TO JUŻ KONIEC PROCESU!!!!!

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

DirtyDiana

Post by DirtyDiana »

kurde ...ja sie boje....powaznie sie boje.... :nerwy: :nerwy:
cholerka a jak Go wsadzą???????? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
zobaczylam dzis ,,super expres''' i szlag mnie trafił.... dupki jedne...
,, GONE TOO SOON... ''
THRILLER

Post by THRILLER »

kate wrote:Według mnie Michael może jeszcze raz spróbować wziąć się (tak na poważnie) za film. Ale jeśli po raz kolejny coś nie wyjdzie... to nie ma sesnu dalej w to brnąć. I wtedy to ja poproszę nową płytkę czy cuś :-)
A co do Gołoty... to był świetny bokser i dziwni są ludzie, którzy sobie tak z niego żartują. Ja na początku też się podśmiewałam, ale potem stwierdziłam, że zdecydowanie nie powinnam. Szkoda, że odszedł [ze sceny oczywiście] i to w taki sposób. Ale czy nie lepiej powspominać sobie, co udało mu się osiągnąć, zamiast się z niego śmiać? :knuje:

Ok., tylko, że gdyby Gołota miał więcej honoru to by się nie zgodził na taką reklamę. Jeżeli sam z siebie się śmieje i siebie ośmiesza to widocznie nie ma nic przeciwko temu, że inni się z niego nabijają.
Ja liczę na to że następne dokonanie MJa nie zgaśnie w przeciągu paru sekund i nie będę musiał się tylko jego przeszłością zachwycać bo coś mi się wydaje że na Gołote patrzysz przez pryzmat MJa :)

A co do filmu i MJa to wypowiem się dopiero jak wyjdę z kina. Póki co to niech opowiada co chce. W reżyserce też go za bardzo nie widzę, bo mi się wydaje, że był by monotematyczny… Ale jeżeli ma ochotę to niech próbuje, na pewno pójdę obejrzeć.
Jeanny100

Post by Jeanny100 »

Mysle ze Michael mógłby wyruszyc w trase koncertowa ,rozstać sie z SONY ktore nie dbało nalezycie o jego wizerunek i nagrac nowy album wszechczasów!!!
Image

Post by Pank »

A propos końca procesu... MJJSource już pewnie do większości rozesłała... widać, że są pewnie swojego, a fanów 1 czerwca - w dniu wydania wyroku - będzie chyba sporo :-)

To fajny prezent będziemy mieć na Dzień Dziecka :P

FAN EVENTS:

As a courtesy to the fans around the world… MJJsource is listing the events that we have been submitted. Please contact the person listed with the event for more information.

1) To Michael Jackson Supporters: Santa Maria, WEDNESDAY, JUNE 1, 2005 (UPDATED)

We all need to push to get to the court in Santa Maria and give Michael all the support we can.

I am the creative director from Hollywood, CA that created and produced the "BIG RED BANNER" that reads: "MICHAEL JACKSON IS INNOCENT!" This is a very serious time in history to show the world that Michael is loved by many. Lets all meet up at the court and raise this banner of innocence once again as they are close to ending this case.

Thank you and I look forward to your support - WEDNESDAY, JUNE 1, 2005 - Santa Maria Courthouse.

2) Fans Around The World: Vigil for Victory! Wednesday, June 1, 2005

It’s time for all fans to stand together in a show of strength, love, and support.

On Wednesday, June 2, 2005, MJJForum will be making a special presentation to Michael at Neverland. As he returns from court on the day closing arguments begin, fans will be lining the street holding up a “chain of hearts� which have been sent to Michael from fans all across the world. We invite fans from all cities, states, countries, and clubs to join us at 2:00 p.m. at the gates of Neverland and be a part of our “Chain of Love and Support.�

From 6:00 p.m. to 7:30 p.m. on Wednesday, MJJForum will also be sponsoring a Prayer and Support Vigil at the gates of Neverland. The end of the marathon is in sight. Stand with us as we pray for justice to be done!!!

email: admin@mjjforum.com

3) Fans Around The World: ATTENTION LOS ANGELES, ORANGE COUNTY AND VALLEY FANS

Angel needs to know if you are planning to come to Santa Maria for Verdict Day!

We know we will not know an exact date or time for when the verdict is being read, but Angel is working on getting transportation dontated for fans wanting to be in Santa Maria to show support for Michael.

She needs a headcount. So if you are planning on trying to come to Santa Maria within the next week or so, please email Angel at publicistangel@aol.com or Gacflxg@aol.com

CLICK HERE TO READ MORE DETAILS & TO SEE A COMPLETE LISTING OF FAN EVENTS
Speechless

Post by Speechless »

jak zwykle przesadzacie. Kto powiedzial ze Gołota odszedl - czytaliscie jego wywiad po walce? he? Powiedzal ze dostal w ucho i mial krwotok dlatego wiedzial juz po pierwszym upadku ze juz po wszystkim ale NIE POWIEDZIAL KATEGORYCZNIE ZE REZYGNUJE.
Sam Don King powiedzial ze kocha Golote i da mu jeszcze szanse bo w osatnich 2 walkach pieknie walczyl.
ghoust

Post by ghoust »

No tak koniec procesu=stres co do wyroku oczywiscie ja wierze w to ze MJ uniewinnia niemniej jednak zastanawiam sie jak ja wytrzymam to jezeli wyrok bedzie zgola odmienny normalnie wydaje mi sie ze chyba zostane odludkiem przestane ogladac tv sluchac radia i czytac gazety bo wiadomo jak oni beda ten fakt przezywali :(
Image
kate

Post by kate »

Ok., tylko, że gdyby Gołota miał więcej honoru to by się nie zgodził na taką reklamę. Jeżeli sam z siebie się śmieje i siebie ośmiesza to widocznie nie ma nic przeciwko temu, że inni się z niego nabijają.
Ok. To prosze wybaczyć :) Ale czy to jest prawdziwa reklama? Mnie się wydaje, że nie, bo widzę tam taki maultki napis "by Bo Chen", co chyba oznacza, że to jakiś fotomontaż. Czyli Gołota nie zgodził się na taką reklamę. I nie patrzę na Gołotę przez pryzmat MJ'a :) Nie wiem dlaczego tak pomyślałeś ;)
Kto powiedzial ze Gołota odszedl
kiedy oglądałam tą relację po walce, słyszałam jak mówili, że Gołota nie dostanie już kolejnej szansy, bo przegrał wszystkie walki o mistrzostwa (czy jakoś tak). Jednak jeśli powróci na ring to bardzo się ucieszę! :-)
kaem

Post by kaem »

Jeanny100 wrote:Mysle ze Michael mógłby wyruszyc w trase koncertowa ,rozstać sie z SONY ktore nie dbało nalezycie o jego wizerunek i nagrac nowy album wszechczasów!!!
Sony ma swoje macki i pewnie zrobi tak: nenene
Żartuję sobie, ale George Michael też robił fochy i przekonywał wszystkich, jakie to Sony jest be. Nawet się obraził na 6 lat i nie wydał wtedy żadnej płyty studyjnej. A ostatnia album i tak wyszedł w barwach tej firmy. Czasem trudno zrozumieć artystów.
THRILLER

Post by THRILLER »

kate wrote:Ok. To prosze wybaczyć :) Ale czy to jest prawdziwa reklama? Mnie się wydaje, że nie, bo widzę tam taki maultki napis "by Bo Chen", co chyba oznacza, że to jakiś fotomontaż. Czyli Gołota nie zgodził się na taką reklamę. I nie patrzę na Gołotę przez pryzmat MJ'a :) Nie wiem dlaczego tak pomyślałeś ;)

Nie wiem bo ja reklam nie oglądam. Gdzieś mi się o uszy obiło że o Gołote walczą operatorzy komórkowi i tak skojarzyłem. Jeżeli to był fotomontaż to przepraszam Pana Gołote
Willy

Post by Willy »

Offtopu odnośnie Gołoty ciąg dalszy. Jak podają dzisiejsze media, Gołota nie zakończył kariery bokserskiej ,co więcej wkrótce zmierzy się on w ringu z Przemysławem Saletą. Walka odbyć się ma w Chicago 13 sierpnia.
Mazi

Post by Mazi »

az przeklołem sobeiw ;> nie pamietalem tego tematu i znów daje "odswiez" i taki temat ;> i jeszcze tyle odpowiedzi sobie pomyslalem ze szybko w panice wszyscy pisali ;>
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Locked