Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- Tiger Lilly
I Just Can't Stop Loving You - 25 głosów
Leave Me Alone - 4
Another Part Of Me - 2
Liberian Girl - 2
Głosy, zgodnie z naszymi ustaleniami, można odawać przez 3 dni- czyli do jutra, do godz. 15. Później kolejna runda, w której odpadnie... Mam nadzieję, że żaden z powyższych.
Przy okazji, zabawne sytuacje wychodzą. Speed Demon głosował na Speed Demon, siadeh_ głosuje na piosenkę MJ z Siedah_... Dobrze, że Commoner nie głosuje na piosenkę ze swojej sygnaturki :).
Leave Me Alone - 4
Another Part Of Me - 2
Liberian Girl - 2
Głosy, zgodnie z naszymi ustaleniami, można odawać przez 3 dni- czyli do jutra, do godz. 15. Później kolejna runda, w której odpadnie... Mam nadzieję, że żaden z powyższych.
Przy okazji, zabawne sytuacje wychodzą. Speed Demon głosował na Speed Demon, siadeh_ głosuje na piosenkę MJ z Siedah_... Dobrze, że Commoner nie głosuje na piosenkę ze swojej sygnaturki :).
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
- Dominika55
Maverick mnie zmolestowała o udzielanie się w tej zabawie, to zaczynam. I za to zrobię jej na złosć głosując na I Just Can't Stop Loving You. Skopię leżącego, bo jak dla mnie jest to najnudniejszy utwór na tej płycie, zawsze się strasznie dłuży. Poza tym kiedys ktoś całkowicie pozbawił mnie chęci do słuchania tego utworu. Dużo bardziej od angielskiej wolę na przykład wersję hiszpańską. Swoją drogą... tak mnie zastanawia jak by brzmiała puszczona od tyłu... Maaaav
Tak więc 26 głos na I Just Can't Stop Loving You.
Tak więc 26 głos na I Just Can't Stop Loving You.
Głosuje na tragiczna piosenkę Antoher part of me. blehhhh. Jest męcząca i nie słuchałem jej już chyba kilka dobrych lat. Po raz pierwszy w tej zabawie jestem w szoku. Szok mój wywołuje tyle głosów oddanych na IJCSLY. Tysiąc razy bardziej wolałbym zagłosować na Bad której też jakos specjalnie nie trawie.
- Michael_fan