www.michael-jackson.pl
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Tiger Lilly
Co? Show. Jak? Jak widać na video... Gdzie? Gdzie sobie zażyczysz. Dlaczego? Bo w Czechach jest fan - sobowtór, który daje występy.
Buszmen - czego, w zasadzie, chciałbyś wiedzieć więcej?

Buszmen - czego, w zasadzie, chciałbyś wiedzieć więcej?

When everything starts to fall
So fast that it terrifies you
When will you hit the wall?
Are you gonna learn to fly?
So fast that it terrifies you
When will you hit the wall?
Are you gonna learn to fly?
- Tiger Lilly
- Robert Werner
Hehe,Buszmen wrote:Szczerze to mnie dziwi, czemu on ma adres ".pl", czemu jego strona jest wyłącznie po polsku i skoro ona taki polsko-czeski, to czemu jeszcze o nim nie słyszałem????
„Szczerze to mnie dziwi, czemu on ma adres ".pl"”
- bo zarejestrował sobie taką domenę?
Prawdę mówiąc szukał lepszej, stąd wywnioskowałem czemu się ze mną skontaktował, zaraz po zarejestrowaniu przeze mnie michaeljackson.pl
„czemu jego strona jest wyłącznie po polsku i skoro ona taki polsko-czeski,”
- widziałem jego stronę w oryginalnej czeskiej wersji językowej.
Potem przetłumaczył ja na język Polski, ponieważ pragnie wejść na asz rynek :) tzn. dawać występy w naszym kraju.
„to czemu jeszcze o nim nie słyszałem?”
- a tego to już nawet ja nie wiem.
Też go nie znałem do momentu jak do mnie napisał.
- Robert Werner
Szczerze, to takiego "MJ'a" nie chciałbym zatrudniać, poniewaz jego wygląd jest delikatnie mówiąc mało profesionalny, a do tego zniesmaczający.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Mike, daj spokój
Wiesz dobrze, że jest tylko jeden wybitny naśladowca Michael'a (E'Casanova), a i do niego ludzie mają czasami jakieś "ale", a i tak uważam, że w jego przypadku to kwestia zwykłej zazdrości.
Albo niezrozumienia tematu, bo klona Michael'a nie uzyskamy nigdy.
Jeśli chłopak chce robić to, co robi, chce wejść na nasz rynek, a ludzie chcą go wynajmować, to w czym problem?
Po co od razu kogoś gnoić?
Nie znam faceta, ale co jeśli jest sympatyczny, "oddany" Michael'owi i odwala dobrą robotę majkelizując (TM by Billie Jean ) ludzi?
Myślenie nie boli....

Wiesz dobrze, że jest tylko jeden wybitny naśladowca Michael'a (E'Casanova), a i do niego ludzie mają czasami jakieś "ale", a i tak uważam, że w jego przypadku to kwestia zwykłej zazdrości.
Albo niezrozumienia tematu, bo klona Michael'a nie uzyskamy nigdy.
Jeśli chłopak chce robić to, co robi, chce wejść na nasz rynek, a ludzie chcą go wynajmować, to w czym problem?
Po co od razu kogoś gnoić?

Nie znam faceta, ale co jeśli jest sympatyczny, "oddany" Michael'owi i odwala dobrą robotę majkelizując (TM by Billie Jean ) ludzi?
Myślenie nie boli....
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Znam pseudo_sobowtorów duzo bardziej nieprofesjonalnych i zniesmaczających - glównie swoja wiarą we własny talent - niz ten człowiek. Do tego takich, którzy maja niesamowite parcie na szkło, a - jak Dracule kocham - absolutnie nie powinni... i nikt im na Dzień Dobry nie mówi "jesteś beznadziejny".Mike wrote:jego wygląd jest delikatnie mówiąc mało profesionalny, a do tego zniesmaczający.
Mike... proponuje troche lepiej poznać tego człowieka (moze go tu zaprosimy :) ), przyjrzec sie jego pracy, a nastepnie, poszukać w swoim prywatnym słowniku słowa "pokora"...
Ja osobiscie zycze Pawłowi wielu wystepów. I - jesli mu taniec i spiew sprawiaja przyjemność - niech udaje mu sie na tym zarobic, bo nie ma nic wspanialeszego niz robic to, co sie kocha i jeszcze móc z tego wyżyc.
Powodzenia!

Ps. Pani Kasiu... a moze by Pani w ramach wymiany polsko-czeskiej walneła sobie stronke po ichniemu?

...pzdr
s_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
A mi się nie podoba. O!
My mamy naszą Dianę (
) która nie jest klonem, a świetnie tańczy, robi to co lubi i nagrody też z tego ma.
Dla mnie to co robi ten faet to tk jak by był...nie wiem
Wszystko fajnie, gdyby to było dla zabawy...ale nie...on to robi chyba tylko dla kasy. Nie wiem. Mi to się jakoś nie podoba
Jeśli wprowadzam kwas, to przepraszam.
DooDoo_zniesmaczona_niczym_Mike
Edit // do kolegi poniżej : chyba nie rozumiem. Wyrażam swoje zdanie!
My mamy naszą Dianę (

Dla mnie to co robi ten faet to tk jak by był...nie wiem
Wszystko fajnie, gdyby to było dla zabawy...ale nie...on to robi chyba tylko dla kasy. Nie wiem. Mi to się jakoś nie podoba
DooDoo_zniesmaczona_niczym_Mike
Edit // do kolegi poniżej : chyba nie rozumiem. Wyrażam swoje zdanie!
Last edited by DooDoo on Sun, 02 Dec 2007, 18:15, edited 1 time in total.
Hłe hłeBuszmen wrote:O właśnie, nie możemy być gorsi. W końcu to my mamy lepszy produkt eksportowyPs. Pani Kasiu... a moze by Pani w ramach wymiany polsko-czeskiej walneła sobie stronke po ichniemu?

Nie powinno to stanowić problemu, bo ojciec po czesku mówi biegle

Ale... po co?
Ci, którzy pamiętają pierwszą wersję mojej strony, być może kojarzą, że pierwotnie była zrobiona w czterech językach.
Jednak po pewnym czasie, stwierdziliśmy, że ten kto organizuje poważe imprezy albo włada językiem angielskim, albo z łatwością zorganizuje sobie kogoś, kto mógłby zrobić szybkie tłumaczenie

To nie konkurs językowy przecież

No, właśnie chyba trochę wprowadzaszDooDoo wrote:Wszystko fajnie, gdyby to było dla zabawy...ale nie...on to robi chyba tylko dla kasy. Nie wiem. Mi to się jakoś nie podoba

Bo człowieka nie znasz wogóle, a oceniasz go dość niemiłosiernie.
Może robi to dla kasy, a może ma stałą pracę, w której zarabia kilkanaście tysięcy miesięcznie, a występy są jedynie hobby, które pozwala pokryć swoje własne koszty?
Tego nie wiemy.
Chyba, że wiemy, to wtedy zwracam honor.....
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight