Materiały audio i video dot. końca procesu
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Materiały audio i video dot. końca procesu
Zakładam ten wątek z prośbą o informowanie, kto co nagrał i na jakim nośniku, propos tego co się teraz dzieje w Santa Maria.
Dziewczyny- Aneta i Marta, chcą wiedzieć, czy i kto co nagrał.
To też info dla nas, kto co ma i co widział.
Zacznę od siebie- mam (niestety fragment) z radiowej Trójki. Niedługo zamieszczę.
Dziewczyny- Aneta i Marta, chcą wiedzieć, czy i kto co nagrał.
To też info dla nas, kto co ma i co widział.
Zacznę od siebie- mam (niestety fragment) z radiowej Trójki. Niedługo zamieszczę.
Cokolwiek. A jak macie coś z dziewczynami, to możecie podkreślić. Będę mógł im przekazać.dzina pisze:Małe pytanko, czy chodzi tylko o nagrania z Anetą i Martą czy cokolwiek z Santa Maria? Jeśli chodzi o dziewczyny to mam nagrane na video wczorajsze wiadomość z faktów na TVN’ie!
Super. A możesz to przerzucić do divixa?dzina pisze:Jeśli chodzi o dziewczyny to mam nagrane na video wczorajsze wiadomość z faktów na TVN’ie!
- DirtyDiana
Obiecałem. Załączam.MiDaa pisze:Podobno ma takze cos leciec w polskim radio 3
Przed wyrokiem:
http://s22.yousendit.com/d.aspx?id=1WJM ... M1B2VL7UTA
Niestety mój refleks obciął początek. Nie zarejestrowałem poprzedzającą te słowa, wypowiedź Anety.
Po wyroku:
http://s22.yousendit.com/d.aspx?id=0DVT ... CH6RUSPI4B
Fajnie by było. Moja praca nie pozwoliła mi tego zarejestrować. Ba! Nawet zobaczyć. Marcie bardzo na tym zależy. Fajnie by było, jak byśmy mogli w ten sposób podziękować jej za reprezentowanie nas tam. No i za sprawozdania.Pank pisze:Wywiad dla TVN postaram się nagrać i tu zamieścić :>
Ma ktoś w divixie?MJPOWER pisze:Marta wypowiadała się dziś rano na Sky News. Mówiła po polsku, że przyjechała aby Michael wiedział, że nie jest sam. Anetę też widziałem w TV pod koniec zeszłego tygodnia.
Qrcze, z VHSami jest taki problem, że ciężko się tym dzielić. Trzeba kombinować 2 videa, jest dużo zachodu z przegrywaniem, czasochłonne to bardzo. A masz zamiar zgrywać to na CD-R?mjjgirl pisze:Ja mam nagranych KILKA pełnych kaset z reportarzami ze Sky News + dodatkowo są tam jeszcze jakieś pojedyncze newsy z CNN czy BBC World. Mam tez speciale z różnych kanałów, jak np. N24, CNN, N-TV, MTV, itp.
NIE NIE MAM ZAMIARU ZGRYWAC TEGO NA VCD, ZRESZTA NIE MAM TAKIEJ MOZLIWOSCI.kaem pisze:Qrcze, z VHSami jest taki problem, że ciężko się tym dzielić. Trzeba kombinować 2 videa, jest dużo zachodu z przegrywaniem, czasochłonne to bardzo. A masz zamiar zgrywać to na CD-R?mjjgirl pisze:Ja mam nagranych KILKA pełnych kaset z reportarzami ze Sky News + dodatkowo są tam jeszcze jakieś pojedyncze newsy z CNN czy BBC World. Mam tez speciale z różnych kanałów, jak np. N24, CNN, N-TV, MTV, itp.
Michael...