Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- majkelzawszespoko
- Final Cloud
Męczę się z liczeniem,a tu majkelzawszespoko znów zrobił zestawienie... Dzięki.
Just Good Friends uzyskało najwięcej głosów, więc musi odejść.
Runda 2
Bad
The Way You Make Me Feel
Speed Demon
Liberian Girl
Another Part Of Me
Man In The Mirror
I Just Can't Stop Loving You
Dirty Diana
Smooth Criminal
Leave Me Alone
Mój głos- ponownie I Just Can't Stop Loving You. Dla mnie to bezbarwna ballada. Gdyby nie była wydana jako pierwszy singiel pilotujący cały album, a kolejny to wątpię, by była hitem. Myślę że też zadziałał fakt, że wcześniej Michael nie miał tak romantycznego singla. Jak ktoś napisał, Michael nie miał szczęścia do duetów.
Just Good Friends uzyskało najwięcej głosów, więc musi odejść.
Runda 2
Bad
The Way You Make Me Feel
Speed Demon
Liberian Girl
Another Part Of Me
Man In The Mirror
I Just Can't Stop Loving You
Dirty Diana
Smooth Criminal
Leave Me Alone
Byłoby fajnie, ale rzeczywiście czasem trudno uzasadnić swój gust. Ale komentarze własnych wyborów będą mile widziane ;)Speed Demon pisze:Ponieważ zabawa tytułem nawiązuje do popularnego niegdyś teleturnieju, w którym oprócz typowania, mówiło się "Dlaczego?", to fajnie by było wprowadzić od początku zasadę wyjaśniania swoich typów. I to takiego szczegółowego, a nie w stylu "Po prostu nie lubię".
Mój głos- ponownie I Just Can't Stop Loving You. Dla mnie to bezbarwna ballada. Gdyby nie była wydana jako pierwszy singiel pilotujący cały album, a kolejny to wątpię, by była hitem. Myślę że też zadziałał fakt, że wcześniej Michael nie miał tak romantycznego singla. Jak ktoś napisał, Michael nie miał szczęścia do duetów.
Ostatnio zmieniony wt, 27 lis 2007, 18:28 przez kaem, łącznie zmieniany 2 razy.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
W tej rundzie typuje chyba 2 z 4 słabych dla mnie utworów,biorąc pod uwagę że kiedyś album Bad był u mnie na miejscu pierwszym,ale przechodząc do tematu,więc:
Odpada Speed Demon,nie wiem ale ta piosenka jest dla mnie ciężko strawna,słaba pozycja nei ma co ukrywać,nudzi się po dwóch trzech przesłuchaniach,również jak i śmieszny klip w filmie.Nie dla mnie takie "szybkie" numery.
Odpada Speed Demon,nie wiem ale ta piosenka jest dla mnie ciężko strawna,słaba pozycja nei ma co ukrywać,nudzi się po dwóch trzech przesłuchaniach,również jak i śmieszny klip w filmie.Nie dla mnie takie "szybkie" numery.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- Speed Demon
- Moon_Walk_Er
Silence!..I'll kill youkaem pisze:Just Good Friends uzyskało najwięcej głosów, więc musi odejść
To ja se głosnę na Speed Demon'a. Powodow jest kilka; po pierwsze piosenka wpada mi tylko częsciowo w ucho. Konkretnie to jest ta część w refrenie Po drugie, chociaż powinno być po pierwsze, jest nieco chaotyczna. A po trzecie, chociaż to powinno być po drugie; ćwiczę konsekwencję.
;]
- Michalina J. xD
- Tiger Lilly