.... który z racji daty napisania, zniknął w czeluściach tego wątku, przerzuciłam niektóre wypowiedzi z Działu Głównego tutaj.MJowitek pisze:Powrót Michaela w sezonie wrzesień-listopad sponsorują literki: V, E i J,
czyli Vogue, Ebony i Jesse Jackson.
Ostatnio zaczęło się więcej dziać w związku z MJ, sporo zdjęć i nowinek, trudno się oprzeć, zeby nie wyrazać swojego, choćby skromnego, zdania.
W dziale głównym jest taki ciut problem, że nie wolno spamować, a bez sensu by było tworzyć osobny temat do np. L`Uomo Vogue i tutaj, i tam i może jeszcze gdzieś, żeby móc się swobodnie nacieszyć nowym odcieniem szminki Michaela /no własnie..ostatnio miał zajebistą, takiej szukam dla siebie!/. Jako że jednak MJ pojawił się nie tylko w Vogue ale i w Ebony, a do tego jeszcze wybrał się na przyjęcie urodzinowe Jessego Jacksona, to tak sobie myślę, że w ogarniającej nas euforii moglibyśmy sobie w jednym temacie paplać o tym wszystkim co wokół MJ teraz się dzieje.
Tym bardziej, że taka ilość zdjęć aż prosi się o porównywanie, a w dziale głównym się nie da. Tematy są podzelone, regulamin straszy, moderatorzy pilnją, a jak nie pilnują, to przychodzi taki MJowitek i haniebnie donosi, naciskając niewinny przycisk "raportuj".
I tyle słowa do ludu.
Oczywiście Hydepark też jest moderowany, ale podlega zupełnie innym zasadom niż dział główny.
Należy cieszyć się w sposób kulturalny oraz dbać o aurę forumowiczów i ich foremek.
Tu też proszę kontynuować luźne dyskusje nt. w/w sesji.
Dziękuję.
Dobrze,że najpierw Michael ma te sesje i udziela wywiadów, bo jest wokól tego trochę szumu,ludzie z ciekawości mogą kupic taki magazyn, zwłaszcza,że to nie są jakieś tanie brukowce;pomału oswoją się na nowo z Michaelem, dowiedza sie czegoś nowego, zobaczą,że nie jest taki jak wielu uważa. Poza tym on w obu tych magazynach wyszedł bardzo elegancko i fajnie.A jak nadejdzie już nowa płyta to wielu ja kupi z ciekawości.
I w taki to sposób Michael wraca w wielkim stylu, godnym jednego z najlepszych, a może i najlepszego, artysty wszechczasów. Mogą sobie złośliwcy mówic co chcą, ale ta płyta to będzie najwieksze wydarzenie muzyczne, gdy tylko sie juz ukaże. A te sesje to bardzo dobry jej poczatek.