M.Dż.*--> Na okoliczność założonego przez MJowitka takiego oto tematu:
MJowitek wrote:Powrót Michaela w sezonie wrzesień-listopad sponsorują literki: V, E i J,
czyli Vogue, Ebony i Jesse Jackson.
Ostatnio zaczęło się więcej dziać w związku z MJ, sporo zdjęć i nowinek, trudno się oprzeć, zeby nie wyrazać swojego, choćby skromnego, zdania.
W dziale głównym jest taki ciut problem, że nie wolno spamować, a bez sensu by było tworzyć osobny temat do np. L`Uomo Vogue i tutaj, i tam i może jeszcze gdzieś, żeby móc się swobodnie nacieszyć nowym odcieniem szminki Michaela /no własnie..ostatnio miał zajebistą, takiej szukam dla siebie!/. Jako że jednak MJ pojawił się nie tylko w Vogue ale i w Ebony, a do tego jeszcze wybrał się na przyjęcie urodzinowe Jessego Jacksona, to tak sobie myślę, że w ogarniającej nas euforii moglibyśmy sobie w jednym temacie paplać o tym wszystkim co wokół MJ teraz się dzieje.
Tym bardziej, że taka ilość zdjęć aż prosi się o porównywanie, a w dziale głównym się nie da. Tematy są podzelone, regulamin straszy, moderatorzy pilnją, a jak nie pilnują, to przychodzi taki MJowitek i haniebnie donosi, naciskając niewinny przycisk "raportuj".
I tyle słowa do ludu.
Oczywiście Hydepark też jest moderowany, ale podlega zupełnie innym zasadom niż dział główny.
Należy cieszyć się w sposób kulturalny oraz dbać o aurę forumowiczów i ich foremek.
.... który z racji daty napisania, zniknął w czeluściach tego wątku, przerzuciłam niektóre wypowiedzi z Działu Głównego tutaj.
Tu też proszę kontynuować luźne dyskusje nt. w/w sesji.
Dziękuję.
Dobrze,że najpierw Michael ma te sesje i udziela wywiadów, bo jest wokól tego trochę szumu,ludzie z ciekawości mogą kupic taki magazyn, zwłaszcza,że to nie są jakieś tanie brukowce;pomału oswoją się na nowo z Michaelem, dowiedza sie czegoś nowego, zobaczą,że nie jest taki jak wielu uważa. Poza tym on w obu tych magazynach wyszedł bardzo elegancko i fajnie.A jak nadejdzie już nowa płyta to wielu ja kupi z ciekawości.
I w taki to sposób Michael wraca w wielkim stylu, godnym jednego z najlepszych, a może i najlepszego, artysty wszechczasów. Mogą sobie złośliwcy mówic co chcą, ale ta płyta to będzie najwieksze wydarzenie muzyczne, gdy tylko sie juz ukaże. A te sesje to bardzo dobry jej poczatek.
MJowitek wrote:A co z datą było nie tak?
Przeciez ja go dzisiaj napisałam!
Zgadza się.
A posty przeklejone do tego tematu napisane były wcześniej, co spowodowało, że wątek zacznał się od postu editt, a Twój wylądował na stronie 4-ej. Sprawiało to "pewien" brak logiki
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
SILENTIUM wrote:Spam w tym temacie jest dozwolony prawda? Nie dostanę od szefostwa za śmiecenie?
Owszem dozwolony. Nie dostaniesz. My w ogóle nie bijemy.
zu wrote:Ja jestem tu od niedawna aktywna, więc czasem jeszcze się gubię, gdzie wolno a gdzie nie
Generalnie jest prośba o nie spamowanie w ogóle na forum, poza tym tematem i koszem. Ale szczególna prośba o nie spamowanie w dziale 1 Michael Jackson- wokół artysty.
Dziękuję z góry.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Że boję się zakładać nowy post, bo może to jakaś ściema albo co, to podzielę się tutaj z Wami pewną sprawą, którą znalazłam w necie, a o której nie słyszałam wcześniej: (tu spamować można w razie czego :P)
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Maverick wrote:EDIT: Kurcze, to może trzeba tworzyć klony tych tematów w Hyde Parku?
Od dawna zastanawiam się dlaczego osoby chcące dyskutować o tym, co w Faktach, nie zakładają tego typu tematów w Hyde Parku
To nie zabronione przecież, a z takich dyskusji czasem coś ciekawego może wyniknąć.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Tak, widziałam
Dzięki piękne
Chciałam odpisać dając jednocześnie odpowiedź na prośbę dziny, ale nie mogę znaleźć tego zdjęcia Michael'a siedzącego z zakonnicami na ławczce
Koniec OT
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"