Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Wiesz,ja też nie jestem za tym,żeby te spotkania odbywały się tak często. Wszystko jest fajnie,ale boję się tego,że stanie się to dla nas rutyną.Basilla pisze:ale... nie uważacie, że to trochę za często? :P

Najbardziej mi zależy na tym 29.XII, 8go mnie nie będzie,a 15 jest pod znakiem zapytania.

Ja tylko podałam 3 propozycje,które wyszły nie tylko z mojej inicjatywy.

To tyle.

p.s. Maro o jakie konkursy Ci chodzi?
p.s.2 nie wiem jeszcze,jak będzie z realizają NASZEGO pomysłu. Wiesz o co chodzi.

- lukas_art_no1
Ja jeszcze nic nie mogę powiedzieć na 100% oczywiście abym chciał :) jednak czy na wszystko uda mi sie znalesc czas a po pierwsze pare złoty tego na dzień dzisiejszy nie wiem jeszcze. Wstępnie też m.in
8.XII z racji szkoły u mnie odpada.
15.XII. ewentulanie 16.XII. jest jak najbardziej OK wstępnie też sie umówiłem na pierwsze w tym roku akademickim balety w Szczecinie (trzeba szlifować formę na zlot 08' :p)(m.in ze Slawiem którego mieliście okazję poznać)...Moze by taki maraton ...=> patek/sobota tany w Szczecinie =>sobota 23.00 kurs na Katowice i w niedziele jestem ;p )
Ostania data odpada => brak kasy - brak czasu (praca)
Nic nie obiecuje ale na pewno będe brał pod uwagę wyjazd na Śląsk ...no i jeszcze musze mieć gdzie spać :)
8.XII z racji szkoły u mnie odpada.
15.XII. ewentulanie 16.XII. jest jak najbardziej OK wstępnie też sie umówiłem na pierwsze w tym roku akademickim balety w Szczecinie (trzeba szlifować formę na zlot 08' :p)(m.in ze Slawiem którego mieliście okazję poznać)...Moze by taki maraton ...=> patek/sobota tany w Szczecinie =>sobota 23.00 kurs na Katowice i w niedziele jestem ;p )
Ostania data odpada => brak kasy - brak czasu (praca)
Nic nie obiecuje ale na pewno będe brał pod uwagę wyjazd na Śląsk ...no i jeszcze musze mieć gdzie spać :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
- MJfanTASTIC
Heheh Mazi właśnie czytałam Twojego posta i muszę Ci pogratulować tego gawędziarsko-sensacyjnego stylu
A co do dyskusji na temat pseudokibiców, to wczoraj wracałam z Dąbrowy Górniczej do Sosnowca autobusem wypełnionym kibicami Zagłębia Sosnowiec i modliłam się całą drogę, żeby dojechać w jednym kawałku
Gdybym wiedziała, że będzie aż takie piekiełko, to poczekałabym to pół godzinki na następny... Ilu durnych tekstów i beznadziejnych zaczepek musiałam wysłuchać to szkoda gadać
Oni w kupie czują się bardzo pewni siebie, albo może te szaliki dają im jakąś siłe czy coś... Najlepiej w takiej sytaucji nie reagować ale momentami byłam naprawdę wydygana
Nie chce tu jakoś obrażać kibiców Zagłębia, bo kulturalnych z pewnością też nie brakuje (Maro - Ty na pewno byś się tak nie zachowywał:) ale już nigdy więcej nie chciałabym jechać z nimi w jednym autobusie!!

A co do dyskusji na temat pseudokibiców, to wczoraj wracałam z Dąbrowy Górniczej do Sosnowca autobusem wypełnionym kibicami Zagłębia Sosnowiec i modliłam się całą drogę, żeby dojechać w jednym kawałku

Ain't no sunshine when he's gone...
- MJfanTASTIC
O widzę koleżanka jechała z Królestwa Dąbrowskie do księstwa Sosnowieckiego w Cesarstwie Zagłębiowskim.Pogratulować.MJfanTASTIC pisze:to wczoraj wracałam z Dąbrowy Górniczej do Sosnowca autobusem wypełnionym kibicami Zagłębia Sosnowiec i

Niemartw się My nie jesteśmy tacy straszni,napewno nic by Ci się nie stało,my nie nożownicy.MJfanTASTIC pisze:modliłam się całą drogę, żeby dojechać w jednym kawałku

Chyba musiałaś być trzeźwa,teksty w liniach 808 i 811 po meczach zawsze są najlepsze,albo nie czujesz Naszego klimatu.MJfanTASTIC pisze:. Ilu durnych tekstów i beznadziejnych zaczepek musiałam wysłuchać to szkoda gadać

Oj tak ,fanatycy z nad BrynicyMJfanTASTIC pisze:albo może te szaliki dają im jakąś siłe czy coś

My wszyscy jesteśmy kulturalni.....na trzeźwoMJfanTASTIC pisze:Nie chce tu jakoś obrażać kibiców Zagłębia, bo kulturalnych z pewnością też nie brakuje

Ja niewiem jak się zachowuje po dużej dawce %%%,ale zazwyczaj jestem spokojny.MJfanTASTIC pisze:Maro - Ty na pewno byś się tak nie zachowywał

"w autobusie dwie ekipy,siedzą mistrze,stoją ..."MJfanTASTIC pisze:ale już nigdy więcej nie chciałabym jechać z nimi w jednym autobusie!!

OT roku.
Przepraszam,Ewelinko muszę Cię kiedyś zabrać na mecz

bez napinki.

"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
A pfff. nawet bym niechciałMJfanTASTIC pisze:Te szkockie coffiny nie mogą Ci dać ze dwa dni urlopu wiecej??

No to kto chętny na 29 Grudzień ?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- MJfanTASTIC
- MJfanTASTIC
Heh ciekawe czy zmieniłabym wtedy zdanie o kibicach Zagłębia SosnowiecMaro pisze:Ewelinko muszę Cię kiedyś zabrać na mecz

Ain't no sunshine when he's gone...
Myślę, że poruszany watek o pseudokibicach jest nieadekwatny do tematu! Dodam tylko że kibice klubowi a kibice reprezentacji to dwie inne sprawy! Dwa że tak jak ze wszytskim => mała grupka ludzi nie może świadczyć o całości a tylko nieść jej złe imię ale tak jest niestety ze wszytskim.
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..