Czy ubierasz się w stylu a'la Mike?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- jonny bravo
nie no, ale to, według mnie, nie chodzi o to, żeby ubierać się identycznie jak MJ. chodzi o to, że każdy kto jest naprawdę fanem Michaela, ma siłą rzeczy przez Niego, wyrobiony pewien gust nie tylko muzyczny ale tez jeśli chodzi o ubieranie. ja np. nie wyobrażam sobie żebym założył krótkie spodnie z białymi skarpetami i mokasynami.
ale ogólnie, od 5 roku życia nie posiadam skarpet innych niż białe (przysięgam), lubię założyć marynarkę choćby na zwykły biały t-shirt i do jeansów, kupiłem sobie mokasyny ale białe bo mi się podobały. czasami lubię koszulę założyć ale rzadziej. jak mi się cokolwiek stanie w palec, zakładam plaster choćby nie wiem co. choć czasem to dziwne ale mi się podoba. mam jakieś takie paski podobne do stylu z BAD, ale nie identyczne.
to wszystko nie jest TAK JAK Michael, ale jest coś w stylu. nie wiem czy robię to świadomie, bardziej chyba chodzi o pewien gust, który przynosi MJ, pewne wzorce, które jakoś się przemyca.
uważam że trzeba trzymać swój styl, wplatając w to elementy ze świata różnego. nie koniecznie kopiowanie ale przemycanie.
ale ogólnie, od 5 roku życia nie posiadam skarpet innych niż białe (przysięgam), lubię założyć marynarkę choćby na zwykły biały t-shirt i do jeansów, kupiłem sobie mokasyny ale białe bo mi się podobały. czasami lubię koszulę założyć ale rzadziej. jak mi się cokolwiek stanie w palec, zakładam plaster choćby nie wiem co. choć czasem to dziwne ale mi się podoba. mam jakieś takie paski podobne do stylu z BAD, ale nie identyczne.
to wszystko nie jest TAK JAK Michael, ale jest coś w stylu. nie wiem czy robię to świadomie, bardziej chyba chodzi o pewien gust, który przynosi MJ, pewne wzorce, które jakoś się przemyca.
uważam że trzeba trzymać swój styl, wplatając w to elementy ze świata różnego. nie koniecznie kopiowanie ale przemycanie.
Ja kiedys miałam obsesje i nosiłam tylko białe skarpetki. Trochę mi juz przeszło. Aha, kiedys tez nosiłam zegarek na prawej ręce jak dopatrzyłam sie tego u Michaela, ale to było bardzo dawno temu!! Co jeszcze? Mam granatowe spodnie z lampasami, ale to sa sportowe spodnie.
Michael Jackson is the King of Pop
- Michael_fan
Kto jak kto, ale Kasia wie ;)
Mi odpalilo na rozpoczeciu roku i ubralam sie w stroj taki, jak mialam na poczatku MJowiska (potem sie przebralam, bo w tym stroju mozna bylo pasc - M.Dz* - gratuluje wytrwalosci!), to znaczy biala koszula, czarna marynarka, czarne za krotkie spodnie, czarne buty i oczywiscie kapelusz. Niestety krawat zostal w domu Musze przyznac, ze moj stroj wzbudzal niemale zainteresowanie ludzi na glownym deptaku Torunia Na szczescie mialam okularki (tez a'la MJ).
Najbardziej podobala mi sie reakcja MJabs - mialam wrazenie, ze jak mnie zobaczyla, to nie wiedziala, czy sie smiac, czy plakac, uciekac, czy zostac.
Mi odpalilo na rozpoczeciu roku i ubralam sie w stroj taki, jak mialam na poczatku MJowiska (potem sie przebralam, bo w tym stroju mozna bylo pasc - M.Dz* - gratuluje wytrwalosci!), to znaczy biala koszula, czarna marynarka, czarne za krotkie spodnie, czarne buty i oczywiscie kapelusz. Niestety krawat zostal w domu Musze przyznac, ze moj stroj wzbudzal niemale zainteresowanie ludzi na glownym deptaku Torunia Na szczescie mialam okularki (tez a'la MJ).
Najbardziej podobala mi sie reakcja MJabs - mialam wrazenie, ze jak mnie zobaczyla, to nie wiedziala, czy sie smiac, czy plakac, uciekac, czy zostac.
Brak słów... [*]
Gone Too Soon...
Gone Too Soon...
Ja stawiam tylko i wyłącznie na plasterki na palcach Kilka dni temu miałam je w domu, a jutro zamierzam iść w tym do szkoły Ale znając zainteresowanie Michaelem w mojej klasie, to nikt nie zajarzy o co chodzi, będą myśleli, że się pokaleczyłam Ale najważniejsze, że ja będę wiedziała o co chodzi
"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
- Michalina J. xD
Tak, mam spodnie podwijane tak, że widać białe skarpetki :) Ostatnio kapelusz kupiłam w H&M'ie (do tańca go kupiłam), rękawiczki błyszczące szare (poluję na białe) bez końcówek palców, trzy plasterki :) a na opaskę jakoś zbieram odwagę :)
Od czasu, gdy stałam sie jego fakną noszę tylko czarne spodnie :)
Od czasu, gdy stałam sie jego fakną noszę tylko czarne spodnie :)
Plasterki!!! Kupiłam sobie taką ładną rolkę poprzylepiałam i krew mi odpłynęła z palca xD
Muszę poluźnić
Dzisiaj spacer do H&M-u był po magiczne 3 pary skarpetek koloru białego za jedyne 19.90
Kapelusik mam ale jakiś taki materiałowy. Szykuję się na junior-fedorkę z NewYorkera
A dzisiaj widziałam strasznie drogą Black Fedorę w ...C&A?? Jakoś koło garniturów...
Gdy mama usłyszała, że chcę okulary, powiedziała "ty, nie jesteś chyba Majkelem Dżeksonem?" więc odparłam "Jackson mnie wołają." xD
Muszę poluźnić
Dzisiaj spacer do H&M-u był po magiczne 3 pary skarpetek koloru białego za jedyne 19.90
Kapelusik mam ale jakiś taki materiałowy. Szykuję się na junior-fedorkę z NewYorkera
A dzisiaj widziałam strasznie drogą Black Fedorę w ...C&A?? Jakoś koło garniturów...
Gdy mama usłyszała, że chcę okulary, powiedziała "ty, nie jesteś chyba Majkelem Dżeksonem?" więc odparłam "Jackson mnie wołają." xD
Siema wszystkim! Jestem tu nowy ale odrazu zapowiadam, że stane się aktywnym uzytkownikiem! Wiadomo z jakiego powodu:)
Tymczasem jeśli chodzi o ubrania...
- podwijam rękawy we wszystkim czym się da. Czuje się wtedy jak Michael za czasów Thrillera. Jakoś tak mi z tym dobrze :)
- wciaz zbieram swą odwagę na plastry na palcach ( czy wie ktos moze czy MJ nosił je z jakiegos specjalnego powodu lub skad sie to wzielo>? Byc może to gdzies juz bylo poruszane).
Pozdrawiam
Tymczasem jeśli chodzi o ubrania...
- podwijam rękawy we wszystkim czym się da. Czuje się wtedy jak Michael za czasów Thrillera. Jakoś tak mi z tym dobrze :)
- wciaz zbieram swą odwagę na plastry na palcach ( czy wie ktos moze czy MJ nosił je z jakiegos specjalnego powodu lub skad sie to wzielo>? Byc może to gdzies juz bylo poruszane).
Pozdrawiam
A jakie macie plastry?
Ja mam takie gustowne za 3.40
Firmy..(czekajcie odklejam cenę) Polovis? PLUS
Cokolwiek znajduje się za tą szatańską nazwą to podpisane jest słowami : "Uniwersalny Przylepiec Tkaninowy"
5m x 25mm
Jedyny - = Ma ząbki po bokach i mocno się przykleja, że krew z paluchów odpływa.
PS.
Fedorka była ładna, ale nie przyjrzałam się paskowi. Puki co mam się cieszć z jakiegoś kawałka materiału który gdy nie jest przekrzywiony i pozaginany wygląda jak...słomiany...
Ja mam takie gustowne za 3.40
Firmy..(czekajcie odklejam cenę) Polovis? PLUS
Cokolwiek znajduje się za tą szatańską nazwą to podpisane jest słowami : "Uniwersalny Przylepiec Tkaninowy"
5m x 25mm
Jedyny - = Ma ząbki po bokach i mocno się przykleja, że krew z paluchów odpływa.
PS.
Fedorka była ładna, ale nie przyjrzałam się paskowi. Puki co mam się cieszć z jakiegoś kawałka materiału który gdy nie jest przekrzywiony i pozaginany wygląda jak...słomiany...
Ja czasem mam plasterki... i dosyć często białe skarpetki
Jestem w trakcie robienia sobie tej oto rzeczy na ręke:
chwilowo mam jeszcze białą fedore, ale...
Jestem w trakcie robienia sobie tej oto rzeczy na ręke:
chwilowo mam jeszcze białą fedore, ale...
dokładnie takMooNi pisze:zakładam ją na specjalne okazje.
Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
- Jacksomanka
Ja mam czarną Fedorę i ją zakładam, ale nie do szkoły rzecz jasna, bo by się zrobiła niesmaczna[ czyli nei ładnie wyglądała].
Kupiłam ją w New Yorkerze w ZT. Natomiast tamto co sobie robisz Diana_95 to jest coś a'la gips ?!
Hmmm... a tak pozatym to mam białe skarpetki z podoczepianymi plastikowymi diamencikami
Kupiłam ją w New Yorkerze w ZT. Natomiast tamto co sobie robisz Diana_95 to jest coś a'la gips ?!
Hmmm... a tak pozatym to mam białe skarpetki z podoczepianymi plastikowymi diamencikami
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Białe skarpetki, czarne spodnie... Wyhaczyłam już gdzieś mokasynki A niedawno przez tydzień chodziłam do szkoły z plastrami na palcach Wszyscy się mnie pytali, co mi się stało, niektórzy mówili "Patrz! Emo!". Ale plastry są mało praktyczne, brudzą się i odklejają, więc po tygodniu nic nie zostało z dwóch metrów plastra
[*]
- Jacksomanka
Dzięki ze mi przypomniałeś. Oprócz fedory, też mam okularki.Ja mam okularki z NY:D Podwijam rękawy i nosze koszule :)
Prze duża koszula, marynarka, krawacik... co jeszcze ew.
Jakaś biała bluzka na to Ta długa koszula i Fedora, czarne spodnie i już...
tak wiem, zdjęcia pierwsza klasa ... beznadziejne
Living in a rhythm where the minutes working overtime.