Natalia to są świetne tancerki.Maja swój styl i mnie sie wydaje ze to one powinny dojść do tego etapu.A że Ania mnie nie przekonuje jej solówkami to jestem trochę zdziwiona wynikami i przez co trochę zdenerwowana

No zapewne, bo Ania widać jest przemiła osobą i dobra tancerka ale ja wole jak ktoś potrafi w tańcu przekazać całą swoją energie i całe swoje serce.siadeh_ pisze:Nie sądzę, by Diana tego chciala

[*]
MJ <33
MJ <33
Natka pisze:wole jak ktoś potrafi w tańcu przekazać całą swoją energie i całe swoje serce.
Uwielbiam takie nic nie wnoszące stwierdzenia. Jeżeli ktoś tak pisze do odsłania absolutny brak pojęcia o temacie. Oczywiście coraz modniejsze jest wypowiadanie się na temat każdy zgodnie z zasadą:
"Ja się nie znam na tym, ale moim zdaniem..."
Co masz na myśli "energia i serce" bo jest to oczywiście przenośnia.(?)
Użycie tak pojemnych symboli jak te przez ciebie i nie rozwinięcie wyśli, nic nie wskazuje.
Równie dobrze możesz powiedzieć, że ci się nie podobało bo nie.
Ja miałem mała załamkę jak zobaczyłem, że Diana odpadła... Zresztą dzisiaj wszyscy w moim "lokalnym" autobusie gadali o Dianie nie wiedząc czemu, że była świetna i nie powinna odpaść... Heh... No, ale mówi się trudno. Szkoda, że nie dostanie tej kasy i nie pojedzie do Stanów na Broadway... Ale wierzę głęboko w to, że rzeczywiście spotka się z Mike'm i zda nam relację z tego spotkania (i może będzie pare fotek...?
)
Kocham Cię Sasza i pozdrawiam rodzinę

Kocham Cię Sasza i pozdrawiam rodzinę

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Dobra, może nie znam sie na tańcu ale widać różnice jak ktoś pokazuje "energie i serce"(tak przenośniaArchi pisze:Uwielbiam takie nic nie wnoszące stwierdzenia. Jeżeli ktoś tak pisze do odsłania absolutny brak pojęcia o temacie.

Czyli od teraz nie wolno sie wypowiadać na jakiś temat jeżeli sie o nim nie wie za dużo tak? Jeśli ktoś chce powiedzieć co myśli to nie może ponieważ nie tańczy już piętnastu lat?No cóż,przepraszam bardzo jeżeli Cię to tak uraziłoArchi pisze:Oczywiście coraz modniejsze jest wypowiadanie się na temat każdy zgodnie z zasadą:
"Ja się nie znam na tym, ale moim zdaniem..."

A nie podoba mi sie Ania tak jak juz wcześniej napisałam bo nie ma swojego stylu..To co robi w solówkach zatańczy też tysiąc innych osob ale takiego popisu jak np. Diana to mało kto wykona.Zresztą jak co tydzień ogladałam YCD to nigdy tej Ani nie pamietałam

[*]
MJ <33
MJ <33
- Secret Man
Cóż, niespodziewanie Dianie wyszło na jedno, itak itak jedzie na Broadway:DMegi1975 pisze:Dzisiejsza wypowiedź Diany z "Dzień dobry TVN"
http://dziendobrytvn.onet.pl/1453292,gwiazdy.html
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
- Erna Shorter
- Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
- majkelzawszespoko
Secret Man, dzięki za linka
Jeszcze dziś powinni tam wrzucić wszystkie filmiki, w tym solówkę Diany- na razie widzę tylko występ Diany i Ani, ale to znak, ze uploadują resztę

Spróbuj bezpośrednio ze strony "You can Dance": http://youcandance.onet.pl/majkelzawszespoko pisze:ponawiam prośbę o wrzucenie Billie Jean w wykonaniu Diany, na jakiś inny serwer.
Jeszcze dziś powinni tam wrzucić wszystkie filmiki, w tym solówkę Diany- na razie widzę tylko występ Diany i Ani, ale to znak, ze uploadują resztę

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight