Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Eee tam za często,ja ostatni raz byłem na spotkaniu w marcu:)
Jak będzie pare odważnych osób to ja zakupie pare płytek i zrobimy konkursy,ale jakie?zależy od miejsca i klimatu:D
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Basilla pisze:ale... nie uważacie, że to trochę za często? :P
Wiesz,ja też nie jestem za tym,żeby te spotkania odbywały się tak często. Wszystko jest fajnie,ale boję się tego,że stanie się to dla nas rutyną. :-/

Najbardziej mi zależy na tym 29.XII, 8go mnie nie będzie,a 15 jest pod znakiem zapytania. ;-)
Ja tylko podałam 3 propozycje,które wyszły nie tylko z mojej inicjatywy. ;-)

To tyle. :-)

p.s. Maro o jakie konkursy Ci chodzi?
p.s.2 nie wiem jeszcze,jak będzie z realizają NASZEGO pomysłu. Wiesz o co chodzi. ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

jolene_ co z Tobą??
pracuję nad tym, muszę się jeszcze z Natką zgadać ;>
Obrazek
i can't stop now, i won't stop now
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

no mnie ostatni termin nie pasuje :-/ wiec jak go wybierzecie to mnie nie bedzie.. co do 8go to jeszcze nie wiem, ale 15 jak najbardziej ok
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Post autor: Fanka MJ »

mi tez 15 pasuje ( no i sądze ze tancerzowi tez jak najbardziej ;-) )
Obrazek

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
Awatar użytkownika
lukas_art_no1

Post autor: lukas_art_no1 »

mi tam pasi kazdy termin... naxeruje jeszcze wiecej MJowych karteczek moze uda sie tym azem pare rozwiesic..
pozdrawiam :dance:
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

Ja jeszcze nic nie mogę powiedzieć na 100% oczywiście abym chciał :) jednak czy na wszystko uda mi sie znalesc czas a po pierwsze pare złoty tego na dzień dzisiejszy nie wiem jeszcze. Wstępnie też m.in

8.XII z racji szkoły u mnie odpada.

15.XII. ewentulanie 16.XII. jest jak najbardziej OK wstępnie też sie umówiłem na pierwsze w tym roku akademickim balety w Szczecinie (trzeba szlifować formę na zlot 08' :p)(m.in ze Slawiem którego mieliście okazję poznać)...
Moze by taki maraton ...=> patek/sobota tany w Szczecinie =>sobota 23.00 kurs na Katowice i w niedziele jestem ;p )

Ostania data odpada => brak kasy - brak czasu (praca)

Nic nie obiecuje ale na pewno będe brał pod uwagę wyjazd na Śląsk ...no i jeszcze musze mieć gdzie spać :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Mazi pisze:Moze by taki maraton ...=> patek/sobota tany w Szczecinie =>sobota 23.00 kurs na Katowice i w niedziele jestem ;p )
Niedziela u mnie odpada praktycznie zawsze.
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

Heheh Mazi właśnie czytałam Twojego posta i muszę Ci pogratulować tego gawędziarsko-sensacyjnego stylu :-)
A co do dyskusji na temat pseudokibiców, to wczoraj wracałam z Dąbrowy Górniczej do Sosnowca autobusem wypełnionym kibicami Zagłębia Sosnowiec i modliłam się całą drogę, żeby dojechać w jednym kawałku :nerwy: Gdybym wiedziała, że będzie aż takie piekiełko, to poczekałabym to pół godzinki na następny... Ilu durnych tekstów i beznadziejnych zaczepek musiałam wysłuchać to szkoda gadać :surrender: Oni w kupie czują się bardzo pewni siebie, albo może te szaliki dają im jakąś siłe czy coś... Najlepiej w takiej sytaucji nie reagować ale momentami byłam naprawdę wydygana :nerwy: Nie chce tu jakoś obrażać kibiców Zagłębia, bo kulturalnych z pewnością też nie brakuje (Maro - Ty na pewno byś się tak nie zachowywał:) ale już nigdy więcej nie chciałabym jechać z nimi w jednym autobusie!!
Ain't no sunshine when he's gone...
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Mnie jedynie ten 15 grudnia pasi ale to też jeszcze nic pewnego... Maro szkoda że nie możesz się z nami spiknąć jakoś po nowym roku :surrender: Te szkockie coffiny nie mogą Ci dać ze dwa dni urlopu wiecej??
Awatar użytkownika
Maro

MJfanTASTIC pisze:to wczoraj wracałam z Dąbrowy Górniczej do Sosnowca autobusem wypełnionym kibicami Zagłębia Sosnowiec i
O widzę koleżanka jechała z Królestwa Dąbrowskie do księstwa Sosnowieckiego w Cesarstwie Zagłębiowskim.Pogratulować.

Obrazek

MJfanTASTIC pisze:modliłam się całą drogę, żeby dojechać w jednym kawałku
Niemartw się My nie jesteśmy tacy straszni,napewno nic by Ci się nie stało,my nie nożownicy.

Obrazek

MJfanTASTIC pisze:. Ilu durnych tekstów i beznadziejnych zaczepek musiałam wysłuchać to szkoda gadać
Chyba musiałaś być trzeźwa,teksty w liniach 808 i 811 po meczach zawsze są najlepsze,albo nie czujesz Naszego klimatu.

Obrazek

MJfanTASTIC pisze:albo może te szaliki dają im jakąś siłe czy coś
Oj tak ,fanatycy z nad Brynicy

Obrazek

MJfanTASTIC pisze:Nie chce tu jakoś obrażać kibiców Zagłębia, bo kulturalnych z pewnością też nie brakuje
My wszyscy jesteśmy kulturalni.....na trzeźwo ;-)

Obrazek

MJfanTASTIC pisze:Maro - Ty na pewno byś się tak nie zachowywał
Ja niewiem jak się zachowuje po dużej dawce %%%,ale zazwyczaj jestem spokojny.

Obrazek

MJfanTASTIC pisze:ale już nigdy więcej nie chciałabym jechać z nimi w jednym autobusie!!
"w autobusie dwie ekipy,siedzą mistrze,stoją ..."

Obrazek

OT roku.

Przepraszam,Ewelinko muszę Cię kiedyś zabrać na mecz ;-)

bez napinki. :-)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Maro

MJfanTASTIC pisze:Te szkockie coffiny nie mogą Ci dać ze dwa dni urlopu wiecej??
A pfff. nawet bym niechciał ;-) 110 funtów brutto drogą nie chodzi za dwa dni,może nastpęnym razem to w kwietniu się spotkamy lub na MJowisku.

No to kto chętny na 29 Grudzień ?
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Maro pisze:MJfanTASTIC napisał:
Te szkockie coffiny nie mogą Ci dać ze dwa dni urlopu wiecej??

A pfff. nawet bym niechciał 110 funtów brutto drogą nie chodzi za dwa dni
Phiiii jaka to się szkocka złotówa zrobiła nenene woli swoje funciaki niż spotkanie z fanami :dance:
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Maro pisze:Ewelinko muszę Cię kiedyś zabrać na mecz
Heh ciekawe czy zmieniłabym wtedy zdanie o kibicach Zagłębia Sosnowiec nenene nie sądzę... nenene a tak BTW to ta "miła" przejażdżka miała miejsce przed meczem! Co się działo w autobusach po meczu (przegranym na dodatek:P) to wole nie wiedzieć :-/ i wystarczy tego offtopu bo zaraz dostaniemy po łapskach od moderatorstwa :nerwy:
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

Myślę, że poruszany watek o pseudokibicach jest nieadekwatny do tematu! Dodam tylko że kibice klubowi a kibice reprezentacji to dwie inne sprawy! Dwa że tak jak ze wszytskim => mała grupka ludzi nie może świadczyć o całości a tylko nieść jej złe imię ale tak jest niestety ze wszytskim.
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
ODPOWIEDZ