"You can dance"- akcenty Michael'owe

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

...a ja bym jednak apelowała, by chwalenie Diany (na pochwały zasługuje niewątpliwie) nie łączyło się sie ze zlosliwymi komentarzami na temat tych, ktorzy w programie pozostali. Nie sądzę, by Diana tego chciala, a poza tym - nie znizajmy sie, prosze, do poziomu znienawidzonego przez rzesze ludzi kulturalnych Piróga.
Nikt z tej czwórki nie zasługuje - moim zdaniem - na krytykę.

...pzdr
s_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Okej ale po prostu wydaje mi się że Ania nie powinna znaleźć sie tak daleko.Diana i Natalia to są świetne tancerki.Maja swój styl i mnie sie wydaje ze to one powinny dojść do tego etapu.A że Ania mnie nie przekonuje jej solówkami to jestem trochę zdziwiona wynikami i przez co trochę zdenerwowana
siadeh_ pisze:Nie sądzę, by Diana tego chciala
No zapewne, bo Ania widać jest przemiła osobą i dobra tancerka ale ja wole jak ktoś potrafi w tańcu przekazać całą swoją energie i całe swoje serce. :-)
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
Archi

Post autor: Archi »

Natka pisze:wole jak ktoś potrafi w tańcu przekazać całą swoją energie i całe swoje serce.

Uwielbiam takie nic nie wnoszące stwierdzenia. Jeżeli ktoś tak pisze do odsłania absolutny brak pojęcia o temacie. Oczywiście coraz modniejsze jest wypowiadanie się na temat każdy zgodnie z zasadą:

"Ja się nie znam na tym, ale moim zdaniem..."

Co masz na myśli "energia i serce" bo jest to oczywiście przenośnia.(?)
Użycie tak pojemnych symboli jak te przez ciebie i nie rozwinięcie wyśli, nic nie wskazuje.

Równie dobrze możesz powiedzieć, że ci się nie podobało bo nie.
Obrazek
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Ja miałem mała załamkę jak zobaczyłem, że Diana odpadła... Zresztą dzisiaj wszyscy w moim "lokalnym" autobusie gadali o Dianie nie wiedząc czemu, że była świetna i nie powinna odpaść... Heh... No, ale mówi się trudno. Szkoda, że nie dostanie tej kasy i nie pojedzie do Stanów na Broadway... Ale wierzę głęboko w to, że rzeczywiście spotka się z Mike'm i zda nam relację z tego spotkania (i może będzie pare fotek...? :nerwy: )

Kocham Cię Sasza i pozdrawiam rodzinę ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

hubertous pisze:nie pojedzie do Stanów na Broadway...
Na Broadway pojedzie przecież dzieki jakimś dobrym duszom... :cool:
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Archi pisze:Uwielbiam takie nic nie wnoszące stwierdzenia. Jeżeli ktoś tak pisze do odsłania absolutny brak pojęcia o temacie.
Dobra, może nie znam sie na tańcu ale widać różnice jak ktoś pokazuje "energie i serce"(tak przenośnia :wariat: ) . Po Dianie to widać ale po Ani jakoś średnio.Jak oglądam jej występ to one w ogóle nie przyciągaja mojego wzroku, za to jak zaczyna tańczyć Diana czy Natalia to nie moge sie od telewizora oderwać.
Archi pisze:Oczywiście coraz modniejsze jest wypowiadanie się na temat każdy zgodnie z zasadą:
"Ja się nie znam na tym, ale moim zdaniem..."
Czyli od teraz nie wolno sie wypowiadać na jakiś temat jeżeli sie o nim nie wie za dużo tak? Jeśli ktoś chce powiedzieć co myśli to nie może ponieważ nie tańczy już piętnastu lat?No cóż,przepraszam bardzo jeżeli Cię to tak uraziło :wariat: Lepiej się wiecej nie wypowiadać na tego typu tematy bo wszyscy w około mają jakis problem hmm (i nie tylko ja tak myśle)

A nie podoba mi sie Ania tak jak juz wcześniej napisałam bo nie ma swojego stylu..To co robi w solówkach zatańczy też tysiąc innych osob ale takiego popisu jak np. Diana to mało kto wykona.Zresztą jak co tydzień ogladałam YCD to nigdy tej Ani nie pamietałam :-/ Pytałam sie "kto to jest" a to chyba o czymś świadczy. Koniec
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
Commoner

Post autor: Commoner »

Można by dojść do spisku [lol xp]

Jury typuje Anię do zagrożonych, a później gdy ludzie wysyłają sms-y, komisja licząca dodaje do sumy jedno 0 [zero]

poza tym to jest siostra znanego aktora..
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Dzisiejsza wypowiedź Diany z "Dzień dobry TVN"

http://dziendobrytvn.onet.pl/1453292,gwiazdy.html
Obrazek
Awatar użytkownika
Secret Man

Post autor: Secret Man »

--
Ostatnio zmieniony czw, 06 wrz 2012, 17:45 przez Secret Man, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Megi1975 pisze:Dzisiejsza wypowiedź Diany z "Dzień dobry TVN"

http://dziendobrytvn.onet.pl/1453292,gwiazdy.html
Cóż, niespodziewanie Dianie wyszło na jedno, itak itak jedzie na Broadway:D
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Diana na Broadway'u?
No super!
Będzie mogła spełnić swoje marzenie, zasługuje na to!

Dianuś, 3maj się i pokaż na co Cię stać!

Mieo tego,że odpadłaś z programu, to gest Twoich "dwóch aniołów" udowodnił tylko,że jesteś najlepsza!

Powodzenia i niech Majki będzie z Tobą! ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

ponawiam prośbę o wrzucenie Billie Jean w wykonaniu Diany, na jakiś inny serwer.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Secret Man, dzięki za linka :happy:
majkelzawszespoko pisze:ponawiam prośbę o wrzucenie Billie Jean w wykonaniu Diany, na jakiś inny serwer.
Spróbuj bezpośrednio ze strony "You can Dance": http://youcandance.onet.pl/
Jeszcze dziś powinni tam wrzucić wszystkie filmiki, w tym solówkę Diany- na razie widzę tylko występ Diany i Ani, ale to znak, ze uploadują resztę ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Commoner

Post autor: Commoner »

Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

jeszcze nie oglądałm.. dopiero czeka mnie jutro powtórka ale jak dowiedziałam sie ze diana odpadła to sie załamałam :(:(:(:(
ODPOWIEDZ